Stranica 63 od 259 PrviPrvi ... 1353616263646573113163 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,101 do 3,150 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila ovisnik o koli, baš sam je obožavala. mm i ja smo je odlučili jednostavno ne kupovati. ni to ni napolitanke ni grickalice. ne da mi ne fali, nego kolu ne mogu popiti.
    sad smo je kupili, kao za božić
    on nije ni mogao piti, ja pola čaše. s gađenjem
    Ovako nekako i ja, mada nisam bila ovisnik. Dvije godine nakon što sam je prestala piti ponudili su me jednom prilikom (bilo mi neugodno odbiti, ljudima je cola vrhunac zadovoljstva) i skoro sam se ispovraćala, cijeli dan mi je bio u ustima taj gadan okus.

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob,znam da ti dojis,pa da te pitam mogu li popiti whey poslje treninga? Nisam nigdje procitala da ti pijes..prije sam pila,sad nekako izbjegavam zbog dojenja jer ne znam jel smijem
    Ovo i mene zanima, ne pijem ga zbog dojenja, mada mislim da nema više aditiva od keksa, čokolade, salame i sl. što pojedem.
    Koliko ti prođe vremena od treninga do dojenja?

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    OT, što naručujete za piti u kafićima?
    Kavu s mlijekom ako je taj dan nisam pila ili čaj zimi (što mi je bezveze, ali da nešto pijem), ljeti mineralnu. Srećom sam malo po kafićima pa mi to nije neki problem. Inače doma samo voda, voda i voda (i crno vino prije trudnoće i dojenja ).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tako je, nema odustajanja, kako bi nam od sramote na oči došle

uf, ja sam strgana. neka me netko zatuče toljagom ako i pomislim na 4. dijete. užasna noć. buđenje svakih pola sata s beskrajnim nacicavanjima, a snovi da ne pričam. bolje da uopće nisam spavala

milasova, whey je protein sirutke. nema baš nikakvog razloga da ga ne piješ uz dojenje. ne može nikako naštetiti bebi

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ti prođe vremena od treninga do dojenja?
    Nema pravila. Ona se nacicava kako i kada hoće. Najčešće odmah nakon treninga, čim izađem ispod tuša.

Što se aditiva tiče, gledajte da uzmete što čišći whey, posebno da nema aspartama.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Aqua, nemoj se obeshrabriti. meni je u prvih mjesec dana otišla jedva 1 kg, a u narednih 11 otišlo je 30.

Organizmu treba vrijeme da se pokrene, dobrim navikama da se ustale i metabolizmu da se ubrza s izgradnjom mišićne mase.

... Koji su ti ciljevi u kg/konfekcijskom broju?
    prvi put javno
    kila imam 71. ja bih cca 60. možda i manje. to mi je onako odokativno, jer se sjećam da sam s tim kilama izgledala dobro (no tad sam bila mlađa..). ali voljela bih ići nizbrdo dok ne dođem do toga da sam si (opet) zgodna u badiću. znam da kile ovise i o sastavu tijela jelte, pa se ne vežem previše uz to. ali znam da ovo nije dobro

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pitam zbog mliječne kiseline, da ne bi zbog toga odbijao cicati, no nemoguće je narihtati da prođe sat vremena od treninga kad je nacicavanje preko dana svaka dva sata.
    Kavofob, svaka čast na vježbanju uz troje djece, uz to i dojenče

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajme što je tu živo, što ste sve uspjele napisati dok sam ja filozofirala oko toga koliko kila imam i koliko bi željela imati!!

ovo je dobra ideja da se tu dogovaramo da skupa idemo na utrke, to bi bilo fora

i, cure koje su došle prijaviti da zabušavaju s vježbanjem, jel se vratilo vježbanje? ili se čeka 1.1.?

nego, whey? mm čuo da je protein sirutke dobar pa počeo nakon treninga piti sirutku (veli da mu je o d v r a t n o, ali on je uporan pa zatvori oči i popije). ima neka bolja varijanta od toga? a usput, njegova mama inzistira da je to zapravo jako nezdravo.. di pogledati?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

aqua koliko si visoka
    ja sad imam 63-64 kg, ne zelim se niti izvagati nakon ovih praznika, a zelim 57, s tim da sam 163 visoka. zapravo niska

u kaficima pijem kavu ili alkohol
    gazirano nisam nikad pila, moj problem su slatkisi i kruh. kruh sam izbacila prije koji dan, namjeravam se drzat toga. i slatkisa cim manje.
    za sad uspjesno prolazim kraj bozicnih kolaca.

jucer cardio condition (ili tako nesto, zaboravila kako se zove) odradjen, ajme jedva hodam jutros.

i da, roza svaka cast

kad vas vako citam i ja razmisljam o trcanju. bas dajete motivaciju. radi ovog topica sam se i vratila na rodu nakon 2 god ne pisanja

Posljednje uređivanje od malena beba : 28.12.2013. at 09:26

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer zwow 5, i mogu reći da me sutradan boli bar jedna skupina mišića, izgleda da se ne istegnem dovoljno..to mi je onak gubitak vremena ali moram se prisiliti.

Jučer sam iskopala stare utege od dragog koji su još i zapakirani.
    Metalna šipka i 2 mala po 1.25 i 2 veća koluta po nekih 2.5 kg i tako dva kofera.

Stavila sam male i sa šipkom imaju nekih 4 kg i to mi je super za sada. Izgledaju opako :D

Nekak se dvoumim za prečku za zgibove, mislim da sam možda preteška za tu vrstu vježbe, dajte mi malo objasnite jel to za mene.

Inače sam konstrukcije pješčanog sata i ramena sam dosta definirala s BR. Nije mi to kritično rađe bi riješila noge, struk i guzu.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku

kad vas vako citam i ja razmisljam o trcanju. bas dajete motivaciju. radi ovog topica sam se i vratila na rodu nakon 2 god ne pisanja

I ja sam se vratila nakon dvije godine (zbog trudnoće koju nitko nije očekivao, ali sam zapela na ovoj temi ).

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vikki

nego, sad vidim da neman avatar, moram vidit imam li jos negdi onaj prastari, prirasta mi je srcu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod mog malenog nema pravila..bekad cica cim dodem doma sa treninga,nekad spava kad se vratim..jos nije negodovao..
    Super za whey..imam jedne od boljih doma..
    za sirutku sam cula da je odlicna,bljutava je ali nista sto se neda pregrmiti..svojevremeno sam u njoj mutila whey..

Mi sad u setnji,popodne pravac teretana

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aqua, 11 kg nije puno. do ljeta ćeš si biti lijepa u badiću, i ne samo sebi, samo ostani s nama

vikki, ja sam prije toliko nezdravo jela; junk, slatko u ogromnim količinama, gazirano... kad sam odlučila vježbati i zdravo se hraniti naglavačke sam se bacila u to kad je mala imala 2 mjeseca, računajući da ću joj dugoročno sigurno manje naštetiti ako neke vrijeme mlijekom i pokupi toksine koji se budu oslobađali, ali nove neću unositi. jesam li riskirala mnogo, ne znam, ali je sve dobro prošlo; zdrava je i napredna, a ja zgodna
    sad ima skoro 15 mjeseci, iako puno cica, nije joj više glavna hrana pa sad stvarno ne brinem.

u vezi utrka... imam dojam da će biti živo iduće sezone. što kažete da otvorimo posebnu temu za prijavu utrka i sportskih događanja na koja ćemo ići? ovako se izgubi u postovima pa cure koje ne dolaze svakodnevno mogu propustiti.

sirutka nezdrava!? sirutka je maltane narodni lijek jer je puna minerala, vitamina i proteina. možda je mama mislila u smislu preopterećenja bubrega proteinima. mislim da je to potpuno neosnovano jer teško da se netko može predozirati pijući sirutku. ne znam o kojoj i se litraži trebalo raditi

ribice, što se same šipke tiče, bez problema će podnijeti tvoju težinu, ali hoće li podnijeti ruke... sve ovisi koliko su ti ruke jake. meni se zbilja, ali zbilja teško dignuti i sporo napredujem u broju ponavljanja jer i nemam tako malo kila. zgibovi su baš teška vježba.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

e da, zaboravih se pohvaliti stvarčicama sa sports directa. prezadovoljna sam kvalitetom, ali mi jedan grudnjak ne odgovara, prevelik je... rekla bi za veličinu 80 C, a ja sam 75C

stavim ga na burzu kasnije, ako bude zainteresiranih radi se o ovom, lila boje http://www.sportsdirect.com/usa-pro-bra-top-ladies-341212?colcode=34121224

edit - ja bih opet naručivala, ima zainteresiranih za skupnu?
    Posljednje uređivanje od kavofob : 28.12.2013. at 13:00

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kavofob si napravila 49?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob si napravila 49?
    nisam stigla jutros, bila strgana nakon buđenja, a najavili se svekiji pa sam jurila po stvari za ručak itd.

budem navečer, javim

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kavofob, ja bih ovaj sportski grudnjak...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

summer, može. ne znam jesi skužila da je podstavljen... ako hoćeš pofotkam da vidiš kak stoji.

idemo na pp

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

fakat, ja sam se zaboravila pohvalit da je i meni (jučer) stigo moj paket pa sam već uspjela pripremit top za vježbanje ujutro, jupi jee
    ja sam uzela mislim isti kao i kavofob, dvije veličine, kao jednu za sad, jednu za poslije , ali ne vidim veliku razliku između njih. oba su mi ok. jedino, uzela sam si super slatke papuče (kakve sam već imala), ali sam fulala broj pa mi ih je sad kćer maznula . tako da, kavofob, ja bi naručivala opet

e da, kavofob, imaš novi avatar. fora

i hvala na poticaju, da, 11 kila se ne čini tako puno. stalno mantram da ću do ljeta izgledati ko moja neva (ona je mršava i trenira već par godina gimnastiku tako da već par godina ima ful mišićavo tijelo i kockice na trbuhu.. a ja ju gledam kao zla maćeha snjeguljicu predivna mi je i toliko ju volim, a tako mi ju je teško gledati dok sam ja tako.. ne mršava)

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Odraden i danasnji trening u teretani..ufff,ctkla sam..
    I okinula par fotkica prije treninga ali nemam komp trenutno pa ne mogu stavit na fotki..

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kavofob kakva je to fotka na avataru? to si ti?
    ja nemam konja za jahanje da se hvalim, ali moram ipak reći da radim svoj 30 ds i da mi je to super
    nemam viška kila, ali imam potrbu osjećati se dobro a vježbanje za moju psihu čuda čini
    zato vas redovito škicam ovdje iako ne stignem svaki put sudjelovati
    u svakom slučaju, ova tema je toliko motivirajuća da nemam riječi, sama pozitivna energija

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aqua, pa nije mala susjedina, nego tvoji geni
    samo ti budi ustrajna i skupa će te se kockati s trbuščićima
    genijalno mi je kako neki ljudi uspiju svoje sanje pretočiti u stvarnost i još povući druge za sobom
    kavofob

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mogu s moba na mail poslat,pa ako je ko voljan prokomentirati moze mail na pp..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa, zwow 49 odrađen

isusek, umrla sam i nisam lijepo mislila o tebi dok sam radila ali jesam kad sam preživjela

prije zadnjih 10 burpeeja kažem zuzki "odgajat ćeš moju djecu ako ne preživim", a sinek (11g.) se nagne da vidi kak izgleda i kaže "ooo, može, može"

idem se tuširnut pa pričam još

ps
    zhang, nadam se da onaj novogodišnji nije teži od ovog, ovo mi je bio top, osjetim kak mi zubi trnu

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Idem vidjeti ovu 49-ku

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob genijalan je mali!
    Umrla sam!

Danas sam radila zwow 11. Ili 12? Onaj sa 100 high knees i reptile burpees. Nisam imala vremena traziti vjezbe, a sasin mi je bio dug. Sretna sam da sam i ovo ubacila jer sam si ostavila hrpu posla za ujutro.

U kaficima pijem kavu. Ili obicnu vodu. Ili ako sam na putu pa se ekipom s posla izadjem, onda pivu
    U planinarskom domu velebitsko :D

Maruska, to ti je jedini nacin, nemoj kupovati i gotovo.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zhang pa ti si ju radila prosle godine, ja vidjela na starom topicu pa se pomamila. Danas 24 i 26. Tesko mi je i malo sam brljala. Nisu treninzi tako teski nego me neki umor savladao pa sam bila spora i dekoncentrirana.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aqua, super. ja ću ovaj put uzeti i tenke, tako da očekujem za sebe ceh cca 25 frankića. javila se i Maruška da će ponovno grudnjak uzimati pa evo... birajte curke i javljajte na što ste se odlučile

nisam ja na avataru, to mi je motivacija

flopica, hvala ti samo budi vrijedna i dalje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

milasova, ja sam ti poslala pp
    Pa ajde salji

Fotke su super kod vjezbanja, ja moram svoje posloziti malo.
    Posljednje uređivanje od Anci : 28.12.2013. at 20:11

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

kavofob,cicke s avatara su otkrile da ovo nisi ti...ipak ovo nije 75C ...
    danas se nešto kontam koliko je ova tema odmakla daleko od one stare i njenih prvih stranica...dakle,N.popodnevna spavanja obavlja na cici pa imam kad čitat teme...čitala sam postove one i ove nove...stara je počela sa orbijima i kuknjavom kako se ne može a vidi teme danas...cure,došle ste do maratona ...
    i da prijavim za danas c2 i šetnjicu od sat vremena...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anci,ja bi takav trbuh odlicno izgledas!!
    Poslala..slikala sam se nabrzinu u svlacioni prije treninga..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anci,ja bi takav trbuh odlicno izgledas!!
    Poslala..slikala sam se nabrzinu u svlacioni prije treninga..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala

Vidjela sam slike, ti super izgledas! Trbuh ti je super, posebno na 4.slici!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kavofob :laugh: gleda me muz sta se smijem haha
    mislava i ja bi fotkice

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

j-la, u pravu si, cicke me odale

a za odmicanje teme također. odmaknula je daleko u zadnju godinu, od kada pratim, a ni ne znam kako je bilo sasvim na početku. jedva čekam još jednu godinu da prođe, bit će vojska 6-packa ovdje

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zhang pa ti si ju radila prosle godine, ja vidjela na starom topicu pa se pomamila. Danas 24 i 26. Tesko mi je i malo sam brljala. Nisu treninzi tako teski nego me neki umor savladao pa sam bila spora i dekoncentrirana.
    Ja se to ne sjecam..neke stvari nisam zapisivala u tekicu, nego tu. Planiram od iduce godine drugacije voditi tekicu, po datumima. Nekad npr odradim insanity i nigdje ne zapisem pa zapravo nemam pravu evidenciju. Sad moram ici vidjeti koliko mi je trebalo prosle godine.

Ja sam mislila danas ove zwow 11 i 12 koje spominjete, ali je vecina vjezbi za lower. A to sam prekjucer radila i osjetim malo misice, pa sam danas jedan upper od tati, a sutra cu ova dva. A preksutra onda 49 i za staru godinu onaj novogodisnji.

E da, kavofob, sin ti je genijalan

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

samo da podijelim entuzijazam
    s obzirom da mi se bliži kraj 30ds (još tri dana), gledam što ću dalje (odnosno, već sam prije odlučila, ali sam zaboravila pa sam gledala što sam si to snimila). i čini se da me čeka isto jillian, ripped in 30. sad sam malo proučavala po webu, fora su fotke prije i nakon. definitivno u ovaj ciklus uključujem i prehranu i jedva čekam vidjet što ću napravit sa sobom nadam se da će bit kaj za pokazat

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aqua, pozdravljam, ripped in 30 je odličan.

zhang, teka ide i kod mene od 1.1.
    do sad nisam niš pisala

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

thanks kavofob, sad mi se plan još više sviđa!

i da, ja isto motam po glavi ovo što je zhang napisala, pa mislim da ću od 1.1. i ja urednije zapisivati (ali mislim da će biti elektroničko, u zadnje vrijeme brže tipkam nego pišem )

i još sam se sjetila (davno bilo), zhang se sjećaš kad si mi napisala da nek ja krenem svaki dan kao da je prvi. i eto, čini se da je upalilo, mislim da (kuc-kuc) ova navika ostaje thanks

nego, koje su nam novogodišnje odluke/želje?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo sam taman bila na odbojci. Poslije treninga uvijek idemo na piće. Popila sam ness od vanilije... Sr***! Kad baš nikako ne volim mineralnu... A da stvar bude gora, poslije odbojke utorkom, ide se na picetu i pomfri. Možda bi imala brže rezultate da ne idem na odbojku?

Ja sam pisala sve što sam vježbala. Počela sam 01.09. U nedjelju. To je valjda jedna od stvari na koju sam najponosnija - da nisam čekala ponedjeljak.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je novogodišnja želja korigirati prehranu. Ali s tim ipak neću krenuti od 1.1. nego kad se vratim s godišnjeg (13.1.). I to je ok, zar ne?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Možda bi imala brže rezultate da ne idem na odbojku?

Možda je moguće, no neka stvarnih ljudi, taj osjećaj druženja se ne može zamijeniti... previše je virtualnosti svugdje. Zato se ozbiljno veselim druženju s vama na budućim utrkama

Moja novogodišnja odluka je trening 6 dana u tjednu, ujutro, odmah nakon buđenja i besprijekorna prehrana. Želja je 6-pack

Da čujem vas

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

moja novogodišnja odluka je smršati ovih viška 15 kg i ustrajati u vježbanju...
    Maruška bitno je da imaš odluku, i da si odlučila kada...samo ustraj do kraja...

aqua mislim da ti ripped in 30 neće biti problem nakon 30 ds...neki dan sam radila zadnje sedmice iz oba programa i nisu mi bili strašni tako da vjerujem da i tebi neće biti problem...možda mi je week 4 ripped-a bio i lakši od 30 ds l3...

kavofob nekon 6 pack nekom da se bar malo dovede u red ...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Odbojka mi je više za dušu nego za tijelo.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja je zelja za iducu godinu nastaviti vjezbati 6x tjedno, otici biciklom na Sljeme i postaviti sipku te maltretirati goste savrsenim pull upovima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

otici biciklom na Sljeme i postaviti sipku te maltretirati goste savrsenim pull upovima.
    savršeno

javi mi kada, da te dođem gledati

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

anci,hvala..
    trebam još malo ojačati..i to mi je novogodišnja želja-nabiti par kila mišića,pogotovo na nogama i guzi jednostavno obožavam dobre mišićave ženske noge,onako tipa Severininih..e to bi ja..
    dobila komp nazad,samo sad trebam skontati staviti fotke u fotki

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je zelja za iducu godinu nastaviti vjezbati 6x tjedno, otici biciklom na Sljeme i postaviti sipku te maltretirati goste savrsenim pull upovima.

Jao, sto se ja bojim za te bicikliste sto se spustaju s vrha brda
    Ne mogu ih gledati jer se bojim da se ne razbiju!

Moja novogodisnja: nastaviti vjezbati ovim tempom, nastojati se drzati 5,6 puta tjedno. Htjela bih smanjiti postotak masnog tkiva i eliminirati salo oko pupka i oko ruba hlaca

Sipku jos ne sanjam :D

Idem sad citati clanke za masno tkivo
    Posljednje uređivanje od Anci : 29.12.2013. at 08:09

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aqua, bas mi je drago da ti je upalilo.
    Negdje sam procitala otprilike: First, the hardiest thing is to start. Once you start, stopping becomes the hardiest one.

Sto se tice novogodisnjih odluka, bas ih nesto nemam, kod mene odluke padaju na npr. 24.08. Onako, bz
    Posljednje uređivanje od zhang : 29.12.2013. at 08:44

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

...bez nekog reda i logike...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

super su vam sve odluke

ja zelim smrsavit, sredit prehranu napokon a vjezbanje ostaje kako je, 3xgrupno insanity a 3 dana cu osim onih vjezbi ujutro probat sto cesce ubacit
    biciklu ili trcanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •