Ajme zhang, pa kod tebe 6 pack proviruje
Izgledaš savršeno![]()
Ajme zhang, pa kod tebe 6 pack proviruje
Izgledaš savršeno![]()
aj dobro,ja bi rekla da i nisam nesto ekstra...
kako ti se svidio pure c. ?
ja taman pijuckam whey,odradila 1vi Focus....nekako mi je...neznam...navikla sam na dulje sa I., mozda mi vise sjedne nakon jos kojeg treninga...
ubacivam i sipku po malo...pa kad narastem uspjet cu jedan chin up....pa onda pull up....![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 23.12.2013. at 21:18
Ja insanity ubacim kad se zazelim dobrog cardia, a ne da mi se sama smisljati. Pure cardio mi je jedan od drazih treninga.
Edit na fotke: dodala sam jos neke, bas u vjezbi koje su meni draze od ovih pozerskih.
Ove u vježbanju su zakon! Vide se i odlična ramena
Jel uspijevaš pull-up? Na kojoj ti je visini šipka, u odnosu na tebe?
Zhang, predobro izgledas, mraaaak!
Prava six-pack-asica!
Sve redom vladarice spavace sobekao glavnog mjesta vjezbanja
da ne pomislite krivo :D
Skulirana, misa mu, pa ja sam tebi prva poslala! Idem opet.
Ti meni super izgledas, napredak ti je jako vidljiv.
Visoko, trebam stolcicuu ispod.
Chin upove radim uglavnom, pull p mi ide teze. Kombiniram pull i chin, kako imam snage.
Anci, otkidam...vladarice spavacih soba
U to ime, odoh, samuraji su na spavanju kod bake i dide veceras![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.12.2013. at 21:46
ja se isto pridružujem žicanju ostalih slika, mislim da sam propustila skuliranu, anci i zhang. trept-trept
i jedva čekam kad ću i ja moć ponosno pokazat slike prije i poslije (možda za koji mjesec.., a nadam se prije ljeta).
I ja bih... svašta
A i bit će svašta, kod svih nas. Baš se napredci vide
Ja ne vježbam već 6 dana. Kuk mi je prošao i mislila sam danas početi ponovno pa se nikako nagovorit. Sad ste me toliko motivirale fotkicama da jedva čekam jutro da vježbam
Jedino sam zgibove radila ovih dana. Chin upa mogu 3 u seriji, a danas sam i prvi pull napravila. Samo meni je šipka postavljena samo 10 cm iznad mene, znači ruke mi nisu ispružene... ne znam jel se tako računa kao zgib![]()
ja sam upravo provela neko vrijeme zureći u nazirući six pack od anci, predivno
i ja bi tako
još sam daleko, al i ja bi tako![]()
I ja bi slike, Anci, zhang
Zasad skulirana, vidi se , vidi napredak![]()
Zadnja slika je u pidzami, bolje da je nisam stavljala
Cisto upozorenje :D
Saljem.
Aqua, hvala![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.12.2013. at 22:09
Anci, ne znam kako je prije bilo, ali odličan trbuh![]()
I sve imate vitke noge, blago vama![]()
Skulirana,definitivno se vidi napredak..
Zhang,znala sam da tak nekak.izgledas..trbuh ti je woooew..
Probat cu se i ja slikat nakon skoro.godinu.i.pol nevjezbanja..ne racunam ovo sto ponekad napravim..
I onda za koji mjesec ponovno slikanje nakon aktivnog vjezbanja..
zhang, vau kakvi mišići
nakon ovolikih slika trbuha poželjela sam i ja slikati svoj, možda ugledam koji mišić na slici kad ih već ovako ne vidim![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 24.12.2013. at 08:47
zhang, anci, i meni priti pliz...
sasa, skulirana, slike su mrak!
Ja najviše slinim na noge...
Zgang izgledas super! Fakat predobro! Cini mi se da su ti misici puno vidljiviji, ne znam da li je mozda do svjetla, ili poze, ali izgledas fantasticno!
Hvala cure.
Je, vidljiviji su, nije samo do poze.
Sad sam u dilemi: ako spustam bf, otici ce mi i ovo malo cica...a bas bih htjela jos malo definicije...
Moj izbor su uvijek misici prije cica. Ne znam sto zo govori o meni
Mislim ako moze oboje krasno, ali nikad ne bih reducirala trening u svrhu ocuvanja volumena.
Je, al kad ti je statrna pozicija jedna minus dvojka, onda se i percepcija malo mijenja![]()
Ja bih cuvala to malo cica![]()
Istim bogatstvom cica se i ja mogu pohvaliti
Jutros zwow 10. Oni reptile burpees nisu teski, ni kad ih je 20 zaredom, izmore.
Sasa, kavofob, jel i vama tako?
Danas radila skraceno pa se nadam napraviti cuda u kuhinji do veceri. Jucer nisam nista!
Posljednje uređivanje od Anci : 24.12.2013. at 13:12
Ja ne bih čuvala cice. I ne čuvam ih. Došla sam s veličine 90E na 75C i furam dalje do 6 packa pa koliko ostane
Anci, nisu teški, ali da, kad ih je 20 za redom više ne znam gdje se okrećem i gdje skačem![]()
bas tako!
Ja sam zadnjih put umjesto burpee skoka napravila onaj knee tuck :D
Divne ste cure.
o sisama...ljetos sam birala između košarice A i AA....
Ne znam šta se tu ima čuvati![]()
Odradila svoje za danas. Zwow 57 zgodnog imena - I made it without womittingUspjela sam dogurati do kraja, s tim da sam sklekove radila na povišenju (na stoliću). I to mi je uz istezanje dosta za danas.
Jučer nisam ništa radila, ali mi je onaj trening od prekjučer bio odličan tako da sam još danas imala muskulfiber. Moram ga opet ponoviti.
evo i mene sa pohvalama, tek sam sad vidjela jer sam na putu....
zhang, anchi!!!!!!!!! Moj naklon do poda!!! Fenomenalan core obje!!!! Zhang, kakvi kvadri vauuuuuuuuu!!!!!!!
Danas odradila i zadnji zaostali trening iz bete - T25 alfa i beta odrađene u roku i u cijelosti! U teoriji sutra je trebala krenut gamma, ali izašao je P90X3 pa![]()
Trojka ce ti biti puno bolja od game... tony je za snagu mrak.
Posljednje uređivanje od zhang : 24.12.2013. at 21:13
I da, hvala ti
Jes, i kvadovi su iskocili u zadnje vrijeme. Sto je zapravo sve skupa interesantno. Cardio radim rijetko, ono bas cisti cardio, puno vise sibam na snagu. Dodatno, zadnjih mjesec-dva uopce ne pratim sto jedem, povre
Posljednje uređivanje od zhang : 24.12.2013. at 21:16
Glupi mob..
Povremeno totalno brljam, jedem i opcenito vise i vise slatkog nego prije, a svejedno su misici iskocili. Zbunj..
A mozda se napretci jednostavno dogode u nekom momentu kao kumulirani ulozeni trud, neovisno o trenutnim okolnostima.
Zapravo, kad promislim, od 9 mj sam malo promijenila koncept treninga, nasla sam sto mi odgovara i prebacila sam vjezbanje na popodne umjesto ujutro. Mozda je to.
interesantno, pogotovo ovo za prehranu.... negdje sam čitala da je snagu najgore radit ujutro odmah po buđenju zbog kralježnice koja je preosjetljiva prva dva sata po buđenju te je izloženost ozljedama izraženija, ali na neko drugo tumačenje vezano uz napredak nisam naišla... ovo o akumuliranom napretku zvuči ko skok u razvojui ja bi jedan
meni je stvarno sad cardia dosta, bar ovakvog koncepta. A Tony, on je zakon, i najbolji napredak upper-a sam imala kad sam radila P90X. Međutim, lower nije tako napredovao pa se nadam da će trica bit bolja po tom pitanju. Ako vidim da nije, vrtit ću BR izazov u krug![]()
ja prijavljujem jillian i 30 ds, tešem redovno ali ne stignem pisati
bar vas pročitam letimično i uvijek me inspirirate
ne mogu se načuditi koliko mene vježbanje "odmori"
nakon početnog umora, tuširanja i jela ja bi mogla brdo preskočiti
a kad ne vježbam, potpuno ista dnevna situacija, navečer u 9 s l o m lj e n a
baš me rekupera i osjećaj je odličan!
Jučer na brzinu jednu iz Zuzanine cardio serije.
I nabavljam P90X3![]()
Posljednje uređivanje od chris blue : 25.12.2013. at 08:56
Jutros stala na vagu i sokirala se
55 kg na 173.. Definitivno moram krenut sa nabijanjem misicne mase..u protivnom cu se osusit..koma..
Sta god da jedem,ne debljam se..dapace,mrsavim..
Uvijek sam s tim imala problema.ali u vjezbackoj fazi i nisam..
Prije trudnoce sam imala 61 kg..i izgledala sam si super..
Ovo je uzas..izgubila par kila misica..
Sad natrag po njih
u pon zadnji zshred, zwow 56 i dodatni sklekovi i leđnjaci. jučer rest day. danas novi zwow i još nešto. vidjeti ću što..
ja nisam vidila zhang
ovih dana sam u guzvi pa samo cucnjeve i jos par vjezbica uspijem odradit ali ubacujemo u brzinu od sutra
nakon ovih blagdana moram i prehranu sredit da napokon tih par kg viska ode