Stranica 43 od 259 PrviPrvi ... 3341424344455393143 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ja evo treći tjedan na t25. ali nekako svaki utorak preskočim iako petkom odradim školski duplo! još da mama prestane spremati finu hranu..
    ne valja kad sam sama - pa ne kuham nego jedem polu-junk, ne valja kad sam kod roditelja pa imam skuhano, hehe.

jedva čekam i ja biti nemajka, ovo moje čudo sad ide u krivo vrijeme leći, taman ne stignem na svoj box

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ltfish, bravo, bravo! t25 uopće nije šala, ni s preskočenim utorkom

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja i dalje ne vjezbam.
    Kako sam pocela radit kile su se istopile! Pala sam ispod 60 od stresa i umora valjda! Ali se osjecam lose!
    Jedva stizem skuhat i spremit, radije se igram s malim.

Tako da svaka vam cast kako uspijevate sve i jos vjezbat. Vjerovatno je stvar u dobroj organizaciji i prioritetima
    Valjda cu se pokrenut jer kicma me ubija!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

giussepe, svima nam je početak jeseni teško pao. ja čak ni ne radim pa sam svejedno usporila s vježbanjem... polako se svi ponovno okupljamo, kaže zhang da je ljeto blizu

budeš nam se i ti vratila dok uhoodaš posao-doma obaveze

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je pocetak skole bio ubitacan, uopce nisam vjezbala. Sad sam ok. Moje cure su vece, obicno jezbam dok pisu zadacu, bojaju za engleski (dokad? ) ili ako se zaigraju skupa.
    Moje vjezbe nisu duge. Ili je Shaun sto je cca pola sata ili jos krace, neki zwow 15-ak minuta.
    Posljednje uređivanje od Anci : 06.11.2013. at 22:28

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

saša - još i postdiplomski.... do poda. (ja ga namjeravam iduće jeseni)
    giussepe - daj si vremena, svi smo se šokirali prestankom ljeta i dolazimo k sebi.
    Anci - mogu i ti jako kratki treninzi biti kvalitetniji od dugih.

Danas me boli svaki mišić. I međurebreni. Više nisam hvalisava.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Giusepica, probaj nešto lagano da te ne iscrpi previše, i pola sata max. jer ako se i u pola sata satareš, odmor je dugotrajniji, a ti nemaš baš vremena za to.
    što se mene tiče, ja vježbam sad dok sam još na porodiljnom. kad krenem raditi, zapravo, bojim se uopće misliti kako će biti, jer MD i ja nemamo baka servis ni slično.
    zato sad rasturam shauna.

nego, kako se burpee kaže na hrvatskom? i imam pitanje, nisam sigurna da ga izvodim dobro. da li kad se skoči dolje na pod, treba se skočiti u plank (ono, leđa ravno, guza stisnuta?)
    Posljednje uređivanje od littletunafish : 07.11.2013. at 11:10

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pozdrav cure vježbačice! Je li primate nove u vaše redove?
    Ja trenutno radim T25 (danas 2. dan 4. tjedna - total body).
    U stažu imam P90, P90X, Insanity, 2 programa extremefit-a, puno vježbanja uz Tatiannu i Zuzku..
    Girje obožavam a trenutno su mi "in" wall vježbe tipa wall jack, wall mountain climbers, wall alternating shoulder tap i sl.
    ja burpee uvijek zovem burpee

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    U stažu imam P90, P90X, Insanity, 2 programa extremefit-a, puno vježbanja uz Tatiannu i Zuzku..
    Girje obožavam a trenutno su mi "in" wall vježbe tipa wall jack, wall mountain climbers, wall alternating shoulder tap i sl.

Jos jedan nadljud! Dobrodosla!

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Tu sam i bolje, očito, čim mogu zaostatke rješavati
    Satrala me ova dva mjeseca, i crijevna viroza kao finiš, uh, no ovaj put pamet u glavu - dajem tijelu vremena da se oporavi. Uglavnom jedem Moram, pala sam na kilaži a kod nas glista je to uvijek zabrinjavajuće.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Juhuuuuu....suborka!!!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Burpees - marinci

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pozdrav Danči i dobro došla

ja sam izvan stroja barem još tjedan dana. satrala me upala bubrega... danas mi je konačno postalo jasno da neće proći samo od sebe pa sam otišla po atb

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kavofob, čuvaj se!ja sam to dugo vukla dok nisam skužila da na prvi osjet moram reagirati i davati urinokulturu- čak sam dugo imala i par sterilnih bočica doma da mogu u bilo kojem trenu otići.. držim fige!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a kako si to kavofob skupila jadna ne bila? bice se golicas s novom linijom...))

ja sam jucer prvi put odvjezbala popodne i iznenadila se koliko sam bolje odradila trening,nije da se osjecam umornom kad navecer vjezbam ali ocito ne mogu dat svoj maximum...sto cu kad ne mogu vjezbat dok malu ne strpam u krevet,preveliko mi je ometalo...(pokusala sam samo jednom i odustala,namontira mi se na strunjacu i hoce me oponasat)

Danci,pa to je onda skoro godina dana (ili vise) intenzivnog vjezbanja u kontinuitetu? Wow,ocemo fotke!

Tko je ono govorio da pije whey? Pri kraju sam jednog odlicnog kojeg sam kupila na Iherbu ali mi ga se ne isplati vise narucivat radi carine...
    Onaj iz DM-a mi je sad bljakic nakon ovog pa ne znam sto da uzmem....ima netko za preporucit nesto ukusno? Koliko vidim cijene su manje vise svugdje iste...

Meni mogu rec fale upale misica,ja ih nakon Insanity-a nemam....dok sam nakon funkcionalnih dobrano osjecala koje smo misice radili...dobro,logicno kad mases sa kbellom od 12kg... a ovdje nema utega uopce... Mozda sad u 2gom mjesecu kad budu drugaciji treninzi,zasada je uglavnom zestoki cardio,to mi je trebalo da se konacno malo orosim!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, jeeej, dobro nam dosla!

Danas zuzka miruje, a ja sam trcala
    Divota po ovako hladnom.
    Posljednje uređivanje od Anci : 07.11.2013. at 20:09

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav Danči i dobro došla

ja sam izvan stroja barem još tjedan dana. satrala me upala bubrega... danas mi je konačno postalo jasno da neće proći samo od sebe pa sam otišla po atb
    Kavofobica

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

volim Zuzku

znam da sam vam uletila ko padobranac, ali morala sam to reci nekome ko ce me razumjeti

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nakon TRI dana bez vjezbanja odradila sam zwow 92 i 56. Mala vila nisam znalamda i ti radis zuzi? Danci dobro nam dosla. Kavofob, zao mi zbog upale.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Btw ja sam shvatila da najbolje vjezbam uz dnevnik. Recimo danas, slatke izjave premijera dale su mi nevidjenu zestinu i energiju. Probajte!!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

yoga i Milanović,..... mislim da bih si slomila vrat. Bolje ne.
    Kad počnem s utezima, e onda može.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure hvala na dobrodošlici
    Storma, kavofob, nadam se da sve brzo prođe. Čuvajte se!
    Zasad skulirana, ja sam krenula s vježbanjem 22/11/2010. Bila sam debela i nisam imala ni m od mišića, bila sam svjetlosnim godinama daleko od sportskog tipa. Jednostavno proradio mi klik u glavi i obećala svojoj mrvici da ću se skulirat i dovest u red. I krenula. Sredila se do 2. trudnoće pa morala pauzirat, nabila kg i jedva dočekala da prođe prisilni odmor nakon carskog da mogu ponovo krenut. I od tad ne stajem Ušlo mi u krv, ko droga, imam apstinencijske krize i grizem sve redom ako ne vježbam više od 2 dana (recimo zbog bolesti)
    Ja pijem whey, probala par brendova ali definitivno više ne mjenjam, ovaj mi je presavršen (a i top kvaliteta) pošaljem ti na pp
    Ni ja nisam imala upale od insanity-a ali sam mrzila ona razgrijavanja...vidim da i ti voliš girje! jesi išla negdje na treninge ili samo doma "mašeš"?
    I ja treninge najbolje odrađujem popodne ali to dolazi u obzir samo vikendom kad oni spavaju. Preko tjedna se dižem u 5,10h da bi stigla odradit. Sad čekam da se whey i banana slegnu da krenem jer na prazan želudac to izgleda puno lošije.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Današnj prijava: T25 lower + 2 runde Hot legs sexy but od Bodyrock (bridge sa 14kg bugarskom vrećom, ostalo sa 2kg unckle weights).
    U T25 mi fali vježbi za guzu, a fali mi i upper, praktički ga ima samo u total body pa bi ga trebalo dodavat...

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da se i ja prijavim, od srede sam krenula u novi ciklus Insanity-ja. Najsigurnije mi je kad se ovde upišem, onda me bude sramota da ne vežbam.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

skulirana, vježbala sam samo u sportskom grudnjaku i hlačicama, kao po ljeti... a ipak je zahladilo. počelo je kao upala mjehura, ali ja pametna nisam išla kod doktora i sada se popelo na bubreg. već 5 dana već ne mogu vježbati i bit ću sretna ako prođe za tjedan dana... boli neizdrživo. požalila sam vježbanje u grudnjaku samo tako
    umjesto sexy hlača, idem u kupovinu potkošulja do koljena

Danči, može i meni preporuka za whey na pp.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, hug, neka brzo prodje.

Mada, ne vjerujem da si si sama skrivila upalu. Ja isto vjezbam u kratkim tajicama i sportskim grudnjaku. Pa zagrijes se

Lijeci se. I odmaraj

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

edit: dok ja napisem uleti mi Anci sa istim zakljuckom...
    ma daaaj,pa i ja vjezbam dosta razgolicena,dobro posljednjih dana pocnem u majici pa ju skinem nakon zagrijavanja...ne mogu vjerovat da ti je od toga? pa koliko ti je u stanu stupnjeva? naravno,odmah poslje pravac tus i oblacenje...

Danci,respect,ne mogu zamislit da se ustajem tako rano za odvjezbat...poslusala preporuku za whey,thx!
    Isla sam u gym na funkcionalne treninge 3x tjedno sve do prije 1,5mj,odustala sam (doslo novih cura u grupu pa nam opao tempo) i prebacila se na Insanity...
    Mislim da cu se vratit utezima/k-bellu kad zavrsim sa Insanity-em pa malo kombinirat...vjerojatno nije dobro dulje drilat po istom tipu vjezbanja nego od svega po malo...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 08.11.2013. at 19:56

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dosta mi je osjetljiv urinarni trakt, posebno bubrezi... zaradim upalu kad god se ne pazim

jedan dan sam se onakva znojna i razgolićena zapričala s md-om prije tuša i eto vraga

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kavofob, zeznuto je kad si tako osjetljiva....
    Ja isto vježbam u grudnjaku i kratkim hlačicama. Ne podnosim majice nikojeg tipa kad vježbam, imam osjećaj ko da će me ugušit...
    A sad mi se deševa ono što nikad dosad nije, dok radim vježbe u planku, točno vidim po tatamicama kaplje znoja kako s mene padaju...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma je, ali znam da trebam pazit i tko mi kriv kad ne pazim

ja sam se najviše ikad znojila na Insanityju. morala sam kosu vezati na vrhu glave, inače bi me onako mokra od znoja mlatila po leđima dok skačem.

(Danči, isprazni inbox)

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Odradila zshred 22. Bas je dobar. Ja vjezbam u kojecemu. Isto kapa s mene po podlozi..

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

riješeno

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    jedan dan sam se onakva znojna i razgolićena zapričala s md-om prije tuša i eto vraga
    zapričala?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    zapričala?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne pišem više po ovom topicu, jer sam skužila da mi stalno odvlači pažnju. Ovaj trening, pa onaj trening, pa mogla bih probat ovo, a mogla bih i ono.
    Uglavnom ja sam trenutno krenula s BR. Javim se opet kad odradim. Cijeli.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Taman sam te pitala na temi o robi jer vidim da te nema. Glavno da ne ljencaris

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ima li itko onaj mjerac otkucaja srca,koliko kosta neki da valja? stalno mi dodje da si ga kontroliram kad Shaun vice:check your heart rate!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

zasad skulirana, ja sam bila kupila u Intersportu sat-mjerač otkucaja-štoperica i još neke gluposti tipa SOS telefon i štatigajaznam (dolazi s onim mjeračem za oko prsa) i baš sam ga koristila uredno kad sam radila Insanity jer mi je HR bio stalno u zvijezdama.
    Radi se o Intersportovoj marci ProTouch i bio je 150kn na popustu (prije 1,5 god). Mislim da je puna cijena bila nekih 220kn ili tako nešto.
    Ja sam baš vodila računa i radila duže pauze da mi se HR spusti pa odrađivala bolje i jače blokove vježbi i prema drugim curama (radile više nas usporedo) sam brže napredovala. E sad da je to razlog ne mogu tvrdit naravno, ali je činjenica da sam samo ja tako radila...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

e pa to me kopkalo,on kaze ko moras se recover da bi opet kreno a ja se mislim sto mu to znaci,na koliko se tocno mora HR spustit?
    meni se sve cini da mi se previse ne podize,em radi neznojenja em sto se ne uspusem previse...

mislim da sam negdje citala da bi poceo topit salo da ti otkucaji moraju bit na odredjenoj visini minimum ne znam sad tocno koliko vremena...

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gdje bi mogla kupiti neku strunjaču, ali da je kockasta, šira
    kad radim sklekove jako me bole dlanovi, a ona klasična (yoga) strunjača mi je preuska za neke vježbe, onda sam direktno na parketu
    pritisak je prevelik za moje nježne ručice
    Posljednje uređivanje od mala-vila : 08.11.2013. at 23:14

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kad bi me bolili zglobovi ili dlanovi ovo je pomagalo : http://bluegym.hr/shop/rotirajuce-rucice-za-sklekove/

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mala-vila možda tatami strunjače? Ona su većine 1x1m, trebale bi ti 2 i ima više visina pa o visini ovisi i cijena. Baci oko na njuškalo, a mislim da sam i na burzi vidjela da netko prodaje. Naše imaju 2 god a izgledaju ko da smo ih jučer kupili a glume tepih u dnevnom....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jel bi mogla te tatami strunjače staviti preko tepiha dok vježbam?
    (bila sam napravila ranice na laktovima od nekih vježbi na tepihu)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

E da. Gotova prva dva tjedna BR.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Danči daj i meni šibni za whey.
    Ja sam jučer imala ročkas ali da ne bi bila isprika vježvala sam 6 dana u komadu...a sada dobila mengu...
    Kavofobica navali uz antibiotik na velike količine c vitamina i onu brusnicu u tabeletama ili kapima ali ne mješaj s uvinim čajem.
    Nadam se da si bolje!
    Maruška i cure samo naprijed.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ili ako imaš od djece one kocke za pod, posloži ih par za ruke i par za noge.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jučer sam dragom pokazivala neke vjezbe koje su mi super, a kaze on meni - pa nije to tako tesko, a ja- pa daj probaj i frajer nije mogao ni minutu izdrzat, onda sam ga izazvala u natjecanje u sklekovima i umro je
    point ovog posta je- samo se hvalim

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mala-vila nije ni moj niš bolji, a još kad krene zezat: ne radiš dobro, izravnaj ovo, podigni ono....
    Maruška, mislim da bi moglo pod uvjetom da ti tepih nije onaj jako čvrst i gust jer bi vjerojatno tad bio i sklizav pa bi ti se mogle micat dok recimo skačeš burpeese ili nešto di ideš napred-nazad, lijevo-desno. Meni mm alergičan pa nemam tepiha da ti isprobam...
    ribice, imaš pp

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Preporčila bih umjesto tatamija onu gumu za vježbanje....ne one jeftinije kao za plažu što bake nose.....nego malo tanje a gumastije, one koje se kupe u torbicama...znam da sam ja imala za yogu......tatami bi mogao odletjeti....a nama je ispod njega postao toliko klizav parket da smo ga uklonili...
    Kad smo kod hvaljenja i ovaj put sam na treningu jedina radila zgibove od cura (a i neki dečki nisu mogli).

Danči dobro došla!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •