A vidi te sada - brutal 500 reps za 26 minuta
Jel trebam reći da je meni 30DS bio SF kad sam počinjala... a do prvog skleka su prošli mjeseci![]()
A vidi te sada - brutal 500 reps za 26 minuta
Jel trebam reći da je meni 30DS bio SF kad sam počinjala... a do prvog skleka su prošli mjeseci![]()
e baš... i ja se sjećam kad nisam mogla baš ništa, kad su mi najobičniji trbušnjaci bili neizvedivi
i jutros mi je to palo na pamet, dok sam radila w5, ima onaj dio gdje se rade scissor abbs
i sjećam se da nikako, ali baš nikako nisam to mogla izvesti, ili bih morala uzimato nekoliko pauzi u tih 30 sec, a jutros ih napravim u komadu
betty![]()
i to je ono pravo, ono što gura i čupa napred
![]()
kavofob, ništa spešl obzirom da sam jedva ustala
ovaj Z chalenge http://litealloy.com/workouts/623
plus sklekovi
radila sam 10 puta ovu njenu vježbu s izazova i 10 sklekova (obični plus one varijacije santana i sl.)
onda sam tako mijenjala runde, napravila oko 4 u 10 min. AMRAP by Anci![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 02.01.2014. at 11:06
najs, super mi je kak si se navikla ujutro brzinski slagati vježbe... ja još uvijek trošim puno vremena dok odlučim što ću
cure, kompletiram narudžbu na SD, samo mi nije jasno kako da dođem do free poštarine? neću pola free nego sve, iznos je preko 100 franaka...
Izgleda da nema free.
e ajde ako nisi zaključila makni moje iz košarice, ja ipak moram u veću kupovinu.
Curke, naručila sam, ali uz samo pola poštarine besplatno. Ostatak od 6 funti troška rasporedim na nas, čini mi se 8... 8 kn po svakom, nadam se da je prihvatljivo![]()
Ja cu vidjeti hocu li danas uspjeti ubaciti trening. Naime, krecimo sobu, odlican smo dan izabrali
Al tako nam i treba kad se nakanjujemo sto godina. Neko u to vrijeme pola stana preuredi, dok mi odlucujemo da li da farbamo u bijelo ili bijelo![]()
Ja sam na w7-w8-c2 kombinaciji. Sedmica mi je koma (sklekovi!), osmica podnošljiva.
Sutra krećemo na put (skijanje) pa slijedećih desetak dana neću vježbati, barem ne BR. Što bi mogla, onako usput? Sklekove? Jer m je to bolna točka. I što još?
kavofob, pošalji račun za uplatu.
Danas Body Attack 82; i ne sviđa mi se, svi su isti...
Sretna vam nova!!!
Cestitam na postignutim rezultatima!
Imala sam dva dana pauze,danas napravila trening- gornji dio..
Ovih dana sam se ubijala u hrani,imam srece sto sam s metabolizmom na ti pa mi se nis ne prima..nikad nisam pazila na prehranu..ali eto,zato trbuh nikad nece biti kao od zhang![]()
Ovo s 10 sklekova u seriji je prilicno ambiciozno za mene. Ali, pokusat cu. 30 high knees je ok?
Bas me zanima sto ce ispast od mog ne-po-programu vjezbanja.
Svakako javim.![]()
Pojedi ono sto ti je ostalo od rucka.
ako ti nije ostalo kuhaj vise.
ili ces biti osudena na spek , sir, tunjevinu ili proteine u prahu.
Pa pravi si LCHF kruscice bez brasna! Ja sam postala ovisna o njima,mljac! (maloprije sam cvaknula jedan sa indijskim orascicima i uz to pire od cvjetace i korabe sa vrhnjem...mmmm)
Ja cekam da mi dodju narucene girje i onda odustajem od Focusa...nije mi sjeo nikako...nema onog uvoda u vjezbu ko u Insanity-u,da lijepo pogledas sto i kako pa krenes nego on iz vjezbe u vjezbu brzo prelazi a ja dok pohvatam konce,uskladim ruke i noge ispada da od tih 25min odradim mozda 18-19min kako spada a to mi je puno premalo,ne osjecam se ko da sam nesto znacajno ucinila...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 02.01.2014. at 19:33
Ja veceram kao da je normalan rucak. To nam je jedini zajednicki obrok i onda bude sto bi imali za rucak. Da ne bude zabune, rucam i rucak u firmi
Ujutro popijem 3-6dl frapea sa wheyem,*doruckujem*zobene (ili kiflicu), rucam, pojedem neku vocku ili neki kolac ako sam radila (strudla, palacinke, proteinski muffin, proteinsku plocicu) ili neki junk, veceram (ono sto kuham), i mozda jos nesto prije spavanja (pokusavam u zadnje vrijeme casu mlijeka sa kazeinom).
ja sam u 18 pojela četiri palačinke... nije mi to inače pravilo, ali bila sam gladna, a djeca su jela pa sam morala i ja
inače ovako:
doručkujem frape (banana plus jogurt ili zobeno/zobene pahuljice na zobenom)
voćka
ručam u firmi
doma pojedem juhu
večeram kako što- nekad samo voće i jogurt, nekad ostatke brokule koju cure zaobiđu. rijetko dva puta ručam
e, onda pokleknem: navečer s djecom gledam neku našu seriju na tv-u i tad pojedem dvije kriške kruha s maslacem. e, to bih si izbacila. i kakao![]()
30 high knees je ok
a sklekovi- pa napravi 5. pa za dva dana 6.
ne zamaraj se brojkama, ja sam ti to tako stavila po sebi. moja kolegica s posla radi 50 sklekova
mada, ja na deset isto krepam, da se razumijemo, ali sam u fazi da ih mogu. prije ljeta sam mogla 15, 20 u komadu :šmrc:
Posljednje uređivanje od Anci : 02.01.2014. at 20:24
e, prijavak!
najavila sam si cardio danas i napravila. nakon one 4 palačinke i kave
slegnulo se za vrijeme koliko nam je trebalo do knjižnice i natrag
radila sam beta core cardio. izdržala sam, bilo mi je odlično!
zašto sam zanemarila shauna?
nadam se da ću ga ubaciti svaki tjedan, baš je bio dobar.
skulirana, cardio u insanity-u je ok? jel mogu ja to?![]()
Odradila zwow 15 i 56. Bas sam umorna, no voljela bih da mi rest day bude tek u subotu- jer smo sljedeca dva dana na putu do Francuske. Pa cu probati sutra prije polaska odvjezbati. Na skijanju planiram normalno vjezbati. Ja mislim da bih se ja raspuknula da veceram. Mozda sto sam mala pa mi manje treba ?
ajme,pa vi sve jedete manje od mene....ne jedem ja junk da se razumijemo ali jedem...puno...hrane...
idem sad odma u svoju vjezbaonicu potrosit ovu veceru....i onda se cudim sto mi nije izvirio six-pack....
(Anci ja objedujem oko 14 pa mi je nemoguce ne jesti vise...)
2gi dio Insanity-a je dosad jedino sto je mene posteno zacrvenilo u obrazima...meni je super,dize HR u visiiine...![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 02.01.2014. at 20:32
Pa zavisi, kako kad. Ali ni na godisnjem, kad jedemo oko 1 nema sanse da jedem nakon toga. No gotovo svaki dan pojedem nakon rucka nesto slatko..
Ja bolje da ne pisem sta jedem..
Jedem kolicinski uzasno puno..danas za rucak: dva tanjura pilece juhe,dvije purece snicle punjene prsutom i svjezim sirom,riza,francuska salata..
I jos sam imala 2 veca obroka i jos kolaci i torta kao meduobrok..dalje necu,bolje da stanem
E da i whey ss mlijekom i bananom..
Uzas!! Imam srece sto se ne prima..inace bi imala sto kila![]()
rucamo oko 13h, dugo mi je vise nista ne jesti.
nakon sta sam pojila sitila sam se da ima mahuna u zamrzivacu, to bi onda mogla sutra.
Meni je s godinama obrnuto, manje se prima, ali vjerujem zato što sam počela redovno vježbati. No ono što se uspije primiti ide tamo gdje ne treba i teško se skida![]()
Inače sam imala baš sređenu prehranu, tj. tri glavna obroka, dva međuobroka, zastupljene sve namirnice, s obaveznim izletima u slatko, ali s mjerom, jedva čekam da se vratim na to. Najveći problem su mi sad proteini, tj. što ne jedem mliječno, ribu ni jaja i nemam pojma kako ih nadoknaditi.
Idem tek sad odvježbati nešto na brzinu, nadam se da ću moći zaspati.
Kavofob, može broj računa![]()
Posljednje uređivanje od vikki : 02.01.2014. at 21:29
Vidim naručuje se. Jeste škicnule jaknice/vjetrovke za trčanje?
I da dobru, zdravu i popločanu 2014. vam svima želim! Kako je krenulo možda se ko manekenke nakon šopinga vidimo na nekom ovogodišnjem polumaratonu.![]()
ja sam se malo opustila za blagdane - i stvarno mislim malo, samo u vise prigoda, nije bilo bakanalija, i zacas sam vratila par kg
a tako se treba pomuciti za skinuti ih...
inace doruckujem 5 dcl smoothie - banana, borovnice, jagode, mlijeko
na poslu jos kava, jogurt ili kiselo vrhnje
rucam oko 17:30, bez kruha, umjereno, trudim se da budu proteini i povrce, ali bude i tjestenina, riza
i onda velika kava s mlijekom koju rastezem do veceri
ponekad nakon vjezbanja proteinski shake, ili ako osjecam glad malo sira, tunjevine
znam da jedem puno mlijecnih proizvoda, ali obozavam ih i ne znam cime da ih zamijenim, jedino da ih mijenjam zobenim mlijekom npr. ali cini mi se neisplativo za kolicine koje ja pijem
Jel ti smetaju ili?
Meni osobno ta druga "mlijeka" nisu fina sama. Jedino u frapeu ili u zobenoj kasi. Rizino mi je bljak
Sto se tice kilaze, vaga nam ne radi nekih mjesec dana, nema baterije pa ne znam jesam sto dobila :D
ja doruckujem u 7h30 neke LCHF kruscice (dakle sa orasastim plodovima,jajima i vrhnjem unutra) i na to ide jedan sunka/sir i 2gi med/maslo... (moram oboje...)
na poslu oko 10h00 neko voce pa u 11h30-12h00 salatu sa pomama,sirom,avokadom ili jajima + preprzenim sjemenkama i maslinovim uljem
pa doma oko 14h00 objed, nekad fritaja,cuspajz,meso + povrce...riba je 2-3 tjedno,ne jedem nikakvo tijesto ni zitarice vec 3mj
oko 18h00 nesto calabrcnem sa malom prije nego ju sprdim u krevet (saka orasastih ili kefir ili LCHF kruscic sa ajvarom ili dio nekog shake koji njoj radim)
nakon vjezbanja whey sa vodom (eto to sam zamijenila,prije je bilo mlijeko 3.2mm)
udebljala sam se 3-4kg prije 3god kad sam imala ured pored menze i svako sam malo isla copati neke croissante,slatko,tjesta...sada,iako sam pojacala masnoce (mlijecne i ove od orasastih plodova) kila ne idu gore....32 su mi god tek...
....npr. ako bude do genetike,otac mi zadnjih 30g ima isto kilograma...neki je dan kukao da jadan mora jesti malo slatkoga da se udeblja jer mu hlace spadaju...
edit:slatko ne volim,sada jedem tu i tamo kocku tamne cokse 70-80%....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 02.01.2014. at 23:46
Zhang,30 g..mozda kasnije bude drugacije pa budem modificirala prehranu
Ali Moguce da je genetika..svi,ali bas svi u obitelji su mrsavi..tata je ko grana,a jede neopisivo puno..pojede kruha tonu..
Posljednje uređivanje od matahari : 03.01.2014. at 00:44
Summer, zasto bi zamjenjivala mlijecne priozvode? Meni su oni jednostavan i jeftin izvor proteina i volim ih.
Matahari, i ja se nadam da nosenje sedamkilasa i beskonacno hodanje po kuci nesto vrijedi, samo se bojim da ledja stradaju.
Sinoc odvjezbala od 22 do 22.30, brzo tusiranje i krevet, i odspavala prvu rundu do maloprije, dakle vjezbanje mi ne smeta za spavanje (tri runde po 12 ponavljanja: iskoraci, supermani, jump squat iliti tako nesto, i jedna za trbusnjake, ne znam kako se zove).
Mliječni proizvodi su često izvor problema jer su ljudskom tijelu u većini slučajeva teško probavljivi. Ova činjenica i meni stvara veliki problem jer obožavam sireve, pravi sam ovisnik.
Sad sam do Božića bila na low carb nekih 2 mj, sve super, i zadnjih 10 dana zgriješila pošteno....sad se hvatam i dovodim u red. Ja sam upravo zbog genetike krenula u ovu avanturu: mamina strana je okrugla, ali ono baš okrugla, svi s problemima s koljenima i nogama i jedva hodaju. Zato sam jednog dana rekla dosta i obećala svojoj malenoj da do toga neće doći. I evo sad ovako....
Meni kasno večernje vježbanje ne odgovara (osim stretcha ili yoge), previše adrenalina pa mi je problem san.
Sinoć sam dodatno odradila (koja ružna riječ, kao da je na silu odvježbano, a nije..) yogu X koja je u biti danas na redu da danas ubacim zaostali total synergistics od neki dan (zamijenila da sa onim 500 reps).
Srećom da je sutra subota, treba mi sna....
Odo vježbat...
Veseli i aktivni dan vam želim!!!
Jutros zwow 20: http://litealloy.com/workouts/616
Dobar je, niie pretezak. Iako su mi izazovni bili oni naprijed-natrag burpee
Kavofob, probaj!
Vrijeme mi je so-so, nisam zadovoljna. Oko 13 min. Krivim muza jer se probudio u krivo vrijeme pa mi se poceo muvati dik vjezbam![]()
Moj obicno voli prokomentirati dnevnopoliticke teme dok ja vjezbam. I pitati me sto mislim..
Ako ih netko ne podnosi, onda u redu, ali što se tiče debljanja i hranjive vrijednosti, mislim da su vrijedna namirnica, a ne debljaju niti su prerađeni više ili manje nego sve ostalo što jedemo.
Vježbati ovih dana ne mogu nego kasno navečer, no to su kratki treninzi niskog intenziteta pa čini se da ne ometaju san, još ćemo vidjeti. Jedino što sam se usred noći probudila užasno gladna.
Anci, probat ću ovo, ne čini mi se teško, samo da se ne spetljam na burpeeju, čim vježba ima element više pogubim se![]()
30-te se jos nekako drze, ali rekla bih da se tu negdje polako situacija pocinje mijenjati. Ja sam 36 i ne mogu vise jesti kao s 30, a pogotovo sa 23... ali lako moguce da ti genetika ide u prilog. Sretnica
Sto se tice kasnog vjezbanja, meni isto smeta. Mora proci min 4-5 sati od treninga do spavanja, inace se vrtim u krevetu i nema
Posljednje uređivanje od zhang : 03.01.2014. at 07:56