prijavka zwow 56, zwow 55 pa mini workout za lower back. tikki dobrodošla!
prijavka zwow 56, zwow 55 pa mini workout za lower back. tikki dobrodošla!
autor zahvaljuje
tikki - dobro došla! odlično za 8kg i držim fige za bebicu!![]()
Testirala jučer mobilnost i def mi mobilnost nije zapreka, sve se naginje i više nego je potrebno. Fali mi snage, ali neće još dugo.
Danas počinjem sa ciljanim treningom, prema ovim uputama. Baš me zanima koliko će mi trebati.
I ja ću, jer vidim da mi ne ide lako mada ga mogu napraviti. Pratim te!
Palcice, jos jedna pohvala clanku!
Jedva cekam probati :D
Tikki, dobrodosla!
Kod mene danas nista, bili na svadbi izvan zagreba, ostali dugo budni (i djeca do pol 3).
Jutros smo bili i na bazenu (u hotelu) ali nismo imali snage za plivanje- samo za jacuzi s penzicima
Sutra pocinjem vjezbati pistole![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 08.09.2013. at 17:29
Aaaaaaaaa pa to je autor.
Ja malo sporo palim.
Reci autoru da pise jos clanaka.
Tikki dobro nam se pridruzila.![]()
w8. odličan. više mi ništa nije sporo, baš uživam i oznojim se zadovoljavajuće.
+ 20 paralelnih, idem sad na tuširanac pa još 20 dok čekam palčicu s infom koliko smije biti razlika među serijama![]()
kavofob - onoliko koliko je potrebno da napraviš iduću seriju (ako treba i 10 min.). U prethodnom članku (ima valjda link) je cijeli program.
Posljednje uređivanje od palčica : 08.09.2013. at 23:15
Bila sam jutros u Intersparu (Mercator-Vukovarska), kupila sam si OVU Energetics podlogu. Bila je snižena za 50%, sa 159,9 na 79,9 kn.
Ostala je još jedna na polici, ako nekoga zanima.
Imali su i puno onih običnih za jogu, ali ne znam jesu li i one na sniženju.
Bravo, TAKVU ja imam i IZVRSNA je (i tamo sam je isto kupila)
Jučer zwow 44
15x squat jump
10x leg lift burpee
15x wood chop lunge (each leg)
20x twisted sit up
2 runde 14:40 (ona je oko 12.30)
danas ću probati zwow 83.. ako se natjeram...
ja sam nakon godinu dana bez podloge, odnosno sa ručnikom za plažu, kupila podlogu za plažu za 20kn. možda jednom nabavim i pravu :D
Candy nisi mi trebala otkriti kako je lako doći do zwow-aja se i inače teško držim striktnog rasporeda, već vidim kako napuštam Jillian i samo pičim po raznim zwow-ovima
![]()
otkako vise i jace vjezbam, primjetila sam da znam dobiti grceve u nozi, ali ne one "normalne" u stopalima, nego bas bolne u kojim ami se misici listova ukoce, ili straznji misici natkoljenica. i to poprilicno boli, a i nije bas ugodno.
pretpostavljam da bi uzimanje magnezija moglo biti rjesenje. e sad nisam htjela kupovati u apoteci neke vitamine, jer te obicno odrape. odnosno uzimam tu i tamo neke dobre kombinacije iz bio i bio (cijena - boli glava),
ali sam si mislila magnezij cu potraziti u dm-u. ne mora biti neki "cudesni" produkt.
e sad. tamo ima puno vrsta, sto sumecih, sto u tabletama. od razlicitih proizvodaca. i naravno, samo dva produkta tipa: cisti magnezij 300 mg. ostalo su razne kombinacije, te vitamini b skupine,, te e i c, Q10, te kombinacija svega toga.....pa onada opisi za izdrzljivost misica, za sportase, pa onda za misice, srce, nerve..itd..itd pa to jos od razlicitih proizvodaca. pogubila sam se.
ja sam na kraju uzela magnezij "vulgaris" sumece tablete. sto vi kazete? da li se netko od vas razumije u problematiku.
da li je dovoljno uzeti taj "obicni" magnezij, ili su bolje sve te kombinacije? i ako jesu, koja?
ps. pijem ih par dana, i grcevi su se smanjili.
Imam neke iz dm-a, njihove vulgaris šumeće, 400 mg magnezija po tableti. U kartonskoj kutiji dobiješ dvije plastične po 10 tableta za nekih 20-ak? kn. Te su mi se činile optimalne po sastojcima. Do sada sam zaboravila zašto one druge ne valjaju, al znam da ne valjaju![]()
ja imam neki u tabletama, iz dm-a. mislim da je dovoljno taj obični.
haha Anchie![]()
![]()
ja imam problem s tim raznim programima vježbanja. Uspjela sam nekako izgurati 30DS, par puta sam odradila banish fat boost metabolism i 6 week 6 pack. A Insanity sam izdržala čak 2-3 tjedna. Mrzim pomisao na to da ću idućh :neznamkolikotjedana: morati vrtjeti nekoliko istih treninga. Zuzana i Tatiana su mi zato odlične. Svaki dan izaberem nove vježbe ili varijacije na iste i super je zabavno. Što je teško postići kod ovakvih stvari. :O I što je najvažnije, učinkovite su.
ne koristim magnezij, samo prijavljjem da sam na zivotu, poskocim.
pozdrav novima, pozdrav vrijednima.
Prva vježba snage, na putu do pistolsa, svladan; 3 serije po 20 paralelnih čučnjeva s 1-2 sec zadrške u najnižoj točci. Razmak između serija cca 3-4 min.
Sutra idemo na uski čučanj![]()
A ovo mi je najbolji dio članka;
"Čučanj na jednoj nozi odlična je funkcionalna vježba, a pomaže i kod postizanja dobrog izgleda i atraktivnih gluteusa – jedan od bitnih uvjeta za nastavak svog genetskog koda."
Iako sam ja svoj genetski kod uspješno nastavila nekoliko puta, želim atraktivne gluteuse![]()
Magnezijev-klorid u obliku kupke za noge. Magnezij se najbolje apsorbira kroz kožu, prije dvije godine sam se prosvjetlila. Mene spasile te kupke od užasnih grčeva. Ima dm i bio&bio.
Hvala svima na dobrodošlici
Kondicija mi je onako... moglo bi to i bolje, ali nije jaaako strašno. Već neko vrijeme idem jednom tjedno na vježbanje po dva sata, od čega je prvi dio sata dosta istezanja i nešto trbušnjaka, a drugi dio sata je šipka. Sad preko ljeta sam malo pojačala, pa sam još jednom doma sve odvježbala.
Sad idem dalje istraživati malo po 30DS, pa ako nam ovaj postupak ne uspije, od idućeg tjedna sam ful s vamasamo moram dobar plan napraviti. Skužila sam da bez plana i moja prehrana i vježbanje završe u onom košu kuda idu sve odluke "od ponedjeljka".
Tikki, držim fige da nam se pridružiš tek za cca godinu dana![]()
anchie, dobro si radila
da, ja nikad nisam čučnula do kraja, uvijek radim klasični squat i iznenadila sam se koliko cijelo tijelo radi, a bome i koliko je teško zadržati tu 1-2 sec dolje, ja bih najradije odmah hop gore.
idemo sutra na uske?
upravo odradila alpha cardio umjesto c3, zaželjela se malo Shauna i znoja u potocima![]()
Prijavljujem zshred 14. Jako je zahtjevan. 10 one leg burpee ( sve isto kao klasicni burpee sa sklekom, al se radi na jednoj nozi, noge se mjenjaju), pa 10 dead lifts- radila sam sa svojim utezima od po 2.5 kg, zuska bome sa nekima od valjda 10 kg. Onda 10 low lunges ( kao jumping jack al u polucucnju) pa 1 push up sa pljeskom i tak deset puta- tu sam umrla, nisam jos do danas radila clap push ups, ali sve sam odradila ( zuska je druge dvije runde radila na koljenima), pa deset lunges sa utezima, prvo na lijevoj, pa na desnoj nozi, pa s utezima stanes na stolac, pa sidjes, pa napravis 5 dragon lunges, pa.isponova i tako deset puta i onda minuta u v- polozaju ) noge i ruke su krakovi, trtica dno slova v. I to sve 3 puta. Time challenge. 34 minute mi je teebalo. Njoj 25. Detaljno pisem ako bi netko mozda radio jer je dio zgyma koji se placa... Izvinite ako je dosadno.
Sasanije dosadno, samo piši. Ja moram googlat vježbe, onda padam u nesvijest kad vidim što je što, ali kroz koji mjesec ću se veseliti kad ih i ja krenem raditi
Fotkala sam se danas nakon treninga i usporedila s prvom fotkom koju sam fotkala 26.5., znači prije 3,5 mjeseca... nisam mogla vjerovati koja razlika. Pokažem ako obećate da se nećete smijati nevjerojatno glupoj faci koju sam napravila na toj fotki
Idem uploadat.
Ja čekam fotku.
Baš sam se opet motivirala. Više jedem, vaga se miče, došla sam na 53, a jučer sam se ubila tabatom kbellom od 16kg i sklekove sam pumpala ko marinac - zgibove odradim u parkiću s djetetom. Udavila sam se u čipsu, od kokosa, heh.
Evo fotke http://www.fitmama.com.hr/napredak/
pass vam šaljem pp-om... u gaćama sam i s glupom facom pa ne bih javno.
Razlika je 7kg (74 vs 67)
Kavofob, cekam!!!
Sasa, sklek s klapom :bravo:
Odlicno! Covjece, mozes li vjerovati da to mozes?
Ja danas TBC alpha i kapa s mene
Naravno, morala sam i ja raditi cucnjeve, paralelne, 3 serije.
Anchie, kavofob, idem s vama u klub pistolasica wannabe![]()
Razlika je velika! Bravo, bravo, bravo!!!
Mogu misliti kako si ponosna!
Kavofob, salji
Sasa, ja se odoh onesvijestiti... ja muku mucim sa nekim vjezbama, a ona dodje i ko iz puske: ja sam to bez koljena...![]()
![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 09.09.2013. at 20:48
Super kavofob! Da se nisi uslikala možda ne bi ni znala koliko si napredovala svaki put. Jer smo prekritične. Odlična si, bravo! Odoste vi u manekenke.))
palčice, zato mi je neizmjerno žao što se nisam i s 94 fotkala
definitivno smo prekritične, umjesto da se usredotočimo na napretke, mi na mane...
Palcice, zaboravila sam tebi klapnuti! Znam da je bio kbell i neki dvoznamenkasti broj kilograma :d
Posljednje uređivanje od Anci : 09.09.2013. at 21:13
Ma dobro, vježbam dugo s njima, čak i cijelu trudnoću. Mene je postporođajno debljanje i sjedenje doma dotuklo.
Palčice, ako si imalo slična meni, onda je i zahtjevno dijete uzelo danak. Ja sam danas izgubila volju za životom, a ne vježbanjem... toliko me starija zna izbaciti iz takta. Srećom me md nagovorio da odradim trening, odmah je bilo bolje![]()
No kbell preporučam za mršavljenje i paralelno mišićavljenje, ne bildanje, do toga se ne dođe lako - samo swingovi, no to nije za sam uradi posao, tehnika se mora dugo brusiti. Hvala na klapanju!![]()
Mani je uzelo danak 9 mj. izdajanja, kroz 24 sata, svaka 2 sata. Postporođajna. I dijete koje je takvo kakvo je. Sada ne traži izdajanje mliehjka nego energije, do zadnjeg mililitra.
U svakom slučaju kužim te.