Kavofob
Ni sasino ni zhangino (?) ne razumijem. Samo se divim.
Anci, u onom nekom wo od Tati, za donji dio tijela, ona koristi nekakve klizače. Kako to odrađuješ?
Krenila s drugim tjednom bete. I danas planiram duplić. Vidit ćemo.
Kavofob
Ni sasino ni zhangino (?) ne razumijem. Samo se divim.
Anci, u onom nekom wo od Tati, za donji dio tijela, ona koristi nekakve klizače. Kako to odrađuješ?
Krenila s drugim tjednom bete. I danas planiram duplić. Vidit ćemo.
Posljednje uređivanje od Maruška : 06.08.2014. at 08:19
Maruska zaboravih napisati ja sam dolje za ovaj vikend. koliko cu biti ne znam. jos se tipkamo.
Kavofob dobro došla falla s!
Ideš li ti na polumaraton, zagrebački možda? Idem na Lju, ali ako budem u punoj snazi dođem i u Zg mislim 13.10. Mogla bi i vikki, ionako bi me sigurno prašila u brzini.
Jedna moja susjeda nije ništa trenirala, pa je prije jedno 4 god. počela kad je vidjela mene trčkarati. Pa voziti bike, pa plivati. Sad ide na Ironman Triathlon, bogte. Sve neke super žene oko mene. To je druga koju znam da ide na to. Tako ćemo i mi.
Nemam što spektakularno prijaviti, trčim, nikako da podignem na 15 km dužinu. Danas valjda idemo i na odmor.
Spajka je u pravu, na godisnjem sam. Do jucer sama s klincima. Mada ovaj trrening jucer je trajao 25 minuta sveukupno. Sad idem trcat. E da Zhang, to sam izmodificirala zadnji Zuzkin. Anci ja cu napravit Tati ali cekam da se vratim u zg jer ne mogu nista ovdje vidjet, preslab je signal, nisam jos ni fotke nicije uspjela otvorit. Kavofob welcome back.
kavofob baš mi je drago da si nam se vratila.
Anci probala sam ja te "tvoje"ABSe, jednu rundu. Teški su ko vrag, mislim sami po sebi nisu ali runda od 50 komada ubije.
Nisam ja još u tvojoj kategoriji ali probam, pa makar malo.
Jutros rip T circuit.
Ja na carapama :D
Ali vec sam guglala da si kupim jer mi je vjezba super.
Zovu se slidersi i kostaju oko 7 dolara.
Kosjenka, jelda je tesko
Radi polako i izgleda lagano, a boli ko vrag. Tatianna ima taj efelt na moje trbusnjake- iako skoro svaki dan nesto vjezbam, kad radim njene abse, sutradan ipak osjecam lagane bolove.
Sad me bole gornji trbusnjaci, ono ispod cica :D i malo ispod pupka.
Evo opet 8 km. 5.40 pace. Nikako da trcim preko 8, mislim da ne mogu ovim pejsom. A vjera mi brani podebljat ga na 6. Tako da sam zaglavila.
je, čekam njen članak kako testirati formu
curke, hvala vam svima. lijepo je opet čitati forum i planirati treninge
trčala sam sinoć, 5,6 km, pejs 6'38''. to je minutu sporije po km nego prije koji mjesec, ali nije bilo nikakve šanse da otrčim brže, a bome ni duže. palči, ne vjerujem da ću u ovakvoj formi bilo gdje ove godine
a kad je ljubljanski?
sasa, si ti jednom spustila pejs ispod 5 na tu kilometražu? ili haluciniram?![]()
26.10. je Ljubljanski. Prijave do 18.8. koatizacija 30 evrića.
Kavofob, dobrodošla natragsad ću ja tebe odmah motivirati :D
Ne znam hoću li na zagrebački, u principu se stignem spremiti ne budem li imala opet pauza (bila je upala grla, išijas, pakiranje zg-ši i obrnuto par puta). Sad sam na dužini od 12-13 km, pametnim dodavanjem se to da spremiti. Stvar je u tome da ne želim crkavati ta dva sata, htjela bi da otrčim s lakoćom, ali opet da to ne bude presporo (6:00 min/km bi mi bilo taman). Za desetak dana ću trčati 12 km na cestovnoj utrci u Murteru, 30.8. planiram 10 km na noćnom maratonu na nasipu. Čim prođe Murter radit ću po ovom planu (ne svih 14 tjedana, krenut ću negdje od sredine i sebi ću prilagoditi dužinu, tj. dodat ću koji km): http://womensrunning.competitor.com/...ing-plan_15065 i to zato što ima i treninge snage i kros-treninge, što se da iskombinirati s trčanjem 4 puta tjedno. Uglavnom, odlučit ću nakon Murtera, ako Murter budem mogla odraditi 5:40, moći ću i polumaraton 6:00.
Inače, prijavljujem sinoć intervale 8x400 m 5:00 min/km, zagrijavanje 2 km i rastrčavanje 1,5 km. Konačno sam imala društvo, još je jedan par radio intervale na slabo prometnoj cesti navečer.
Sasa, kod trčanja se u principu radi tako da kraće rute trčiš brže, a duže sporije. Probaš li usporiti, vidjet ćeš da možeš i puno više od 8 km (dakako, ako uopće želiš duže, tih 8 km je sasvim dovoljno za održavati izdržljivost).
Zhang, sretan put, nismo se ni oprostile, opet šugav dan na moru, falit ćeš mi na plaži
Optimistična, ja sam prije trudnoće mogla pistolse, sad više ne, nisam ih baš ni radila.
I da komentiram kupnju traperica, to mi je najveći stres i rijetko ih kupujem, redovno su mi sve preduge, često preniskog struka i jedva ih navučem preko bedara.
Vikki, super zvuci tvoje trcanje
Traperice jako volim, a rijetko mi se svide! Recimo, Zara, HM, Mango... mi ne stoje.
Stoje mi Replayali ne mogu dati toliko para za hlace pa onda cekam da uhvatim snizene. Tako imam dvoje :D s tim da jedne vise nisu za javnost koliko su se izlizale. Druge jos nosim. I Lee Cooper mi nisu lose. Ali Replay su bolje
![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 06.08.2014. at 13:37
Ja sam zadnje uzela s.oliver. cim sam ugledala duzinu 36 sam se zaljubila. I super je neki kroj.
meni su, pak, traperice vecinom kratke. Na 36 duzinu riiijetko naletim.
Super pejs s obzirom da je to opet početak! I nemoj ići ispod 6:00, nema potrebe, eventualno jednom tjedno, i to ako radiš intervale (dakle, 400, 600 ili 800 s pauzama za odmor). Treninge bi trebalo trčati bitno sporije od pejsa kojim planiraš npr. utrku, Uostalom, kreni polako pa ćeš već vidjeti kako i koliko ti odgovara
Anci, potpis za Replay. I meni je to preskupo, pogotovo zato što ne mogu raditi u njima, a ne daje mi se tolika lova da ih nosim po kući.
danas nista, ne stignem. vadila krv jutros, nalaz nije dobar (ako gledam ref.vrijednosti) ali koliko sam uspila izguglat sve poremeceno je povezano sa zeljezom.
vikki, ne znam jesi me motivirala ili bacila u depresiju nabrajanjem svih utrka koje planiraš
sviđa mi se ovaj trening plan. mislim da ću ga početi slijediti nekoliko tjedana
palči, koji pejs planiraš za ljubljanski pm?
core cardio,
zeljezo je meni nocna mora, tog me strah. uvijek.
traperice, meni su disel i pepe jeans super, volim niski struk, jer me salo oko pupka onda ne stisce
ja sam uvijek u trapericama, najvisem volim ovaj gapov kroj ali gap se zatvorio, a ne da mi se piliti ove moje amere da ih posalju. i eto sad patim.
kupila ove
Moram se pohvaliti, vidjela sam maloprije na vagi brojku 5 kao deseticu
Jest da mi je to bio cilj za 30.04. ove godine, al nema veze.
I kratko je trajalo, obzirom da je bilo 59.9 i da sam upravo pojela tanjur variva, al bila je, bila![]()
Cubana, bravo, bas sam hepi kad vidim necije rezultate! Super!!!
Spajka, traperice predobro izgledaju!
Ja sam danas opet kombinirala hodanje/trcanje/sprintanje/trcanje uz brdo :D oko 7 km ukupno i doma jos ovo:
30 swings
10 goblet
30 swings
30 bridges
30 swings
10 one leg dl R
30 swings
10 one leg dl L
Cubana, braaaavoooo
Ja danas rest. Povratak doma, raspakiravanje i sve sto ide uz to.
smrc
cubana bravo bravo![]()
spajka super su traperice!
kavofob, otkako ne trčim na traci nemam pojma kojom brzinom trčim (nije iznad 6.4 sigurno), tako da maraton planiram istrčati, brzina neka bude koja mora biti - no ovih dana mi dolazi pametni telefon pa me možda prosvijetli (čit. seljanka neopterećena).
Cubana, bravo za kile!
Čekam i ja nalaze štitnjače, nekidan sam vadila krv jer me love neke niotkud prizvane nervozice, malaksalosti i ti predugi bolovi mišića što nije tpčno za mene - ili su to tragovi postporođajne.
Ja ne volim traperice, volim one boyfriend (vrećaste, malo dolje suženije i podvrtnute) koje muževi obično ne vole. Pa ih oblačim rijetko.
Sutra putujem, valjda ću naći stazu za trčanje a da medvjedi ne galopiraju samnom.
Nasla sam jednu fotku od prije 18 godine :shock:
Isto je u badicu, na moru. Stavila sam u album.
kad se usporedim sad i onda, nije lose s obzirom na dvije trudnoce i duplo godina.![]()
I daaaaa.... tada sam imala 59kg (pamtim to ljeto). Sada imam cca 66 (nemam vagu pa se vazem kod koga stignem i kad stignem).
zhang curetak...zgodna kao i danas, samo što sada imaš više mišića
...
Zhang, i onda si bila, i sad si pravi komad
Ja nisam nikad tako izgledala, ni prije dvajest godina
Palcina medvjede!
A vrecaste su i meni fora. Samo nisu mi za posao pa mi je zao kupiti ih. Moram barem na necemu ustedjeti![]()
zhang, sad si mi još zgodnija i mišićavija!
Anci, nisu ni za moj posao.
Ja sam bila tanja, nekih 48, 47 kg ali ne i mišićava, a danas navijam za mišiće i funkcionalnu snagu.
Cubana, bravooo
Zhang super si zadržala formu i vjerujem da ćeš i za još 18 biti u istoj.
Dosla sam vam mahnuti s Olimpa, pozz svima!![]()
Cubana bravo bravo!!!
spajalica meni su trapke najomiljeniji komad u ormaru,one prve gapove su mi ipak za nijansu bolje
zhang ti si komad bila onda a i sada si, ne mogu vjerovati da si imala na tu visinu tako malo kg?! savršeno tijelo...
palči kod mene je štitnjača u banani velikoj, baš se spremam ovih dana malo iskontrolirati sve skupa
čim sam pod stresom jedva dišem od osjećaja da me nešto steže oko grkljana (ostala bez posla, ako ima netko ideju za samozapošljavanje, evo, saslušam ga rado)
kavofob neka te, baš se radujem!![]()
za Cubanu, sa mobitela ne znam :sljeobeljo:
nisam vidjela slikicu, ali zena izgleda mrak sad, tako da vjerujem da je i tad bila vauuuuuuuuuuuuu.
ja sam do trudnoca imala izmedju 53 i 55 kg. nisam nista vjezbala samo sam rolala, kad bi mi se dalo. a sad imam oko 60-61 kg. san mi je ponovo pasti ispod 60, no ne zamaram se s tim, prosle godine mislim da sam u ljeto ili nakon njega i bila ispod 60. ne sjecam se vise dobro kad.
e da jutros Rip T Circuit, jer kasnim jedan dan s vjezbanjima, a htjela bi bar taj drugi tjedan cijeli odraditi, pa bi danas popodne upper focus. na morau ne mogu nista, a i ne da mi se. iskreno. moram se fakat odmoriti. mozda se budem samo rastezala.
zhang, daj link, promijenila sam komp
palči, jel ćeš trčati maraton ili pm, sad si me skroz zbunila!