i trebaš![]()
Kavofob, slike, ofkors![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 05.12.2013. at 14:41
prijava za danas, odrađen w1 BR-a...mislila sam da neću izdržati ni zagrijavanje jer je šefica danas jako zahtjevna i nismo spavale cijelu noć, al sam poslije imala snage za još...
baš se volim nakon znojenja i vježbe...
Kavofobica divna si, ima velike razlike u svemu kaj pogledam, od tonusa do mišića.
I ja ću jednog dana tako izgledati
Još samo da dobijem gen za tu divnu kosu.
Meni izgledaš kao prava ženska, onak kak bi trebala izgledati..onak kak gledamo na fotkama i uspoređujemo.
Puno je rada iza toga i svaka ti čast.
Danči ti si meni zakon, jako predano vježbaš i skidam kapu.
Sigurno divno izgledaš.
Evo taman završila vježbanje a prije toga zavšila maljanje dječjih uradaka po zidovima.
Još mi ostaje usisati, napraviti ručak za sutra, ispeći bunt twixa ( naravno niti ih probati) i spremiti poklone za SN, popiti kavicu s frnedicom i onda leć..
Idem se primiti posla.
kavofob, nego, jesi ti uploadala negdje slike na web? bit će ti lakše!![]()
Kavofob,nisam pocetnik-prije trudnoce redovito vjezbala nekoliko godina..uvijek sam bila premrsava i vjezbom sam htjela dobit na misicnoj masi i tako izgledati deblje..
U tome sam uspjela,ali sad nakon trudnoce i poroda opet sam pala na misicnoj masi i osjecam se kao pocetnik iako vjerujem da mi nece dugo trebat da se vratim u formu..
Cure,svaka vam cast na volji i predanom vjezbanju..
Mogu samo zamisljati kako izgledate-predobro..
Kavofob,tebe sam vidjela u casual izdanju,voljela bi da i meni posaljes slike da vidimo i misice![]()
Eto me, gotova za danas.
Odradila čučnjeve izazov, 40 ujutro, sad navečer 3*50, između serija po 10 sklekova na povišenom (s rukama na stoliću). I još za kraj 15 komada sklekova isto takvih.
Išla sam još i ja isprobati taj zwow 56, kao bit će pis of kejk, to je samo 8 minuta. AhaDobro sam se oznojila.
Uglavnom, prilično sam zadovoljna za danas.
Jel to dosta za zaraditi slike? Mogu i ja dobiti, Kavofob?![]()
Kavofob,svaka cast!!!
U trapkama izgledas FENOMENALNO
Skidam kapu,bez pretjerivanja
Ruke su ti wooow!!
Curke, hvala vam svima, baš ste mi digli samopouzdanje
Danas sam zabrazdila s hranom, pojela sam skoro cijelu čoksu s vrhnjem i bademima... uf bilo mi je zlo i prije i za vrijeme vježbanja.
Natjerala sam se samo na zwow1, htjela sam još 56, ali bi čokolada išla van od skakanja... i čučnjeve samo odradila, ali uz 2 pauzice danas, nije išlo odjednom.
ltfish, jesam, na blog uvijek stavljam, mislila sam da sam ti dala link, evo šaljem.
Kavofob, ja sam odusevljena! Prepredobro izgledas!
I ja bih slike!
Ne da mi se niš, trebam motivaciju...
uh, nakon ovih slikica, sad moram baš trčat na zagrijavanju na boxu![]()
poslano svima
ne mogu vjerovati da sam napisala zwow 1, a radila sam zwow 2... manta mi se od vaših komplimenata![]()
Kavofob, lijepo molim
Imam pass (ne znam je li jos uvijek isti), ali nemam link.
I daaaa, Nikola mi je umjesto bombona donio bugarsku vrecu od 20kg.
Moram li reci da sam odmah morala isprobati?
Ja sam![]()
kavofob, sad imam i sliku tvog napretka u glavi, a ne samo riječi
jako dobro, baš je lijepo vidjeti kako se čvrstom voljom dođe do odličnog rezultata.
Meni uopće ne izgledaš mršavije skinuta, čak što više u odjeći si tanja jer si skroz u tamnome pa se ni grudi ne ističu. No na obje fotke si mrak.
A trbuh se najbolje ufotka kad radiš vježbe tipa sklek. Ja kad pogledam svoj u tom položaju imam osjećaj kao da je to nešto što ne pripada tu za razliku od butina, guze, ... Ko da je neki vanzemaljac u tom dijelu. Dok recimo stojim ne vidim ga uopće
![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 05.12.2013. at 21:27
Kavofob, WOW, super izgledaš! Stvarno super rezultati, ali ne čudi me kad znam koliko si vježbanja i truda uložila.
Stvarno prava inspiracija![]()
Pa malo pišem odgovor, pa opet pogledam sliku, ne mogu se prestati diviti![]()
Uf, jesam, Speed, focus 25.
Kavofob, odlično!
Posljednje uređivanje od chris blue : 05.12.2013. at 22:13
Kavofob super izgledas! Meni isto nisi premrsava! Super super! Jucer zwow 60 i 56. To je laksi trening, ali se ipak oznojis. Danas zasluzeni rest day.
ja sam jučer opet vježbala sa djecom
opet su malo tulili, morala sam prekidati par puta, ali sam uspjela
nego, primjetila sam zadnja dva dana da se ujutro probudim otečenaruke, noge, oči, sve mi bude lagano otečeno
i kako se vagam (važem? ) svaki dan, onda sam primjetila i da mi kile idu gore ujutro, popodne spadnu
jel to može biti od čvaraka? ili kulena?![]()
betty, mislim da može.
Sjećam se da sam se jednom kasno navečer najela slanog pršuta, baš sam ga puno pojela. Ujutro se probudila i sva nekako podbula, čak sam imala i podočnjake, a nikada ih do tada nisam imala.
Inače ne volim gledati privatne slike forumašica, kao što ni svoje ne volim dijeliti, ali sad ste me baš zaintrigirale... kavofob, daj link i pass! :D
Naravno da može. Ja sam ujutro podbula ako bilo što jače i obilnije kasno pojedem, a o suhomesnatim proizvodima da i ne govorim.
P.S. Pilates i šetnje punim odrađujem. Prehrana zadnjih nekoliko dana katastrofa - puno šećera preko dana, obilne večere navečer (što nikada prije nisam prakticirala!). Neispavana sam i stalno mi treba energija. Noge su mi super, trbuh napuhan katastrofa.
hvala na odgovorima i iskustvima, probat ću danas bez suhomesnatih pa ćemo vidjeti kako će biti ujutro
ja sam se sinoć tukla sa muškarcima![]()
kaže trener "aj sad u krug, svako sa svakim"
ja krenula onako lagano, ali vidim dečki se šoraju za ozbiljno. ok, vjerojatno su oni samo sa 5% snage ali ipak lupe, za razliku od mene di bi se samo onako prislonila rukama ili nogama, meni bilo žao, kao da ih ne udarim.
pa mi prestalo biti, hahah.
totalna je razlika u odnosu na lupanje o vreću, baš je bilo super!
Ajme, i ja bi takvog Nikolu!!!!! ja imam BV od 14kg i služi mi kao opterećenje za sve vrste squat. Uf kako je dobra!!!!
Ribice hvala ti na pohvali! Eto, čim sam se pohvalila kako se držim kalendara: jučer me hitna pokupila, provela noć na internoj uz druženje sa 6 boca infuzije i raznih lijekova. Pokupila neki virus, nisam znala da li ću prije od gore ili od dole. Užas. Jedva stojim na nogama pa će morat bit par dana prisilnog odmora....
littletunafish, predobro, jako sam zavidna!!!!!!!! I dobro da ih nisi štedila, uf koji dobar trening!!!!![]()
Danci, drzi se i oporavi.
Inace, ovo sam ja bila sam svoj Nikola...![]()
koja sam ja tuka, ja nisam skužila da je to boksačka vreća nego vreća sa slatkišima, još mislim zašto se naziva bugarska, reko možda je zhang porijeklom bugarka pa joj stigle slastice iz domovine
samo su mi slastice na pameti![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 06.12.2013. at 14:43
nije to boksačka vreća... ali ajde, bar ima veze sa sportom, više nego slasticama
ovo je bugarska vreća i služi da opteretiš ramena, a i za brojne druge vježbe![]()
Larmama LOOOOOOOOL za vrecu sa slatkisima.
Nije da bih se bunila i za takvu vrecu.![]()
evo sad mi mama kaže, da mi se i brat srušio u nesvijest, hitna ga pokupila i završio na infuzija, isti virus kao i kod Danči
evo jedne povratnice!
danas bih opet krenula
ne znam što da izaberem?
30 dsod jm ili imate neki bolji prijedlog?
znači, neka dva mjeseca totalnog nerada
nisam dobila na kilaži, nije to kod mene ni problem
ali bezvoljnost, umor, nikakva energija, ubija
vjerojatno i poremećena štitnjača doprinosi, ali ne mogu čekati da se nešto promijeni
ja sam promjena
zato mi nabacite koji savjet s čim da počnem, pola sata maksimalno mogu odvojiti
Body revolution, Ripped in 30 od Jillian
T25 od Shauna.
Sve su 30 min.
Ja sam uvijek za BR za sve početnike i povratnike
Focus je prežestok za start. Ripped je dobar, ali samo level 1, 2 je puno pretežak dok ne stekneš formu.
za juče prijavljujem w2...
danas c1...mišijim korakom, al' ide...
ja sam sinoć imala opasnu dilemu.
jel lošije prekinuti niz vježbanja (i riskirati izlazak iz rutine i moguće ne vraćanje na istu) ili je lošije ne ostaviti si dan odmora u kojem se tijelo odmara i gradi?
baš me to mučilo. I, ako bi prekinula, da li prekinuti na samo jedan dan (npr nedjelja) ili na oba dana u vikendu (s time da oba dana nešto vježbam, sub planinarenje, ned plivanje).
na kraju je prevagnuo strah od izlaska iz rutine pa sam odlučila vježbat u kontinuitetu svih 30 dana od 30ds. a i malo je pomogla pohlepa, što više vježbam, brže stižem na cilj
tako da danas prijavljujem jutarnji 30ds, L1 šesti dan + planinarenje. mislim da ću danas u krevet u 21h. ako izdržim do tad![]()
Dobro je jedan dan u tjednu ostaviti za odmor. Jillian ne spada u bas intenzivne vjezbe tako da ako i radis koji dan vise, nista ti se nece dogoditi.
Vaznost odmora raste sa intenzitetom vjezbanja.
Svakako je dobro da taj dan kad ti je odmor ubacis neku drugu vrstu fizicke aktivnosti, tako da ti je ovo planinarenje sasvim ok.![]()
kako si uspjela,kojom vjezbom,koliko ti je trebalo,jesi uzimala proteine? a jesam kurijozna ...)
aaaaa,pa molicu lijepo kako se takvo nesto uopce naslo u kuci,haaaaa?
a ja vise nemam ni pass ni link,salji kavofob obojeee!
na prvu sam i ja od ovog vidjela 20kg bombona iz Bugarske....
nego,recite vi meni sto mislite,jeli moguce poshemberit menstrualni ciklus radi intenzivnijeg vjezbanja?
Insanity sam pocela tamo negdje sredinom listopada,ZM bila 25.10....hmmmmm....
a i tada sam negdje krenula i sa LCHF-om mada ne vidim da bi izbacivanje UH-a i secera na to moglo utjecat....
edit: zaboravih napomenut,nisam trudna 100%![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 07.12.2013. at 20:15
Zasad skulirana,kad se sjetim noge su mi bile kao dva stapica dok nusam pocela vjezbat..pvu godinu sam se gubila po raznim grupama vjezbi dok nisam krenula u teretanu i naucila pravilno raditi vjezbe..
2 puta tjedno sam radila samo noge-cucnjeve,iskoraci ii tako varijacije na temu..tako sam dosla do faze da sam cucnjeve radila,sa opterecenjem od 60 kg..i eto,noge su mi znatno jace nego peije..
Vjezbam vec 5 godina,s tim da je bilo prekida od par mjeseci zbog posla,faksa i ostalih obavez..
Sad me trudnoca i porod malo unazadili,ipak je to citava godina nevjezbanja i bome su misici pali..
Sad se lagano vracam,iako mi je dosta tesko jer sam kronicno neispavana..
E,da poslje treninga sam znala popit proteine..
Dva put tjedno gornji dio i jedanput trcanje,sprintevi..
Hocem i ja slike(i pass)-zhang, kavofob. Hvala.
Moje koljeno je ipak pretrpilo povredu. Sad osim sto škljoca i boli.