Niz...
Ipak postoji nesto javno, evo npr. ovaj zwow http://m.youtube.com/watch?v=dJQm9-SErNA
I ima jos koji da ne linkam sad.
Moram na spavanje :D
Niz...
Ipak postoji nesto javno, evo npr. ovaj zwow http://m.youtube.com/watch?v=dJQm9-SErNA
I ima jos koji da ne linkam sad.
Moram na spavanje :D
o.O sta uradi zuzi?!
nadan se da je nesto privremeno![]()
Cubana ostavi me ti
a nije da sam pocela![]()
bila sam bolje jucer, malo jos bez apetita ali bolje, a danas sam ko nova.
ja mislim da zuzi nece vratiti stare treninge jer je raskinula ugovor s tim s kim je već radila. i posljednjih je mjeseci bilo jako čudno i nije redovito stavljala treninge, a sve bez ikakvog objašnjenja i onda je samo preko noći njen dotadašnji sajt poslao sweatfactor, a ona ima novi svoj sajt. ja vjerujem da po ugovoru ti treninzi nisu njeno vlasništvo nego kanala i da to više nećemo vidjeti.
btw. kupila sam sinoć na preshopingu alexandra wanga. tajice i top. genijalni su.
Ja mislim da hoce angie- kolekcija je jako sportska i ne ocekujem bas puno interesenata. Ali odi danas. Cim prije.
sasa, jao, divno!
koja je cijena? ima na cvjetnom?
ja ću sutra do grada po startni brojpa bih mogla svratiti da vidim tajice.
angie, pitaj što ne poloviš
mi koristimo kratice jer nam je tako lakše
probat ću ukratko:
zwow- to su ti općenito treninzi koje radi Zuzka https://zuzkalight.com/
i svi drugi nazivi s početnim slovom Z su neki njeni treninzi- Zcut, Zshred...
nazive vježbi jednostavno zapamtiš usput
a što se tiče prijavka- jučer trčanje, danas planiram isto ako ne bude baš pljuštalo
jutros tri runde:
20 ktbl swings
20 one arm swings alternating
20 around the world s girjom
10+10 one arm row s girjom
20 press s girjom
malo bih prištedjela noge prije utrke
no, iskreno- ja se zaista nadam da neće pljuštati u subotu jer ja neću trčati po takvom vremenu. nisam toliko zaluđena.
tajice su 350. top 200. http://fashionbombdaily.com/2014/09/...-and-leggings/
to su ove na riri. i takav top- dakle ne majica, nego baš top.
e da, danas cash 1- sa zuzine nove stranice i zwow 26 kojeg znam napamet.
sasa, evo baš članak za tebe
https://zuzkalight.com/health-fitnes...e-and-the-flu/
vec sam vidjela
uostalom u utorak nisam vježbala.![]()
Ovaj mjesec free, onda ce bit neka promotivn cijena, a poslije mislim da ce neke stavljati besplatne- tipa mini workoutove i poneku mamilicu, a ostalo na placanje.
U H&M-u u 10:30 više nije bilo onih tajica...
A oko štandova takva gužvancija da mi se nije ni dalo gurati... Tako da propuštam!
mogu vježbati i u starima![]()
Smrc...
Bas sam danas gledala neku svekrvinu staru Gloriju![]()
I vidim tu sportsku liniju, predobro sve izgleda!
Popodne sam laganini dzogirala. Sutra odmor i vibram za subotu bez kise.
Posljednje uređivanje od Anci : 06.11.2014. at 19:43
ja cu bit partybreaker, ali valjda uživo te lasteksice izgledaju bolje...ovo linkano mi je strava..neznam jeli do šava ali čini mi se da joj se pi**a a.k.a. camel toe ocrtava...
a i vrištanje branda sa robe mi je neukusno...
ja sam sad na blef posla ukucavat zwow-we i skoro sam svaki broj nasla,razni ljudi su uploadali,nema naravno onog linka za workout breakdown ali nes ti,bitno da se mogu pogledat vjezbe...
u nas bi sunce trebalo tek u ned, ova juzina je katastrofa...
saso, de slikaj se u topu i tajicama, na riri me nije impresioniralo
ja sam sva potonula
bio mi je danas sistematski i hemoglobin mi je 79
imam taj polip i malo obilnija krvarenja, ali nista strasno
pa je valjda to uzrok
zabranio mi je i neofene, a ja sam ih uzimala prva dva dana periode jer su mi jaki grcevi
znaci sad moram poraditi na toj anemiji
a ne osjecam se generalno lose, pa vjezbam skoro svaku vecer, evo sinoc sat vremena combata
doduse, kad razmislim, umorna sam poslije posla, prvo moram odmoriti da skupim snage za vecer, zadisem se (to me cudilo jer vjezbam redovito), malo se listaju nokti
a kad ono, sve simptomi anemije
fuck
baza je da se danas osjecam pet puta losije, sad kad znam
a pitanje je ustvari koliko dugo mi je takvo stanje
zadnji put sam krv vadila prije dvije godine...
Posljednje uređivanje od summer : 07.11.2014. at 13:37
Budem se slikala. Nego summer zasto ne stavis mirenu? Da preveniras obilna krvarenja..
summer drzi se, a i ja bi skicnula kako to stoji na sasi.
summer~~~~~~~~~ drzi se
sasa slikaj se obavezno!
summer, drž se :hug
ni meni se na riri ne sviđa, ali imam osjećaj da sasi to mrak stoji.
Ove vodoravne pruge zahtjevaju i posebnu figuru.
larmama imas ti sta za prijaviti?
Summer :hug:
Jesu li ti dali neku terapiju? Slaba sam u tome... No znam da u kakaovcu ima zeljeza. Mm ima novu frendicu u bio ducanupa svako malo nesto donese. Nesto zdravo.
spajalice, morala bi pogledati u biljeznicuZnam da sam za vikend vjezbala no da li i koji dan iza ne sjecam se
Biciklom na posao i prekjucerasnje hodanje ne racunam. Iako je kilometraza dobra no pace nije ds bi se brojalo u vjezbanje
ti imas i biljeznicu
a joj ja nemam nista, stavrno sam u jesen propali slucaj
ja imam excelicu :sram:
hrana po obrocima, tezina, unos vode, vjezbanje po danima - izracuni, u odnosu na pocetak, na prethodni dan
tjedno mjerenje cm, graf
svako jutro kad dodjem na posao uz smoothie popunim za jucerasnji dan
:bolesnica:
i hvala vam![]()
Posljednje uređivanje od summer : 07.11.2014. at 14:40
ajme ja sam stvarno amater, ja nemam pojma sta sam jucer sve pojela. a o perkjuce da ni ne govorim.
ni ja nemam biljeznicu a kanoli excell al sad bi htjela imat![]()
sad bih i ja htjela ekselicu :povodljiva:
aj summer mailaj mi.
gledala prognozu, nadam se da ekipa na gricu grijesi.
sretno sutra trkacicama. sasa ti ides u novoj opremi, sta ne?
Nadam se da neće padati sutra, tj. da neće baš pljuštati, sitna kišica ne smeta. Njviše zbog Anci, baš bih voljela da doživi atmosferu
Zahvaljujući dragoj magriz(koju je posao spriječio pa mi je ustupila startni broj), i ja idem na cenera
Očekujem 2-3 minute brže nego zadnji put, bude li pet minuta, bit ću prezadovoljna.
Tajice su mi fora, voljela bih vidjeti sasu u njima, sigurno joj bolje stoje engo R. jer je vitkija (mislim da na mojim punačkim bedrima to ne bi dobro izgledalo). Trebam zimske za trčanje, kod nas nema nekog izbora i preskupe su, pa tražim u webshopovima.
Pridružujem se zapisivačicama, donedavno sam pisala (samo za trčanje) puls, kilometražu, pejs... više ne pišem, endomondo ima veliku memoriju
I carboloading s palačinkama mi je propao, ništa ne stignem, mali je stalno bolestan, ali počastit ću se nakon utrke!
ah ta moja bilježnica nije baš nešto s čim se mogu pohvaliti, samo par listova ispunjenih, a zadnje vježbanje 2.11.Ni natpis passion na koricama mi ne pomaže
Trkačicama želim bezkišnu uspješnu trku
Posljednje uređivanje od larmama : 07.11.2014. at 21:15
nadam se da kisa ne pada! sretno cure
jucer napokon vjezbanje nakon 7 dana pauze!
Hvala, cureOvi s preciznijim aplikacijama javljaju da će biti eventualno sitna kiša, nadam se da ne griješe.
cure sretno! javite odmah kako je bilo. spajka ja ne trčim- išla sam se prijavit 31.10. i više nije bilo brojeva.
Magriz
Vikki, bas sam sretna da i ti trcis![]()
I hvala ti na lijepoj zelji
Ako bude sitna kisa, idem. Ako bude pljustalo, ne bih...
Ne bih voljela da ispadne da sam za dzaba jela palacinke jucer![]()