ja sam, valjda, 75A. postoji li to?
i ja bi jedan ovaj lonsdale bijeli
Uništit će me SDNaručila bih ja par stvari
Budem ti pp poslala Kavofob, pa ako može...
Nisam ni ja znala za te veličine grudnjaka pa guglanjem naišla na ovo, možda vam bude koristilo http://www.85b.org/bra_calc.php
Inače nisu loše ove majice, ja naručila prošli put dvije http://www.sportsdirect.com/la-gear-...-ladies-654033
Veličine su iste kao i naše, samo je recimo 75C = 34C
Znači 75A bi bilo 34A, a 80B bi bilo 36B
evey, tnx, budem si i koju majčicu ubacila![]()
Gdje mi je pamet bila, doći ovdje i naći link na SD :tuče glavom o stol:
Kad se tako zagrijes za vjezbanje nema kraja kupnji sportske obleke..
Tako ja imam pun ormar tajica za vjezbanje i topova..jedno vrijeme sam samo to kupovala..kad se sjetim kolko para sam utukla,ajmee ..
Stavila sam veto na kupovanje stvari za vjezbanje..
Danas trcanje na redu..nakon jucerasnjeg treninga snage za nohe ovo ce me ubit..
milasova, pa stavi na rasprodaju
ja si već gledam što bi sve.. ali teško mi uzeti odjeću, uzela sam prošli put dva topa za vježbanje, veličina 14 i 12 (kao, za prije i za poslije), ali nije baš da se osjeti neka razlika kad ih obučem..
uzela sam i papuče, al su mi male pa mi ih je mala maznula.
sad se bacam na torbu za plivanje, snimila sam si jednu pink, mmm
kavofob šaljem pp![]()
mam mi je lakše da sam i vas navukla na šopingiranje... da ne trošim samo ja![]()
e, sad sam se sjetila da i ovo tu spada. muž je za božić pod bor dobio trake trx (par puta napomenuo da mu se to čini super, inače vježba ili sam ili u teretani). sad je ušarafio kuku u strop (ali smo zajedničkim smišljanjem došli do ideje pa smo tu kuku ustvari ušarafili u jednu razvodnu kutiju - imamo spušteni knauf - tako da kad ništ ne visi na kuki onda vratimo poklopac od razvodne i uopće se ne kuži da imamo nešto na stropu). i tako, u tu kuku zakvačimo trake za trx pa se svi skupa zezamo. najmanji to koristi kao ljuljačku (pa je skoro oborio okićeni bor..), srednji je napravio pravi pravcati zgib, a mi ostali smo popadali u čudu, uopće nemam pojma otkud mu snaga, a ručke su mu toliko visoko da ga podignemo da ih dohvati). gimnastičarka niže zgibove ko od šale, a ja.. ja samo slinim dok gledam kako mm vježba na tome, izgleda divno
sad je mm u potrazi za snimkama s vježbanjem na tome, a ja se zasad držim svoje jillian, ovo će već doći na red, sumnjam da ćemo nekad skidati kuku. čak štoviše, mm sad ima ideju da stavi još jednu, pa onda ručke mogu biti na razmaku, a ne jedna do druge..
Odradjen zwow 49.
Prosle godine, tocno na danasnji dan mi je trebalo 32:42
Danas 25:15
Iduce godine cu presisasti zuzku i sasu
Ovi burpeei su me oborili. Na kraju sam non stop hvatala zrak.
Sada oko binga radim malo vise cardia, jer se, jelte, i malo vise jede. Nakon bakanalija se vracam svojim treninzima.
E da, plan za 2014 je obratiti malo vise paznje na stretching i fleksibilnost. To uvijek nekako zanemarim...
Aqua, blago ti se za trx.
To mi je slijedeca zelja kad skupim pare.
Danas zwow 49.
Još otpuhujem, uf. Prejak je, odličan, i fakat težak.![]()
meni ovi svi zwow i brojke ko da kineski pišetekad još malo narastem i ja ću znati o čemu pričate
![]()
aqua, imaš ih ovdje od 1-70, ako kad budeš htjela škicnuti
zwow 49 je dovoljno da smo pogledaš i umoriš se
jedva čekam sutra da usporedim ovaj 500 reps sa 365 iz zwowa 49![]()
Da, to je super kad imas evidenciju. Kako vjezbam, cini mi se da nema nekog pomaka jer mi je svaki puta tesko i budem krepana nakon treninga. Onda kada ovako ponovis neki, skuzis koliko si zapravo napredovao.
Isto kao i kod fotkanja, kad se svaki dan gledas u ogledalo, cini se da nema pomaka. I onda kad vidis stare fotke, skuzis da je pomak oho-ho.
Moram si kupiti neku novu fensi tekicu za treninge..ova koju sad imam je cisti kupus, slucajno je ispala za treninge.
Vi imate i tekice?! Woow..
Ja bas nista ne evidentiram,kad pocnem radit zwoowe onda valjda budem..
Meni isto kao i aqui,zwow=SFI
Ako nisam zakasnila i ja bih ovaj lonsdale, bijeli, 80B sam inače (dakle 36B), mrvicu su sad punije dok dojim, ali mislim da ne bih trebala veću veličinu, imate kakav savjet?
Aqua, fora je trx, bio mi je super u teretani, meni za rockas stiže kettlebell (uskoro), 8 kg, nadam se da nije premala težina, kad ga prerastem, proslijedit ću dalje![]()
Moja tekica je koma, dobila gratis i na njoj pise Poli
Zelim fensi![]()
moramo javit na sports direct da u ponudu uvedu i fensi tekice za bilježenje rezultata. to očito isto spada pod dio nužne opreme za vježbanje![]()
Danas sprintevi- minutu sprint,dvije minute lagano trcanje..i tako 7 puta..mokra sam bila i takav nacin trcanja mi je puno bolji nego jednolican tempo a vremenski duzi..
Mislim da cu sad dva dana odmarati,mozda odradim koji zwow (nadobudno,znam)
Zhang,bas tako..takvim principom sam trcala i prije trudnoce i pokazao se uspjesnim..
A i nije monotono..
ja sam napravila novi zshred i zwow 9. oba su AMRAP, od 15 i 10 minuta i u oba sam debelo presisala zuzi. oh yeah.
da li jos nekoga boli pubicna kost dok je u superman pozi?
danas mi je bio abs dan u focusu,morala sam radit pauze, meskoljit se i pokusavat namjestit na podlozi ne bi li me manje bolilo...
pada mi na pamet podmjestit neku spuzvu na kriticno podrucje....![]()
skulirana, mene ne boli pubičnamožda zato što nisam kost i kože na tom području
![]()
ali me bole npr kukovi kada ležim na boku i radim bilokakvu vježbu, pa me boli kičma ako se ljuljuškam sklupčana po njoj i tako uglavnom me bole kosti
hm, sad kad malo bolje razmislim, nisam ni na drugim područjima kost i koža, stvarno ne znam zašto mi je pubična relativno neosjetljivo područje
u svakom slučaju, ja doma vježbam na tepihu i vjerujem da bi dobra i kvalitetna podloga riješila taj problem
inače, ja si podmetnem tanki jastuk pod bok, kad vježbam na boku
jeste već naručili? reče mi mm da je poštarina besplatna za narudžbe iznad 20 funti
e, vidiš mogla bih sebi tu neku podlogu pogledati
ali neću se uvaljivati vama, on si mora kupiti tenisice, pa ću s njim
enivejz, danas se šepurim ko paunica, odvježbala sinoć i jutros u 6 w3 i w4. sutra bih trebala c2 (jer mi je c1 prelagan) ali mi je taj njen kardio taaako dosadan, radim ga već stoljećima i baš sam zasićena
možete li mi preporučiti kakav dobar cardio, da ne traje duže od pola sata i da nije baš za jako napredne, a isto tako da nije baš za početnike?
još kad bi imali torrent link... :trep_trep:
Posljednje uređivanje od betty blue : 31.12.2013. at 08:13
betty, dobar ti je alpha cardio iz focusa. nije baš nezahtjevan, ali tania modificira pa se šlepaš uz nju kad zašteka. traje 25 min
mogu ti poslati jumbom, javi mi e-mail u inbox
jutros sam zaspala pa zato nisam mogla zwow 49
lejm, al što ću!
no, nisam bila baš lijena, napravila sam si neki AMRAP i ubacila burpeeje između svake vježbe pa sam ih napravila 50, 60. a između burpeeja sklekove, jump squatse (al baš sam skakala u vis - susjed otputovao)
onda nabrzinu tuširanje pa u 7:05 van. nije mi se pokvarila frizura, to mi je bitno
danas mi je kosa ravna pa sam hepi...
Ja opet navila sat za jutranje vježbanje. I opet ga ugasila.Definitivno nisam za ranojutarnje vježbanje.
Jučer sam odradila (ili bolje reći isprobala) w7. Nisam mogla sve odraditi. Sve mi se čini da ću i ovaj set vježbi produžiti za koji tjedan. Umjesto 12 tjedana, moj BR će trajati 24.
to je sudbina i svakog mog ranojutarnjeg vjezbanja, mislim da sam se samo yogillian prisilila napravit koji put
mene ne boli pubicna u supermanu, za razliku od ostalih dijelova tijela
zato me bolje koljena kad se svercam sa sklekovima, za kaznu valjda
jucer sam narucila stvari vrijednosti 40-tak funti sa sportsdirecta i opalili su mi postarinu - los timing
danas me dodje stretch, onako, prije doceka, da udjem u novu opustena i istegnuta![]()
Onda se možda i "ulovimo" po putu.
Ubuduće ću si ipak birati programe koji kraće traju. Nekako mi je "lakše" kad vidim da se približava kraj. A meni ipak treba nekakav "program", nisam od onih samodiscipliniranih.
svaka cast vama koji zapisujete, imate neki plan i program, ja to sve kako mi dodje. jucer opet pure cardio. danas neman pojma, nesto na brzinu, necu bas
imat vrimena. pogledat cu ovaj cardio iz t25 sta spominjete.
inace, u novogodisnje odluke uvrstam i da cu na treninge ici pjehe. od kad smo kupili auto ima 2 mj nisan nigdi osla pjeske a inace sam bas
puno hodala. cilu proslu zimu sam isla pjehe na trening (imam 20 min tamo i 20 nazad), ljeti sam na posao isla biciklom. ok, to mi sad bas i nije izvedivo jer
vozim dicu u skolu ili moram ic po njih pa mi je auto potrebno ali bar ovih 3 puta tjedno na trening, kad je lipo vrime (a najcesce je) mogu ic pjeske.
meni je nezgodno ujutro vjezbati cardio prije posla, em zbog susjeda ispod em sto onda jos moram oprat kosu iza toga jer je ne mogu zavezat. zato za jutra ostavim
cucnjeve, plankove, sklekove.... nesto sta me ne oznoji previse.
summer, mislim da za besplatnu poštarinu moraš upisati kod
maruška, ma mene je svašta prekidalo u tom Br-u, te povratak na posao s porodiljnog, te polazak u jaslice, sve sami izgovori...
ali baš sam se zainatila da ga završim
jednom kad ga završim volila bih probati nešto ozbiljnije
haha maruška zato i vjezbam organizirano 3x tjedno jer inace nebi nista. ostalim danima radim kako mi dodje zavisno od toga koliko imam vremena
A vis, mene ovi programi ubijaju. Ne mogu dugo pod tim pritiskom
Volim sarati![]()
Mislim, odradila sam ja po redu i 30 ds i ripped in 30 i 6w6p.
No ove vjezbe koje sama ubacujem su mi super. Ubacim povremeno t25 ili hip hop abse pa onda opet zuzi.
poznato je vec da ja volem programe
imam osjecaj da je to onda izbalansirano, puno bolje nego bih ja sama sebi smiksala
a onda, poznajem i sebe
pa bi onda, recimo, teze stvari rijetko dolazile na red jer bi ih ja preskakala
'to cu sutra, drugi put, sad sam umorna/sita/nervozna/... pa cu nesto lakse'...
ovo mi dodje ko dodatni nivo discipline koji mi inace nedostaje
nekome to ne treba, motiviran je sam i sklon izazovima
ali ima nas (valjda nisam samo ja) i ljenjivaca koji nisu rodjeni vjezbaci, ali ipak vide da im to treba/pase
bitno da svak sebi nadje modus koji mu odgovara
ljudiiii, danas mi je bio 30-ti dan od 30DS, jupi jeeee! baš sam si sva ponosna. jutros su skoro svi vježbali samnom, osim srednjeg klinca koji nije htio to nego je vježbao tibetance (on i mm su prije valjda godinu dana krenuli svako jutro tibetance.. i nakon nekog vremena pita mali: - tata, a kolko ću ja još morati vježbati te tibetance?, tata si razmišlja, vrti, smišlja, a onda kulerski odgovori: - pa cijeli život!. A mali mu na to odgovori: - aha. ok onda.
sutra krećem s ripped in 30 (premda sam skužila da sam si skinula samo week1, morat ću se bacit u pretraživanje weba..). a sinoć mi je svekrva donijela hrrrrpu programa, ajme bila sam ko dijete u tvornici čokoladesad imam što radit sljedećih par godina
ja isto više volim programe. da si imam priliku sama slagat, mislim da bi si svako tolko složila - slobodno jutro![]()
e da, još sam imala jedno promišljanje. čitala sam negdje na webu opis koji u dlaku mene opisuje - sa jillianinih 30ds je bilo otprilike ovako, prva dva, tri dana sve boli i sve je koma teško, zatim par dana oporavljanja, guram, postaje podnošljivo, a onda zadnja tri dana uživam, ništa ne boli, vježbe već znam i osjećam da sam postala frajerica u njima, sve mi ide.
e sad, u njenom programu koji mijenja vježbe svakih tjedan dana, veli jedan tip da mu baš to fali - tih zadnjih dva, tri dana kada je sve savladao i konačno se dobro osjeća i raste mu samopouzdanje. i to mi zvuči ful logično. deset dana mi je ponekad bilo dugo, ali istina je da su zadnjih par dana zapravo najveći gušt.
pa si mislim da ovaj ripped in 30 produžim da mi svaki "tjedan" zapravo traje deset dana. nikud mi se ne žuri. kaj se vama čini? kavofob, mislim da si ti napisala da si prošla taj program, jel ima smisla ovo što razmišljam?
i naravno, ona sugerira jedan dan "off", mislim da je to pandorina kutija koju još ne želim otvarati, za sad se još držim pravila da se vježba svaki dan. nema mrdanja i čekanja dana "off". vidjet ću još malo što bi s tim. znam da je odmor važan, ali ako to potencijalno dovede do švercanja.. hm.