Stranica 23 od 259 PrviPrvi ... 1321222324253373123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

prijavka zwow 56, zwow 55 pa mini workout za lower back. tikki dobrodošla!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

autor zahvaljuje

tikki - dobro došla! odlično za 8kg i držim fige za bebicu!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Testirala jučer mobilnost i def mi mobilnost nije zapreka, sve se naginje i više nego je potrebno. Fali mi snage, ali neće još dugo.

Danas počinjem sa ciljanim treningom, prema ovim uputama. Baš me zanima koliko će mi trebati.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I ja ću, jer vidim da mi ne ide lako mada ga mogu napraviti. Pratim te!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Palcice, jos jedna pohvala clanku!
    Jedva cekam probati :D

Tikki, dobrodosla!

Kod mene danas nista, bili na svadbi izvan zagreba, ostali dugo budni (i djeca do pol 3 ).
    Jutros smo bili i na bazenu (u hotelu) ali nismo imali snage za plivanje- samo za jacuzi s penzicima

Sutra pocinjem vjezbati pistole
    Posljednje uređivanje od Anci : 08.09.2013. at 17:29

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ću, jer vidim da mi ne ide lako mada ga mogu napraviti. Pratim te!
    evo ja sam počela vježbati, taman napravila 20 paralelnih čučnjeva, ali se curka probudila

ajd pliz pitaj autora koliki razmak treba biti između serija (pretpostavljam da s pauzom od pola sata ne vrijede )

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aaaaaaaaa pa to je autor.
    Ja malo sporo palim.
    Reci autoru da pise jos clanaka.

Tikki dobro nam se pridruzila.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Reci autoru da pise jos clanaka.
    Ja sam bacila oko i na sklek na jednoj ruci, ali to ću dok pistolse svladam

Baš dobro piše; kratko, jasno, jednostavno.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

w8. odličan. više mi ništa nije sporo, baš uživam i oznojim se zadovoljavajuće.

+ 20 paralelnih, idem sad na tuširanac pa još 20 dok čekam palčicu s infom koliko smije biti razlika među serijama

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kavofob - onoliko koliko je potrebno da napraviš iduću seriju (ako treba i 10 min.). U prethodnom članku (ima valjda link) je cijeli program.
    Posljednje uređivanje od palčica : 08.09.2013. at 23:15

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    ja planiram zwowove kad završim s BR... znači ne tako skoro. možemo zajedno
    Ti si me nagovorila na Jillian, pristajem onda i na zwow

Citiraj _Candy Candy_ prvotno napisa Vidi poruku
    zuzana nije komplicirana, samo ukucaš u youtube zwow, izabereš koji ćeš i kreneš :D
    Vidiš vidiš dobra info, ja kontala da je to puno kompliciranije naći

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bila sam jutros u Intersparu (Mercator-Vukovarska), kupila sam si OVU Energetics podlogu. Bila je snižena za 50%, sa 159,9 na 79,9 kn.
    Ostala je još jedna na polici, ako nekoga zanima.

Imali su i puno onih običnih za jogu, ali ne znam jesu li i one na sniženju.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo, TAKVU ja imam i IZVRSNA je (i tamo sam je isto kupila )

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo, TAKVU ja imam i IZVRSNA je (i tamo sam je isto kupila )
    Da, ti si mi je preporučila Hvala!

Nisam ni znala da je na akciji, iznenadila me prodavačica kad mi je naplatila duplo manje

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super si ubola, nevjerojatno

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jučer zwow 44
    15x squat jump
    10x leg lift burpee
    15x wood chop lunge (each leg)
    20x twisted sit up
    2 runde 14:40 (ona je oko 12.30)

danas ću probati zwow 83.. ako se natjeram...

ja sam nakon godinu dana bez podloge, odnosno sa ručnikom za plažu, kupila podlogu za plažu za 20kn. možda jednom nabavim i pravu :D

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Candy nisi mi trebala otkriti kako je lako doći do zwow-a ja se i inače teško držim striktnog rasporeda, već vidim kako napuštam Jillian i samo pičim po raznim zwow-ovima

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

otkako vise i jace vjezbam, primjetila sam da znam dobiti grceve u nozi, ali ne one "normalne" u stopalima, nego bas bolne u kojim ami se misici listova ukoce, ili straznji misici natkoljenica. i to poprilicno boli, a i nije bas ugodno.
    pretpostavljam da bi uzimanje magnezija moglo biti rjesenje. e sad nisam htjela kupovati u apoteci neke vitamine, jer te obicno odrape. odnosno uzimam tu i tamo neke dobre kombinacije iz bio i bio (cijena - boli glava),
    ali sam si mislila magnezij cu potraziti u dm-u. ne mora biti neki "cudesni" produkt.
    e sad. tamo ima puno vrsta, sto sumecih, sto u tabletama. od razlicitih proizvodaca. i naravno, samo dva produkta tipa: cisti magnezij 300 mg. ostalo su razne kombinacije, te vitamini b skupine,, te e i c, Q10, te kombinacija svega toga.....pa onada opisi za izdrzljivost misica, za sportase, pa onda za misice, srce, nerve..itd..itd pa to jos od razlicitih proizvodaca. pogubila sam se.

ja sam na kraju uzela magnezij "vulgaris" sumece tablete. sto vi kazete? da li se netko od vas razumije u problematiku.
    da li je dovoljno uzeti taj "obicni" magnezij, ili su bolje sve te kombinacije? i ako jesu, koja?

ps. pijem ih par dana, i grcevi su se smanjili.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Imam neke iz dm-a, njihove vulgaris šumeće, 400 mg magnezija po tableti. U kartonskoj kutiji dobiješ dvije plastične po 10 tableta za nekih 20-ak? kn. Te su mi se činile optimalne po sastojcima. Do sada sam zaboravila zašto one druge ne valjaju, al znam da ne valjaju

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja imam neki u tabletama, iz dm-a. mislim da je dovoljno taj obični.

haha Anchie
    ja imam problem s tim raznim programima vježbanja. Uspjela sam nekako izgurati 30DS, par puta sam odradila banish fat boost metabolism i 6 week 6 pack. A Insanity sam izdržala čak 2-3 tjedna. Mrzim pomisao na to da ću idućh :neznamkolikotjedana: morati vrtjeti nekoliko istih treninga. Zuzana i Tatiana su mi zato odlične. Svaki dan izaberem nove vježbe ili varijacije na iste i super je zabavno. Što je teško postići kod ovakvih stvari. :O I što je najvažnije, učinkovite su.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    otkako vise i jace vjezbam, primjetila sam da znam dobiti grceve u nozi, ali ne one "normalne" u stopalima, nego bas bolne u kojim ami se misici listova ukoce, ili straznji misici natkoljenica. i to poprilicno boli, a i nije bas ugodno.
    pretpostavljam da bi uzimanje magnezija moglo biti rjesenje. e sad nisam htjela kupovati u apoteci neke vitamine, jer te obicno odrape. odnosno uzimam tu i tamo neke dobre kombinacije iz bio i bio (cijena - boli glava),
    ali sam si mislila magnezij cu potraziti u dm-u. ne mora biti neki "cudesni" produkt.
    e sad. tamo ima puno vrsta, sto sumecih, sto u tabletama. od razlicitih proizvodaca. i naravno, samo dva produkta tipa: cisti magnezij 300 mg. ostalo su razne kombinacije, te vitamini b skupine,, te e i c, Q10, te kombinacija svega toga.....pa onada opisi za izdrzljivost misica, za sportase, pa onda za misice, srce, nerve..itd..itd pa to jos od razlicitih proizvodaca. pogubila sam se.

ja sam na kraju uzela magnezij "vulgaris" sumece tablete. sto vi kazete? da li se netko od vas razumije u problematiku.
    da li je dovoljno uzeti taj "obicni" magnezij, ili su bolje sve te kombinacije? i ako jesu, koja?

ps. pijem ih par dana, i grcevi su se smanjili.
    Meni je najbolji magnezij direkt 300 , prasak ( cisti) ima po ljekarnama.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne koristim magnezij, samo prijavljjem da sam na zivotu, poskocim.

pozdrav novima, pozdrav vrijednima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Prva vježba snage, na putu do pistolsa, svladan; 3 serije po 20 paralelnih čučnjeva s 1-2 sec zadrške u najnižoj točci. Razmak između serija cca 3-4 min.

Sutra idemo na uski čučanj

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isto već znam što ću ja raditi danas

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Isto već znam što ću ja raditi danas

A ovo mi je najbolji dio članka;

"Čučanj na jednoj nozi odlična je funkcionalna vježba, a pomaže i kod postizanja dobrog izgleda i atraktivnih gluteusa – jedan od bitnih uvjeta za nastavak svog genetskog koda."

Iako sam ja svoj genetski kod uspješno nastavila nekoliko puta, želim atraktivne gluteuse

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ha hahaaa istina

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Magnezijev-klorid u obliku kupke za noge. Magnezij se najbolje apsorbira kroz kožu, prije dvije godine sam se prosvjetlila. Mene spasile te kupke od užasnih grčeva. Ima dm i bio&bio.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav tikki i dobro došla Bravo za -8 kg, nije da vaga ništa ne znači nego ne treba svoje raspoloženje vezati uz nju jer napredak postoji na mnogo više razina osim na vagi. Svakako je 8 kila manje velik uspjeh

Naša draga spajalica si je dala truda i na prvoj stranici ove teme imaš objašnjenja kratica i programa vježbanja.

U kakvoj si kondiciji, kakve ti vježbe leže? Obično svi počinju s 30DS dok se malo ne ufuraju
    Hvala svima na dobrodošlici

Kondicija mi je onako... moglo bi to i bolje, ali nije jaaako strašno. Već neko vrijeme idem jednom tjedno na vježbanje po dva sata, od čega je prvi dio sata dosta istezanja i nešto trbušnjaka, a drugi dio sata je šipka. Sad preko ljeta sam malo pojačala, pa sam još jednom doma sve odvježbala.

Sad idem dalje istraživati malo po 30DS, pa ako nam ovaj postupak ne uspije, od idućeg tjedna sam ful s vama samo moram dobar plan napraviti. Skužila sam da bez plana i moja prehrana i vježbanje završe u onom košu kuda idu sve odluke "od ponedjeljka".

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tikki, držim fige da nam se pridružiš tek za cca godinu dana

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prva vježba snage, na putu do pistolsa, svladan; 3 serije po 20 paralelnih čučnjeva s 1-2 sec zadrške u najnižoj točci. Razmak između serija cca 3-4 min.
    Odradila i ja.. Ne mogu vjerovati koliko radi cijelo tijelo (trbušnjaci prvenstveno) (ili sam ja krivo radila mislim stvarno sam se trudila da bude totalno po PS-u)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

anchie, dobro si radila

da, ja nikad nisam čučnula do kraja, uvijek radim klasični squat i iznenadila sam se koliko cijelo tijelo radi, a bome i koliko je teško zadržati tu 1-2 sec dolje, ja bih najradije odmah hop gore.

idemo sutra na uske?

upravo odradila alpha cardio umjesto c3, zaželjela se malo Shauna i znoja u potocima

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prijavljujem zshred 14. Jako je zahtjevan. 10 one leg burpee ( sve isto kao klasicni burpee sa sklekom, al se radi na jednoj nozi, noge se mjenjaju), pa 10 dead lifts- radila sam sa svojim utezima od po 2.5 kg, zuska bome sa nekima od valjda 10 kg. Onda 10 low lunges ( kao jumping jack al u polucucnju) pa 1 push up sa pljeskom i tak deset puta- tu sam umrla, nisam jos do danas radila clap push ups, ali sve sam odradila ( zuska je druge dvije runde radila na koljenima), pa deset lunges sa utezima, prvo na lijevoj, pa na desnoj nozi, pa s utezima stanes na stolac, pa sidjes, pa napravis 5 dragon lunges, pa.isponova i tako deset puta i onda minuta u v- polozaju ) noge i ruke su krakovi, trtica dno slova v. I to sve 3 puta. Time challenge. 34 minute mi je teebalo. Njoj 25. Detaljno pisem ako bi netko mozda radio jer je dio zgyma koji se placa... Izvinite ako je dosadno.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sasa nije dosadno, samo piši. Ja moram googlat vježbe, onda padam u nesvijest kad vidim što je što, ali kroz koji mjesec ću se veseliti kad ih i ja krenem raditi

Fotkala sam se danas nakon treninga i usporedila s prvom fotkom koju sam fotkala 26.5., znači prije 3,5 mjeseca... nisam mogla vjerovati koja razlika. Pokažem ako obećate da se nećete smijati nevjerojatno glupoj faci koju sam napravila na toj fotki

Idem uploadat.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja čekam fotku.
    Baš sam se opet motivirala. Više jedem, vaga se miče, došla sam na 53, a jučer sam se ubila tabatom kbellom od 16kg i sklekove sam pumpala ko marinac - zgibove odradim u parkiću s djetetom. Udavila sam se u čipsu, od kokosa, heh.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

odmah nam pokaži!daj link!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo fotke http://www.fitmama.com.hr/napredak/

pass vam šaljem pp-om... u gaćama sam i s glupom facom pa ne bih javno.

Razlika je 7kg (74 vs 67)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, cekam!!!

Sasa, sklek s klapom :bravo:
    Odlicno! Covjece, mozes li vjerovati da to mozes?

Ja danas TBC alpha i kapa s mene

Naravno, morala sam i ja raditi cucnjeve, paralelne, 3 serije.

Anchie, kavofob, idem s vama u klub pistolasica wannabe

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Naravno, morala sam i ja raditi cucnjeve, paralelne, 3 serije.

Anchie, kavofob, idem s vama u klub pistolasica wannabe
    Juhuhuhu

Dakle, sutra uski slijede.

Nego, poslala sam ti pass... znam da ste me već i prije viđali, ali meni je najbolja motivacija kad usporedim napredak u nekom vremenu, posebno sad kad je gubitak kg zadnjih mjeseci usporio, ali razlika se svejedno vidi

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Razlika je velika! Bravo, bravo, bravo!!!

Mogu misliti kako si ponosna!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kavofob, salji

Sasa, ja se odoh onesvijestiti... ja muku mucim sa nekim vjezbama, a ona dodje i ko iz puske: ja sam to bez koljena...
    Posljednje uređivanje od zhang : 09.09.2013. at 20:48

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Razlika je velika! Bravo, bravo, bravo!!!

Mogu misliti kako si ponosna!
    Hvala

Iznenadila sam se, zaboravila sam da tu fotku da imam. Tri i pol mjeseca stvarno nije puno, ali se može puno toga napraviti čak i ako razlika u kilaži nije ogromna

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

daj pass

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Super kavofob! Da se nisi uslikala možda ne bi ni znala koliko si napredovala svaki put. Jer smo prekritične. Odlična si, bravo! Odoste vi u manekenke. ))

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice, zato mi je neizmjerno žao što se nisam i s 94 fotkala

definitivno smo prekritične, umjesto da se usredotočimo na napretke, mi na mane...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Palcice, zaboravila sam tebi klapnuti! Znam da je bio kbell i neki dvoznamenkasti broj kilograma :d
    Posljednje uređivanje od Anci : 09.09.2013. at 21:13

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma dobro, vježbam dugo s njima, čak i cijelu trudnoću. Mene je postporođajno debljanje i sjedenje doma dotuklo.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Palčice, ako si imalo slična meni, onda je i zahtjevno dijete uzelo danak. Ja sam danas izgubila volju za životom, a ne vježbanjem... toliko me starija zna izbaciti iz takta. Srećom me md nagovorio da odradim trening, odmah je bilo bolje

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

No kbell preporučam za mršavljenje i paralelno mišićavljenje, ne bildanje, do toga se ne dođe lako - samo swingovi, no to nije za sam uradi posao, tehnika se mora dugo brusiti. Hvala na klapanju!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mani je uzelo danak 9 mj. izdajanja, kroz 24 sata, svaka 2 sata. Postporođajna. I dijete koje je takvo kakvo je. Sada ne traži izdajanje mliehjka nego energije, do zadnjeg mililitra.
    U svakom slučaju kužim te.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Sada ne traži izdajanje mliehjka nego energije, do zadnjeg mililitra.
    Tako poznato... sve češće sebe čujem kako govorim "krv ćeš mi popiti"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •