Stranica 25 od 259 PrviPrvi ... 1523242526273575125 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Odradila uske čučnjeve, 3 serije po 15 kom, razmak između serija cca 30 sekundi.

Znam da sam rekla ići polako, ali stvarno nisu teški... krckanje u kukovima je danas puno manje. Sutra krećem s ispružanjem nogu, ali ću kombinirati i uske kad ulovim priliku, da još malo razgibam te kukove.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Švrćo prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob super, razlika prilično vidljiva. A i super mi je fora što se vaga vidi na drugoj slici (onako za svaki slučaj).
    Ahahaha, to nisam ni skužila )

Jedno vrijeme mi je rutina bila nakon buđenja, wc i odmah na vagu. Skroz mi je diktirala raspoloženje i baš mi je drago da sam se riješila i te ovisnosti. Nije da sad ne stanem 2-3x tjedno, ali i ne moram... često puta zaboravim

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    kavofob, može fotka? pretty please.
    Jel to jedino ja ne mogu dobiti fotku? Ni od jedne vježbačice?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sorry, Dijana, najbolje ti je poslati pp... ovako se dogodi da preskočimo koji post

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da, počni sa zwow 5. i dalje 6, 7, 8 čini mi se isto nisu preteški za početak.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj _Candy Candy_ prvotno napisa Vidi poruku
    da, počni sa zwow 5. i dalje 6, 7, 8 čini mi se isto nisu preteški za početak.
    to ću ja onako ubaciti malo za probu, nisam još dorasla pravim zwowovima

tenkju

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala kavofob!

Hej, malo je reći da si fit mama, ti si baš onako strong, ruke su me pogotovo impresionirale!
    Svaka čast!

Kad zahladi i ne bude baš za trčanje vani, mislim da ću se i ja baciti na vježbanje pred monitorom.
    ili kombinirati jedno i drugo.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo neki linkovi kaj je moja 'trenerica' stavila na fb, nisam jos pogledala jer mi ne ucitava, ne znam zakaj

http://www.youtube.com/watch?v=hEMcH...&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=KutF8...&feature=share

javite kakvi su

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

prijavak: 4 dana godišnjeg- poslje par godina ne micanja od kuće, rašarafila se- piva, kruh (onaj najgori pjenasti bijeli), mortadela, šunka. Da mi je trebalo, trebalo mi je.
    Od danas red,rad i disciplina. Krećem sa zelenim čajem i neki cardio da iznojim alkohol.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, baš se vidi razlika i mogla bi promijeniti nick u fit-komad

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    evo neki linkovi kaj je moja 'trenerica' stavila na fb, nisam jos pogledala jer mi ne ucitava, ne znam zakaj

http://www.youtube.com/watch?v=hEMcH...&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=KutF8...&feature=share

javite kakvi su
    prvi je o d l i č a n! ide na blog, oduševljena sam

drugi je za nadljude... burpee tuck-jump, chin up burpee, hindu push-up, triceps extension push up, single leg dip, pike elbow up... omg

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    kavofob, baš se vidi razlika i mogla bi promijeniti nick u fit-komad

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kad zahladi i ne bude baš za trčanje vani, mislim da ću se i ja baciti na vježbanje pred monitorom.
    ili kombinirati jedno i drugo.
    A ja nikak da potrčim, a stvarno bih željela... nekak mi uvijek žao tih pol sata što ušićarim potrošiti na low intensity cardio. idealno bi bilo kombinirati.

koliko ti sad trčiš, vremenski, koje udaljenosti i koliko često?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, ajde bas probaj!
    Ja mislim da bi ti to mogla raditi. Nisi ti izvan forme, vjezbas vec dugo. Mozda neces biti brza od zuzke :D ali samo radi i vjezbaj!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kavofob, trčim 4 km po nasipu, to mi je relaksacija za tijelo i dušu. Otprilike dvaput tjedno radim hiit trening, nakon pet minuta trčkaranja, pola minute na 80% snage, potom minuta trčkaranja. Još triput tjedno trčim istim intenzitetom i to mi je puno lakše, tako bi mogla mislim i 7 km bez problema,ali uvijek idem pred mrak, tako da žurim doma, na nasipu bude svakakvih faca (a i pasa). Na kraju treningase još rastegnem na ogradi od stepenica, dakle rukama obuhvatim desnu ogradu, noge stavim na lijevu, znači tijeloje opruženo i takostojim koliko izdržim, tijelo treba biti ravno i glava gore, to je neka statička vježba, poslije se super osjećam. Doma još trbušnjakeako uspijem jer imam dvoipogodišnjakinju koja jedva čeka da ja legnem da mi sjedne na trbuh.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 10.09.2013. at 14:32

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam zašto je ovoliko riječi spojeno, nisam tako nepismena, majkemi.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dijana, super mi zvuči tvoj trening ja isto imam nasip u blizini, možda se osokolim već danas... al ću virkat u svaku džogericu koju vidim, da nije jedna od vas

Btw., ide li tko na utrku Terry Fox?

Anci, danas je zwow 5 na redu?

Jesi odradila uske?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne znam zašto je ovoliko riječi spojeno, nisam tako nepismena, majkemi.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja ne idem na TF, neću biti u zg-u tada. Za nasip, mislim da smo si jako daleko. Ja inače kad
    trčim sam u nekom zenu, nit koga gledam, nit me ko zanima, gore nebo, dole trava i piči!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja sam jaaako daleko... ustvari nikog ni ne srećem. Možda ako krenem na drugu stranu i počnem odvaljivati kilometraže kao Inesica s bajkom

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer nakon paralelnih čučnjeva sam probala napraviti uski, samo sam se strovalila na guzicu (fakat sam bila umorna nakon tih 60kom) Nadam se da će danas ići tih 3x15 uskih.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ja prijavljujem Kavofob da ih mislim odraditi jer me natjerava na sve strane

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    To ja prijavljujem Kavofob da ih mislim odraditi jer me natjerava na sve strane
    Loool

Sad će ljudi misliti da sam luđakinja, a samo sam još i na pp usput spomenula

I meni su paralelnih 60 jučer bili teški, uznojila sam se radeći ih. Ovi su išli puuuno lakše... ali ako te i danas guzica prevali znači da negdje mobilnost zeza, a ne snaga. Javi

Anci, još tebe čekam prijavak?

I radi li još netko pripremu za Pistolse? Da imam u vidu

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Loool

Sad će ljudi misliti da sam luđakinja, a samo sam još i na pp usput spomenula

I meni su paralelnih 60 jučer bili teški, uznojila sam se radeći ih. Ovi su išli puuuno lakše... ali ako te i danas guzica prevali znači da negdje mobilnost zeza, a ne snaga. Javi
    Mobilnost me sigurno ne zeza, to sam testirala prije. Samo nakon onih 60 nije bilo snage i za uske, baš sam osjetila da mi je vrlo teško.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Mobilnost me sigurno ne zeza, to sam testirala prije. Samo nakon onih 60 nije bilo snage i za uske, baš sam osjetila da mi je vrlo teško.
    Super onda sutra pružamo i noge

Mene najviše snaga zeza, tak da ću pičit i paralelne i široke svakog dana + napredak koliko uspijem.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja danas prijavljujem pješaćenje na 12 kat (jer lift ne radi)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super onda sutra pružamo i noge
    sahranit ćeš me Al samo ti daj

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci radi

Hocu, samo danas kasnije. Imam neke goste popodne i glazbenu :ubit_cu_se:

Dijana, odlicno zvuci taj trening. I aries ima neki djir s razlicitim tempom trcanja, zadala joj aplikacija :D

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, odlicno zvuci taj trening. I aries ima neki djir s razlicitim tempom trcanja, zadala joj aplikacija

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja mrzim lungese svih vrsta.
    Takvo mi je olaksanje vidjeti da i utegnute curke mrze lungese.

Citiraj larmama prvotno napisa
    Citiraj Anci prvotno napisa
    Gdje nam je Elly?
    Koliko se sjećam napisala je da ide na godišnji i vježbati će uspinjanjem po stepenicama

Evo me natrag s godisnjeg, proveli smo fantasticno ljetovanje na Sardiniji, i je, fakat je bilo stepenica.
    Izvjestaj:
    - steta na vagi: minimalna, +2 kg - medjutim kako sam pred ciklus, racunam da je objektivne stete +1 kg (kako je ono netko prije mene napisao, privremeni izlet ), a ovaj drugi kg je redovita napuhanost pred menzes (u mom slucaju, nista novo).
    - steta u cm: zanemariva, odnosno: nadala sam se da ce mi uz puno hodanja/trekinga cm u bedrima spasti, medjutim stanje je isto. Znaci, za to podrucje moram zapeti bas ciljane vjezbe. Golim okom se nista ne vidi, sve to mi kaze krojacki metar.

- sto se vjezbalo: napravila preko 1300 stepenica (Escala de cabirol) - uzbrdo su i bolji od mene crkavali - hajkirala do tesko pristupacnih (ali truda vrijednih!) plaza i po arheoloskim lokalitetima, pentrala se po Capo Caccia da ulovim bolji zalazak sunca, puno plivala, puno ronila, nesto malo smo i trcale, i da - E. i ja smo si kupile one rekete za plazu i onda bi satima nabijale lopticu u plitkoj vodi. Kako smo prvi dan bile prilicno... katastrofa , bilo je puno saginjanja po lopticu, pa je i to valjda nekakav trening.
    E, i da: par dana sam kroz vodu duboku cca do bedara 2 km propjesacila, pa 1 km kakti trcala, pa ostatak plivala. Super je: nije vruce jer si u vodi, ali voda pruza otpor i bas te fino umori.

- Stormine izazove ipak nisam radila, drugi balkoni su imali pogled prema nasem, pa nisam bas htjela zabavljati svekoliko turisticko pucanstvo.
    Uglavnom, IMHO steta se ne vidi, a nauzivali smo se lokalnih delicija, i zelim si jos ovakvih ljetovanja.

Danas, pak, pola dana iscitavam sto ste sve napisale u medjuvremenu.
    Na godisnjem sam do cetvrtka, kada nam pocinje skola. Danas sam nesto spremala po kuci i stalno isla gore-dole na drugi kat, tako da je opet palo puno stepenica za zagrijavanje, a sad se spremam na trcanje s intervalima brzog hoda, navodno ce sutra kisa, pa da iskoristim lijepi dan i jos malo biti na zraku.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav...
    Već sam napisala post, al neznam di se pogubio :/ ...
    Nova sam ovdje i stvarno vam se divim ...
    Trebala bih smrsaviti kojih 15kg.. Pa me zanima od kud i s čim da počinjem...
    Slike za motivaciju su i vise nego dobro došle..

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mummy, postovi ti se nisu "izgubili", nego svakog novog korisnika odobravaju moderatorice

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danas zwow 5... nisam vjerovala da se u 10 min mogu toliko umoriti

Priprema za pistolse; 3 x 15 uskih dubokih čučnjeva, 3 x 20 paralelnih dubokih čučnjeva

Mummy, dobro došla pročitaj upute na prvoj stranici ove teme, ima mnogo vježbi za odabrati... obično svi počinju s 30DS, a ako ti bude preteško možeš početne workoute od Body Revolutiona

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Priprema za pistolse; 3 x 15 uskih dubokih čučnjeva, 3 x 20 paralelnih dubokih čučnjeva
    Soli soli

Već sam se izjadala kafovob, al evo i za sveopću javnost - ja ne mogu nastaviti s treningom za pistolse, mobilnost zglobova mi je nategnuta (e da je bilo detaljno pročitati upute koliko točno cm je potrebno )... tako da prvo moram povećati mobilnost zglobova a onda te sustižem Kavofob

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja odradih zwow 56, pa zwow 84, pa mini za lower back.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

no worries, anchie. dok ja poradim na snazi, stigneš ti mobilnost riješiti

Anci, kakvo je stanje kod tebe?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja odradih zwow 56, pa zwow 84, pa mini za lower back.
    sasa, što je mini?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mini workout, imas ih na zuzkinom sajtu. to su male vježbe, od recimo 4 minute. pa ih ja cesto ubacim na kraju vjezbanja. kazem si, što su još 4 minute... fora su.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci, kakvo je stanje kod tebe?
    Ispratila goste. Idem naglas citati HP Darove smrti tako da ne vjerujem da cu stici
    Jedino da ujutro ranije ustanem :/

Anchie, kako znas da nisi spremna? Radila si onaj test pa ne mozes? Krcka? :D

E da, kavofob, bravooooo za prvo zwow!
    I kod mene je bila identicna reakcija!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kavofob, može meni pass?
    Ja se držim 6w6p(jedna tura, ona brža) i malo jedno cca 20 minuta pilatesa, vježbe za noge...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

http://www.youtube.com/watch?v=jObLamgtVwE
    ja sam si nasla ovo i odoh vjezbati
    eto i mene
    zanimaju me plesne vjezbe, pa ako netko ima dobar link javite

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sophie, meni je za ples bila super chalene i njeni turbo jam i turbo fire programi
    malo kickova, koreografija, dobra glazba... Ili hip hop abs, rockin body od shauna
    ja opet veceras nista, posao do 18, pa gosce s djecom na produzenoj rodjendanskoj proslavi
    ove dane samo grijesim s prehranom

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Potpis na summer za plesne vjezbe. Preferiram Shauna, ne samo zato sto dize majicu :D
    Nekako mi je drazi i uocila sam rezultate.

Kavofob, napravila sam uske! 3 serije po 15. Malo se zagrijala i napravila. Paralelne nisam danas? Trebam ih svaki dan?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Tnx kavofob ) ... Danas sam uzela malu rutu za jogging
    Zanima me kako ste reducirale prehranu??

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Anci moze neki link za tog Shauna?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

summer, hvala!

Prekrasno izgledaš, pala sam na g..icu na sliku u crvenom badiću. Svaka čast, transformacija totalna!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Anci

Ne trebaš svaki dan, to ja imam dojam da sam u velikom deficitu sa snagom pa se jačam

Dakle, danas usku duboki čučnjevi s ispružanjem nogu; čučneš, polako ispružiš jednu nogu, vratiš, ponoviš s drugom pa opet gore. Tako bi trebalo 2 serije po 10 ponavljanja za prelaženje na iduću vježbu.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anchie, kako znas da nisi spremna? Radila si onaj test pa ne mozes? Krcka? :D
    Ne nego ne mogu uske čučnjeve napraviti do dna, prevalim se na guzicu. Jedini način da ih napravim je da mi se pete odvoje od podloge, a to ne smije.

Ja jesam radila test mobilnosti, ali nisam mjerila cm, ja to odokativno zaključila da je ok . I sad jučer kad sam mjerila cm, na rubu sam tih potrebnih 7 cm. Al mislim ja da bi meni trebalo i dosta više, ono baš mi fali da mi koljena mogu otići još naprijed kad se spustim u taj najdublji položaj.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidim da se prica o "novim" cucnjevima - mozete li me uputiti gdje da taj test mobilnosti i vjezbe nadjem na jednom mjestu?
    (citala sam vas jucer, ali nisam sve polovila). Thnx!

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

opet ja
    kavofob...vauuuu! super izgledaš, a transformacija je za ne povjerovat!mrak, koja promjena a malo kg! super!

ja sam jučer odradila ripped in 30, hvala kavofob i baš mi je bilo skroz ok, sve pratim osim trbušnjaka...ali bude i to!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •