Sinoć speed 2,0 i ab intervals. Taj AB intervals nekako traljavo odrađujem, možda bi mogla nešto drugo.
I treba mi nešto kratko i žestoko za bokove i bedra, već dugo nisam osjetila mišiće i baš mi nedostaje.
Sinoć speed 2,0 i ab intervals. Taj AB intervals nekako traljavo odrađujem, možda bi mogla nešto drugo.
I treba mi nešto kratko i žestoko za bokove i bedra, već dugo nisam osjetila mišiće i baš mi nedostaje.
Kosjenka, daj si 10 min i pogledaj ove vjezbe: http://www.lovingfit.com/exercises-w...-body-routine/
Ne moras raditi sve, uzmi tri, cetiri vjezbe i napravi dvije ili tri runde. Boljet ce te sve![]()
Ja sam odradila trening u podne. Za svaki slucaj da mi ne bude preugodno
Buy in: 50 ktbl swings.
3 runde:
10 wall walk
20 ktbl 8-figure squats
10 dive bombers
5+5 ktbl squat & press
Buy out: 50 ktbl swings
bas mi je dobro sjeo.
sutra bih mozda mogla opet smisliti nesto za na plazi. Imam i uze pa mozda to ukomponiram.
i da, ne prijavljujm, ali skoro svaki dan napravim 10-15 chin ups-a na ljuljackama na putu do plaze.
Ja danas odmaram. I u rerni mi je ovo: http://dobrahrana.jutarnji.hr/najmir...-od-borovnica/
Zhang, svidja mi se trening. I ovaj buy in and out! To se, znaci, tako veli![]()
Ja duplic, upper focus i core cardio.
Potom oprala jastuke, oprala sve djelove kutne, pere se nas poplun, a ja samo ponavljam glupaco lezi i odmori.
Popodne me mozda susjede odvedu u sumu. Molila inesicu da me spasi perilice i susilice.
Sad gledam u zavjese i svadjam se sama sa sobom. Lol
Krivo sam napisala: nije bio wall walk nego wall shoulder tap
Spajka
Anci, biljezim se sa stovanjem za pitu.![]()
Ja sam danas radila novi kbell trening od zuzke ali ne znam i ne usudim se raditi snatch. Pa sam mjenjala za one leg deadlift. Vi velike cure s girjom kad radite snatch kako stitite zglob?
sasa, znojnikom. Mada kontrolirani pokreti ne bi smjeli dozvoliti da se lupaš po zglobu kbellom.
Ja se sa 12kg ne usudim raditi snach.
a mogla bih jednom probati.
zwow 69
onu zadnju vjezbu sam improvizirala
Mi smo neki dan radili snatch i lijevu ruku sam nenormalno izmlatila, sva mi je modra. Desnoj nije nista, sto znaci da ako imas kontrolu nad pokretom ne bi se trebala izmlatit.
Ali snatch je bas tesko pravilno izvest, bar meni. Mislim, napravim ga ali nedovoljno agresivno. Ili ako ga radim agresivno izgubim formu.
Ja danas bila vrijednadopodne Speed, predvečer 13 km biciklom.
A spajalice i mene uhvatilo prozračivanje i pranje :daj ruku . Skinula čak i navlake s trosjeda. Sad nam je Ikea na vratima pa kao ako ih i uništim u pranju kupim druge i još u drugoj boji
Anci, odlično izgleda ova pita :mljac
Sutra dopodne planiramo na Sljeme
Posljednje uređivanje od larmama : 02.08.2014. at 21:24
Ja sam ostala doma sa grižnjom da pospremim još nešto. A onda sam si lakirala nokte i otvorila pivo.![]()
Cubana, odlično ti stoji kratka kosa, sasvim druga osoba!
Jutros plivanje pola sata (uspjela sam pet i pol minuta u komadu kraul, napredujem :D), večeras 6,5 km trčanje.
Anci, kakva je pita? Dobro izgleda
Ne znam što je snatch, ne usudim se ni guglati :D
Pita je dobra, ali fali mi malo secera u tijestu
Super i za trcanje i plivanje![]()
I meni je sinoć falilo u palačinkama sa sirom pa sam ih lijepo naknadno posula šećerom. Inače, palačinke nisam godinama jela, sve dok nisam došla na ovu temu![]()
ja bih neki zwow danas.
aj mi preporučite nešto bez opreme, najteži uteg koji imam je 2 kg, to mi je malo premalo
hoćeš da krepam, je li?
nisam baš sigurna da li ga mogu, pogotovo kad vidim koliko se ona pati dok ga radi![]()
mb, ubit ću te!
napravila sam 3 runde za 16'14
četvrtu nisam mogla jer sam se toliko znojila da mi je parket bio potpuno mokar i nisam ga mogla više brisati, tj. ni brisanje nije više pomagalo, samo bih se klizala po njemu
morat ću smislit neko rješenje za to...digli smo tepihe jer sam malu odvikavala od pelena
betty
to je super vrime![]()
kako ti se svidilo? osim znojenja naravno![]()
Betty, super! Taj zwow je bas tezak, mene ubiju oni skakajuci lungevi. I sklekovi. I sve drugo :D
Kosjenka, radila si sve vjezbe ili?
U svakom slucaju, super![]()
Ma super je, samo je 20 sklekova u komadu bas puno, morala sam na koljenima. Mc su mi najlaksi. Jumping lungesi, koma. Iako, u drugoj rundi sam toliko pokusavala ne razmisljati o tome sto radim da sam ih napravila 20 umjesto 15burpeeji i cucnjevi mi nisu toliko teski, ali sam se uzasno znojila cijelo vrijene i stalno sam morala brisati parket, bas je frcalo s mene
Prije se nisam toliko znojila dok bih vjezbala, ne znam zasto je sad tako. Nije bas da su neke nenormalne vrucine, u zg je bas ugodno toplo
U svakom slucaju cu nastaviti sa zuskom, gym mi je ionako zatvoren iduca tri tjedna
triba krenit s tezim
trazila je bez utega, taj mi je prvi pa na pamet a i ja bas volim taj
betty svidjet ce ti se zuzka vidit ces
jel planiras nabavit teze utege
ja sve radim sa onima od 3 kg jer za sad jedino te i imam. nekad mi budu prelagani, obicno kad ona radi samo s jednim
koji drzi s obe ruke
ali onda nekako improviziram i radim s oba
Ja danas planinarenje. Krenuli Bikićevom stazom do Puntijarke no popeli se na kraju težom stazom br.19. Ne znam gdje nam je ostala 18Uglavnom 4,64 km za 1,13 minuta
. Gore ručali, pa koturanje natrag
Inače tom stazom smo zadnji put planinarili prije ohoho godina. Curka je bila mala beba i MM ju je nosio u klokanici.
Posljednje uređivanje od larmama : 03.08.2014. at 15:23
Larmama, dobro vam je vrijeme! Uspon prema puntijarci je tezak.
To je staza koja ide od nadstresnice prema gore- tu se racvaju dvije staze? Mi mislim idemo tom 18.
A moj danasnji workout:
Ujutro 20x3 swings za razbudjivanje :D
Setnja do medvedgrada
I ovaj zwow http://warriorz.us/zwow/z2/
S tim da sam dodala buy in :zhang: 30 svingova i isto tako za kraj!
Betty, probaj ovaj! Meni je trebalo oko 14 min. Dobar je, fino te izmori, a opet ne kao 57-ica![]()
Anci, super izgleda taj zwow, mogla bih ga sutra. E i naisla sam na jedan (nisam nasla da je numeriran) ali se zove rain couldn't stop me, taj je isto bodywheigt, i ok izgleda.
Svi ste vec upoznati s mojom opsesivnom licnoscu pa se necete iznenaditi kada vam (ipak na vlastitu sramotu) priznam da sam provela dan guglajuci zwowove, zuzku, lisu marie i cijeli bodyrock.tv skandal :gloria:
Navijam za tabatu sa vijačom! (Hm, mogla bih i sama opet je uvesti)
Betty, da to sa raspadom bodyrocka je bila cista drama
Zapravo mi je najdramaticnije bilo sto je zuzka na neko vrijeme nestala i nije imala treninge. Ovi sadasnji od bodyrocka su mi bas bezveze. Treninzi kao da su sklepani, nemaju mi neku logiku i fluidnost. Ali to je mozda da mene.
inace, danasnji trening: 2runde:
1) 1min jump rope
2) 40 overhead lunge walk (sa kamencugom s plaze - cirkuska atrakcija za slucajne prolaznike)
3) 10 push ups and three point knee crunch (reptile, straight, spider)
4) 20 goblet squats (sa gorespomenutim kamenom)
5) 10 dips sa toe touch
Danas mi je možda u zadnje dvije godine bilo najljigavije trčanje - 7 km. Cesta isparava, prašina i kišica, mp3 posuđen i čudan, može samo radio a na stanicama naricaljke - Jole, Grdović, Celine Dion. Samo mi je još nedostajala maramica za suze u ruci.
Zhang, da mi je to vidjeti
Uzivaj na moru!
Larmama, sad kad si rekla da ste isli lijevo, pa tom stazom i mi uvijek idemo, ocito ne znam brojeve staza
Prodjee pred kraj, taman par minuta prije puntijarke, kraj neke kolibe?
Meni je ta staza odlicna, obozavam je. Dosta je gusta suma u odnosu na neke druge planinarske staze i bas je ugodno kad je "vani" vruce.
Više se nemam s kime dopisivati... Sve ste u nekoj skroz drugoj dimenziji.
Ja maloprije rip't circuit.
Jučer ujutro me pedalina iznenadila: osjećala sam noge cijeli dan.
A navečer bili na piru: plesala dobar dio večeri s utegom od 17 kila u naručju.
spajka, kad si u ST? Za onu kavu...
Maruška, ja sam cijelo vrijeme van faze
Danas sam završila drugi tjedan piya.
Vidim napredak, ne u masi (previše jedem za tako nešto), al u fleksibilnosti i core snazi da.
Samo da me MM prestane tjerati da jedem pizzu svaku vecer...
Zhang, što je dips sa toe touch? Slažem se za bodyrock, i meni su bezveze, Zuzi mi je puno bolja.
Betty i Zuzi
Palčice, probaj trčati bez muzike. Ja sam mislila da će mi faliti, tj. da će mi biti dosadno na dužinama bez slušalica, ali već od proljeća trčim bez muzike (otkad sam oprala mp3 u veš mašini radi samo kao USB, a ne da mi se još dati 300 kn za novi) i uopće mi ne fali, skoncentriranija sam na trčanje.
Sinoć 11 km, pejs 6:25, baš je dobro trčati kad usporiš, čini mi se da bih mogla satima, jedino mi je malo beton naporan za stopala. Ipak sam se prijavila za cestovnu utrku u Murteru za dva tjedna.
Danas je rest day pa ću samo lagano plivanje i malo corea (ufam se da će mi zhang složiti nešto lagano).
anci dobar je ovaj zwowbudem to sutra, danas je rest day, imamo neku veceru veceras
ja sam jucer zwow 59 napravila, uf osjecam neke misice dns
zhangpazi da ti taj kamen ne padne na glavu
laramama super za planinarenje!!
slagala sam ormar pa sam nasla jedan djeciji topic 8-10 broj, falila sam broj Eli pa joj je mal.
tamnoplavi sportski topic, cek mozda nadjem link
evo ovaki slicni: http://www.hm.com/at/product/30251?article=30251-A
ako neko zeli za svoju curicu poklanjam.
anci, tvoja je jedna tolika jel da?
Odrađen dynamic core. Na godišnjem sam(MM nije) pa planiram još jedan popodne.