ja vježbam po pola sata 6 dana u tjednu. dakle tjedno 3 sata. tuširala bi se jednom dnevno u svakom slučaju.
Anci, blago ti se
ja nemam brata koji vježba
uopće nemam nikakvog brata
ma fali meni uživo obrade te teme
iako, slažem se da je ovo najpozitivnija tema foruma
ali kako da s eizrazim, oko mene ljudi naprosto ne doživljavaju to vježbanje kaonešto
pa povremeno osjtim da sam usamljenja u tom smislu
vježbanje mi oduzima pola sata dnevno, plus tuširanje i pranje/sušenje kose, cca sat vremena
s tim da ne vježbam svaki dan, nego 3 x tjedno
ni ja bas nemam nekog uzivo za podijeliti
ali vi ste mi dosta
ekipa i koja zna me katkad upita - je l' jos vjezbas? ooo, bravo, svaka cast, kako ti se da i to je to
ali to je sad moj ritam i stvarno mislim da ce trajati godinama (vec i traje, kad malo razmislim)
ja vjezbam 4-5-6 puta tjedno, kako stignem
od pola sata do sat
vjezbam skoro uvijek navecer pa tusiranje ne ubrajam, ide vjezbala, ne vjezbala
Angie :jupiiii:
Bas mi je drago da si tu!
Ja kombiniram vjezbanje i trcanje. Kad vjezbam, onda je to do 20 min plus tusiranje. Nekad je i krace, priznajem.
Ako trcim, onda je to malo duze. Barem pola sata. Jednom tjedno trcim sat vremena plus tusiranje.
S 20 min pravilnog vjezbanja mozes imati jako dobre rezultate i osjecati se super. Stignes i citati![]()
Ja nemam nikakvu sestru, ali tu činjenicu koristim samo da se malo nasmijem s AdioMare![]()
Meni je najgore što sam nedisciplinirana, pa barem za sada samostalno vježbanje doma a pogotovo trčanje (sad po jesenskoj klimi) ne bi prošlo... Zato sam i krenula ovako na aerobic, skupa s prijateljicom, pa ćemo jedna drugu tjerati i motivirati kad se umorimo. Zasad smo totalno entuzijastične, unatoč bolovima![]()
vidi njih sto skicaju tcccccccc
ja sam zadnja dva tjedan na poslu non stop, jedva cekam se sloziti u krevet navecer dok jos i obavezne stvari napravim.
ali evo nakon nekog vremena procitah temu:
cek da vidim sta sam senilna zapamtila
Anci bravo za 10ku
flopi imat nekog za pricati je dvosjeli mac, ja imam inesicu pa me cesto sram ista reci, jer ona je fakat ludavis mogla bi nam ovaj vikend caj sloziti.
Angie75 ma ne se nervirati, ja kad vjezbam intenzivno onda je to svaki dan cca pola sata 6 dana u tjednu.
vikki
sasa sta reci, nego da se zekljucit da da ocito i upala uhvati i najbolje
zhang, ajde ajde nisi ti bas toliko plava
ni ja neman s kim pricati o vjezbanju zato sam svaki dan ovde
angie75 dobrodosla!
ginger, flopi kam to d dark sajd![]()
ja vjezbam tri puta tjedno s grupom i tri puta kuci. oduzme mi dosta vrimena ali ja to volim i uzivam u tome![]()
a kad trčiš? ili je tu uračunato i trčanje?
ja sam se pak nasmijala kako se sve tuširaju
neeego. ovako. počela sam sa 30 days shred, level 1. ali, obzirom da svaki dan šećem psa navečer, onako, brzim korakom 4 km (u stvari ne znam sad baš koliko je brz, treba mi 40 min lol) ne mogu i jedno i drugo. pa sam odlučila kad je kiša - vježbam, a kad nema kiše - hodam. to hodanje sa psom mi jako paše, al nekako ne mogu staviti pod vježbanje. jer ipak ne trčim nego hodam.
i tako. ajd bar nešto. učka me ubila u pojam, imate pravo, vrijeme je da se pokrenem.
Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 24.10.2014. at 13:53
sto reci nego dobro nam dosla![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 24.10.2014. at 13:58
cvijeto, i hodanje je vjezbanje
samo malo pojacaj tempo
zacas ces ti nama (njima, ja ne trcim) na kakav polumaraton, s girjom![]()
Posljednje uređivanje od summer : 24.10.2014. at 14:08
oooo cvijetooo![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 24.10.2014. at 14:20
cvijeto dobrodosla! divno da si tu! sad ces nam kao najpopularnija forumasica dovesti jos vise vjezbacica, pa cemo si same organizirati polumaraton
kad trcim onda je oko 40-45 minuta. to je jednom tjedno trenutno. i to mi je dovoljno sada. na proljece cu krenuti s 3 puta, a onda u 6 mjesecu sa strukturiranim treninzima za polumaraton.
danas sam novi zshred i još neki 5minutni. jučer sam dezurala i danas sam mrtva od umora, jedva sam ovo odradila...
angie 75 dobrodosla također!
Cvijeto toooo!!!
Bas sam danas sretna!
Zhang, moze kava, samo ne znam kad!
Cener: idemo ja i muz mi![]()
Danas zwow 69: http://www.zuzkalight.com/workouts/c...nline-workout/
Ali umjesto plank pull sam radila ktbl swing. Znam da nije isto :D ali nisam mogla biti u planku nakon 25 dive bombera i nemam mjesta za pull. Double excuse
Trebalo mi je 16 min. Ubili me bomberi. I prvi mi je dan ciklusa pa sam malo bolna. Zacudo, sad mi je bolje.
Posljednje uređivanje od Anci : 24.10.2014. at 19:25
Stiglo pojačanje, dobrodošle Angie i cvijeto
Cvijeto, kombinacija hodanja i Jill je skroz dobra. Hodanje je cardio niskog intenziteta, Jill je snaga - za početak savršeno. Nije prezahtjevno pa da odmah odustaneš, a s druge strane svaki dan odradiš vježbu, što je najvažnije.
Magriz, vidimo se na ceneru. Nakon polumaratona po onim uvjetima ovo će ti biti šala, mislim da ćeš moći za sat vremena. Ja se nadam 2-3 minute ispod sata, čisto da bude malo bolje nego prije dvije godine (tada sam trčala 59:59 min).
Vikki, to je super rezultat! Moj score je neki dan bio 1:05.
Cenera se nadam dovrsiti pa kako bude!
I to je odlično vrijeme. Samo nemoj krenuti prebrzo, ono ponese te masa, pa već nakon dva kilometra crkavaš.
Bolje na početku sporije pa ti ostane snage za finiš.
Hoće li TM ići brže ili ćete se pratiti?
Ja sam zadnji krug umirala, od HNK do zrinjevca noge su bile olovne, jedva sam ih dizala od asfalta.
Inače od sinoćnjih dive bombera boli me sve gore, i ruke, i ramena, i lopatice.
Mislim da ce on malo brze. On bi mogao oko sat vremena, nista posebno brze.
Ustvari, bilo bi bolje da se pratimo jer cu se opustiti inace. On mene pozuri.
Nismo jos razradili taktiku, a sad je zaspao pa ga ne mogu pitati![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 24.10.2014. at 22:33
24 i 25, ne sjećam se u kojem su bomberi, 24 mislim.
Adio Mare lako se s tuđom mukom sprdati![]()
imam ja sestru i to kakvu, al ta vježba cigaretu u prstima, ljenčina moja
cvijeta super!
slutim da će biti još pozitivnija energija ovdje ako je to moguće
danas bi trebala wo 8 ali odlučila sam pošteno savladati wo 7 prije nego krenem na 8
mislim što mi vrijedi raditi po rasporedu a da ne odrađujem kako treba i koliko treba?
ja imam svoj raspored![]()
Ajme, Cvijeto dobro došla!!!
Ja sam u banani, ono sa počela sam prije dva tjedna i nikako na zelenu granu radim po 12 sati dnevno plus moji školarci. jednostavno ne mogu.
Vrijeme je loše tako da ne idem ni šetati sa psom.
Da, jel trebam napominjati da mi je i prehrana loša.
Nisam se ništa ubucila ali osjećam se kao želatina :/
Upravo se vratila s treninga. Prvi tjedan je prošao :brišeznojsačela:
napokon osjećam da mi se bolovi u mišićima polako smanjuju :yay:
Baš sam zadovoljna, samo još da uspijem održati taj tempo od tri treninga tjedno![]()
Danas vrlo jednostavno slozen trening, samo dvije vjezbeali 10 rundi:
20 ktbl swings
3+3 pistol roll back burpee
ja se jutros napokon pokrenula, krenula s 6w6pack. Nadam se da cu biti redovnija nego zadnjih mjeseci![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 26.10.2014. at 09:01
što je vama narode?
kako mislite da ja vježbam kad vas ne čitam?!
ccc
odoh napraviti wo 7 iz body revolution
naešto sam se gadno zainatila da ga savladam
Evo malo prijavka: 5rundi:
10 half burpee
10 ktbl swings
8 kick through push up
5+5 side plank hip raise
6 pull ups
Danas odmaram, moram za sutra smisliti neku opacinu od treninga.![]()
Hvala, zhang! Ja nisam smislila, a jos nisam ni doma dosla tako da mi je ovo tvoje bas dobro doslo
A bas volis ove kick through!
Pullupsima cu samo naci alternativu.
Reverse push up - metla izmedju 2 stolice pa se uhvatis za drsku u povlacis prema gore.
Kick volim, a zapravo ih neko vrijeme nisam bila radila. Kod mene neko vrijeme moze biti 10-15 dana![]()
Ipak sam tri runde jer sam na knap s vremenom. Nisam nista pripremila za sutra i nisam otvorila skolske torbe jos.
Umjesto pull up sam radila goblete koji nisu isti, ali htjela sam dodati petu vjezbu. Sve sam po 10 ponavljanja i nekoliko puta udarila potkoljenicom u bracni krevet. Ali lijepo se osjecaju trbusni kad napravis kick!
Zhang, hvala na ideji jos jednom, bas mi je dobro bilo!
Posljednje uređivanje od Anci : 27.10.2014. at 20:02
Bas mi je drago.
Steta da nisi mogla ukompinirati reverse push up, ja osjetim latove od jucerasnjih zgibova.
Posljednje uređivanje od zhang : 27.10.2014. at 20:54
I ja bih prepisala da zhang hoće linkat i video, od ovih pet vježbi za tri sigurno ne znam kako izgledaju (a vjerojatno ni četvrta :D).
Sinoć sam 10 km, nisam baš zadovoljna. Mogu i duže i brže, ali: 1. tenisice mi ništa ne valjaju, morat ću se strpiti da naletim opet na mizunke na sniženju, za veće kilometraže stvarno treba imati dobru opremu, inače je to mučenje; 2. puls dosta visok iako nisam brzo trčala, vjerojatno opet fali željeza; 3. nakon 6 km ispao mi je mob iz ruke dok sam ga vadila iz džepa i raspao se na sastavne dijelove, baš bi mi trebao jedan mali ženski garminček na kojem imam i pejs i puls i sve živo, ali to košta i pričekat će neka bolja vremena; 4. otkad ponovno trčim s mp3-em slabija mi je koncentracija i čini mi se da previše lupam tenisicama o pod, tj. da pretvrdo doskačem, dok sam ovih pola godine trčala bez muzike, bilo mi je lakše :/
I izgleda da me opet grlo počinje boljeti, medovi, sirupi, grgljanje slane vode, citrofiti, ništa me ne može obraniti od mog malog kliconoše.
Joj, vikki, hug za muke po trcanju...
Jesi mozda provjerila u intersportu, mozda jos traje snizenje? Mozes ih i nazvati, meni uvijek kazu preko telefona i cijenu i imaju li moj broj
na odsustvo videa. Zhang se nije snimala
Kad budes cesce radila zuzi, bit ce lakse s terminologijom![]()
Nisam dugo bila u intersportu, no ionako će mi trebati nekoliko plaća da se oporavim od ovog drugog dijela porodiljnog
Stare mizuno su se istrošile, bole me zglobovi u njima što znači da više ne ublažavaju dobro udarce.
Sa zuzi je problem što svaki put kad je hoću raditi imam još sto stvari za obaviti prije i onda dođe ova ura i nisam ni za šta.
Zato je trčanje zakon, pobjegnem iz kuće i ne vidim nikakav nered oko sebe![]()
vikki, probaj špricnut u grlo propolis s pumpicom. mene je spasio jedne zime, i otada ga svima preporučujem i ljudi mi se poslije jave da ne mogu vjerovati kako je "čudotvoran".
ja ne mogu dočekati svoj večerašnji trening :jupiii:
ne znam samo je li dobro preventivno popiti andol? prošli cijeli tjedan sam imala muskulfiber, sad je napokon prestao...
Ne treba ti vise andol. Najgori dio si odgulila.
Vikki :hug:
Posljednje uređivanje od zhang : 28.10.2014. at 08:37
vikki
ja od cetvrtka osim ovih grupnih treninga nisam nista stigla. maza bi je bio bolesta. uvatio oni virus s osipom hand-foot-mouth.
osip je uzasan ali danas smo ga ipak poslali u skolu jer nema fibre od subote. ipak ne moze toliko propustat. a i jucer je napokon poceo jest.
O mis mali ~~~~
Moja mladja je neki dan dosla iz skole i kaze da joj prijateljica ima fibru. Tipican kontinentalni izraz![]()