palci sta se desilo pa ste morali na sivanje? nadam se da je vilenjak vec bolje
drago mi je da se ti bolje osjecas
poslala sam ti slike![]()
palci sta se desilo pa ste morali na sivanje? nadam se da je vilenjak vec bolje
drago mi je da se ti bolje osjecas
poslala sam ti slike![]()
Pa kakvo šivanje? Ajme... je li sve ok?
Još navečer 2,5 km trčanja, 1 min trčanje, 1 min hodanje, ukupno 20 min (bez zagrijavanja i hlađenja).
Znate ono, petak navečer, pred zgradom, idemo se pripremati za spavanje i onda taj favozni krvavi kaskaderski pad. Prvi nam je takav (mama amaterka) pa sam ja u šoku u bolnicu došla sva krvava (dijete sam počistila i smirila, sebe očito ne). Ali je sve ok, u petak vadimo punte friško pred rođendan.
malena beba, super si dodatno se stesala od one slike u prekokrasnom badiću! Bravo curke! Nadam s eda ću se i ja moći uslikati kad si dovedem tijelo i hormone u ravnotežu.
chris, nadam se da vam je ok dole. Lijepo što se javljaš.![]()
chris iskreno zvuci predivno, nadam se da je i u stvarnosti tako i to sto nema kazalista da se vec nekako nadomjestiti.
ja sam u cistim sve pred sobom zadnja dva dana, nisam tako jela pa ne sjecam se kad. cak me i MM pogledao danas kad sam sjela s keksima u krilo, kombinacija lade i lily, ne znam sta mi bi da to kupim. ali bome sam i hrpu paskog sira pomesla sa spekom.
ali treba uzeti i u obzir jednu velikuuuu potkoznu bubuljicu pa se pravdam hormonima LOOL
palcice drzite se, sad je i to iza vas. nesto pametno i nemam prijaviti, sem da samo radim neke gluposti, ali da se javim i tu.
palcida padne sto puta to je uvik tako.
cimavicu smo dva puta vodili na hitnu, oba puta smo obe bile skroz krvave, a maza nam se udario u krevetu kad smo vec legli. pojurili smo na hitnu, oboje bez mobitela, a u medjuvremenu dok smo dosli do hitne su zatvorili cestu zbog velikog pozara i nismo mogli nazad kuci. jedva smo preko susjeda dosli do nekog da prespavamo tu noc .
spajka svi imamo takvih dana![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 27.08.2014. at 22:06
Danas Super Strength, Bob Harper. Sve me boli, uf...
ja guram treci tjedan gamme
ne znam sta cu poslije, imam piyo, p90x3 i les mills combat
imam jos dva tjedna za odluku![]()
ja opet pauziram dva dana, nisan stigla, nadam se da danas budem. a di nam je anci? nema je vec par dana... nije valjda da ne vjezba![]()
jucer zwow 57, 3 runde jer su me prekinuli.
sinoc sam isla s dicom gledat neku predstavu tu kod nas u selu. te cure koje su izvodile akrobacije imaju predivne misiće, ruke i trbusne, cilo vrime
sam buljila u njihne sumnjam da ni noge ne zaostaju ali imale su duge hlace
![]()
ne mogu se više sjetit jesam li pohvalilu bubicu da odlično izgleda!
ja sam stavila dvije jutrošnje fotke nove u album..
za uspomenu, pošto se večeras mislim masakrirat hranom![]()
sasa daj link i pas
koji je povod?
Posljednje uređivanje od malena beba : 30.08.2014. at 16:32
Nikakav. Idem van s mm i drustvom u moj omiljeni restoran u Zgu. Tamo sve inhibicije nestaju.saljem link na pp.
sasa![]()
trbuh, guza
odlicno izgledas, ma iz aviona se vidi da vjezbas![]()
Samo da se prijavim da ja i dalje radim BR
Ne bas svaki dan, al trudim se... Ne radim planirane pauze, jer me uvijek zadese neke neplanirane pa onda nisam puno u zaostatku
I bas sam prekjucer skuzila da kad po danu premalo jedem, onda i slabije vjezbam
Bas mi nekako bude tesko i ne mogu dati sve od sebe
Kile su mi ok, i dalje lagano klize, sad sam na 65, bez ikakvih odricanja
palci
spajka
sasa, pls link i pass i dobar tek![]()
E da, moram jos prijaviti i setenje - spancirfest je i po cijele dane smo u pokretu
summer, ginger
ja sam danas zwow 47 napravila
heej pozdrav svimaevo da se i ja javim (nisam dosad vidjela ovu temu) ja sam prosli tjedan krenula sa focus t25... super sam zadovoljna, brzo prodje vrijeme, zanimljivo je... za neke rezultate je mal prerano, ali javim cim primjetim nesto
![]()
Dobro došla, ivana.sky
Sasa, može link i pass!
Magriz i ja smo večeras otrčale 10,5 km iliti jednu četvrtinu noćnog maratona na nasipu. Čestitam magriz na prvoj utrci, i to desetki, bravo![]()
dobro dosla ivana.sky![]()
magriz i vikki bravo![]()
magriz je bila kornjaca, ponosna ali kornjaca.
ali vikki je turbo zecica i izgledom i brzinom
sasa pls link i pass
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 31.08.2014. at 16:50
vikki i magrizbravo cure! svaka cast!
ivana welcome!
sasa![]()
![]()
i to je sve sto imam reci
bravo trkacice. ja se ponosim vama ko da sam i sama trcala.
ja sasin pass ne zelim. prosle godine sam je vidjela i izgloedala je kao, kao, kao.... pa bozica. trazit cu je za koji dan, kad krenem na posao. do tad sam ja GO.
cure koje ne prate druge topice, Optimisticna je bila na amnio i sad ceka rezultate, kako vidim da skica, molim je da ih i ovdje prijavi.
sasa bolje da mislim na tvoje sexy body nego na svoje probleme.šta da kažem... dobro prkno, strava trbušnjaci, tetovaža je krasna - velika a nimalo agresivna, ljijepa slika na ljepom tijelu. Pravo nadahnuće. Vidi se trud.
Dobro dosla ivana.sky![]()
magriz i vikki bravo
Sasa, wow!
Posljednje uređivanje od Maruška : 31.08.2014. at 21:39
Hoću i ja sasi da se divim.
Izvadili šavove, odradili rođendan i sada (napokon) radna rutina, kbell i trčanje u kombinaciji.
I prijavak: završila betu! U mjesec dana.(bila sam na godišnjem)
Sutra je godinu dana otkako sam počela vježbati.
bravo vikki i magriz
Dobro nam došla ivana.sky
Maruška čestitam na tako brzom završetku bete
Ja malo eskiviram. A s obzirom na ukupno eskiviranje u zadnjih par mjeseci vide se rezultati na trbuhu ;(
saša, može i meni fotke![]()
Evo i mene nazad. Bila na GO 14 dana, prvi dan kao nešto i probala zusku malo raditi ali...
Trkačice svaka čast!!!
maruška moj naklon za discipliniranost.
ja bi se malo ozbiljnije trebala uhvatiti bete, danas je idealan dan taman prvi i katastrofa od vremena pa nema lunjanja.
saso može i meni link?
optimisticna javi rezultate
maruska bravo za godinu dana vjezbanja i zavrsenu betu![]()
jucer samo plivanje i setanje, danas vjv nista ali budem nadoknadila sutra
Ja danas krećem s gammom. Jutros sam odgledala speed 3.0. Muka mi je došla...
ja ga jos ne mogu 100% odraditi
ja cu zavrsiti gammu po drugi put za tjedan i pol, i odlucila sam poslije toga na les mills combat
odgledala sam videa i ima dosta poznatih vjezbi
kombinacija chalene turbo fire i focusa, a oboje mi je bilo drago
i simpa su voditelji, sale se, s novozelandskim naglaskom![]()
Posljednje uređivanje od summer : 01.09.2014. at 11:14
sasa, odlično, baš ti se vide trbušni mišići
Sa zadovoljstvom objavljujem da me mlacenje po maminoj kuhinji i tjedan dana nevjezbanja nije nesto unazadilo, kile su na istom mjestu gdje su i bile prije GO.
Danas krecem s BR.
Summer, i meni se svidja les mills combat. To cu... jednom![]()
moram proguglat taj miles![]()
sad i mene zanima. ali uskoro krecemo na grupno vjezbanje, jedva cekam :D
Za one koji se sjećaju moje prošlogodišnje promjene u prehrani koja je rezultirala skidanjem 10 kg (u 4 kg), u 8 mjeseci neuredne prehrane od tih 10 kg vratila 6 kg.... i za one koji se sjećaju da sam pričala da moram rasčistiti prostor za vježbanje... e pa rasčistila sam ga... i danas je opet prvi dan.Već
dva obroka su bil apo režimu prehrane koji mi je lani čudesno skinuo kile... a koliko ću vježbati ne znam... ali nekako, kad se prijavim na ovaj topic imam bar kakvu takvu obavezu držati se riječi.
![]()
A sad idem opet tražiti one najjednostavnije vježbe za početnike.![]()
mojca dobro dosla nazad
a sta si vjezbala prije?
ooooo Mojca dobro dosla natrag, ja se sjecam tvog pocetka, prvo je krenulo s prehranom koju ti je slozio neko ko se bavi istim, ako me pamet sluzi a onda si i bicikl upogonila.
dobro dosla natrag.
Cubana ajd mi ponovi molim te program koji si sad nedavno vjezbala, koji si i krumpi preporucila. treba mi za jednog pocetnika. :ljenguzi se ne da citati dvije tri strane unatrag: moze i na pp
Piyo. Isto beachbody program. Autorica Chalene Johnson.
Ja sam odustala jedno tri tjedna prije kraja zbog go i zamora materijala, ali iskreno preporucam. To bi se i Mojci mozda svidjelo. Ima elemenata joge i pilatesa, ali sve u pokretu.
malena beba, prije 2011 sam bila redovita u jogi...
spajalice, sestrična u Ljubljani se bavi time profesionalno, ona mi je dala smjerice, jelovnik sam slagala sama...
Bajk je stalno u pogonu, više ili manje... istina nisam išla njime na posao, ali je dosta u pogonu, jučer smo napravili turu Ivanićgradska - Hipodrom - Baštijanova - Kranjčevićeva - Masarykova - Ivanićgradska.. Bez problema.
Cubana, daš link? Je.. ja sam za lite verzije.![]()
Danas Last Chance Workout, Jill.
Ajme kak ste vrijedne...
Piyo program nema nigdje besplatno on line? Barem ja ne pronalazim...![]()
Ima besplatno, ali ne javnoŠaljem link kad dodjem doma.