...sanse da uhvatim cvrst san...
Anci, budem, tnx
Danas sam htjela zwow 15, ali kad sam vidjela da ima vježbanja na podlozi odustala sam. Zgulila sam trticu od onih russian get upsa neki dan i peče k'o sam vrag
Zato sam jutros alpha TBC odradila, za njega sam bila ziher da nema dupeta na podlozi![]()
evo i moj prijavak, ranojutarnji w6
baš mi je krenulo, imam osjećaj da mi je mjesecima snaga i kondicija bila začahurena i sad se konačno oslobodila leti leti ko leptirić prema visinama
no ozbiljno, ne znam zašto sam se toliko mučila na w3 i w4 a w5 i w6 bez problema odradim
što se hrane tiče, ja mislim da jedem malo, kad ono
kruh više uopće ne kupujemo, djeca ga ne vole a i mm ga je prestao jesti, tako da smo eliminirali taj izazov
muči me jedino što nam je ostalo tih keksića od božića i teško mi je ne žvaknut jedan, kad su mi tako fini
ja ne doručkujem, tj. doručkujem kavu s vrhnjem, bez šećera
ručam na poslu, izbor je koma (u smislu da nema povrća) pa obično jedem meso sa salatom
pa onda rana večeranešto što mm ili ja skuhamo popodne
nekad je pravi ručak, a nekad kajgana sa slaninom
u frižideru uvijek imam paprike, koja mi služi kao nosač za namaze ili sendviče, pa ako me uhvati velika glad, na pola paprike namažem abc sira i gore malo slanine, mljac
i uvijek imam badema i lješnjaka, to mi je umjesto kokica dok gledam tv
a sad idem raditi![]()
Posljednje uređivanje od betty blue : 03.01.2014. at 08:21
uf sinoc sam bila gladna pa nisan mogla zaspat a jutros sam se digla totalno bez energije. uspila sam odvjezbat dva kruga
i skoro se onesvijestila. doruckovala sam i popila kavu iako inace ne doruckujem prije 10 (do tad popijem dvi ness kave bez secera).
ali zato sam pjeske dosla na posal, bas mi je godilo tih 20 min setnje.
veceras je insanity pa cu i tamo pjeske osim ako kisa ne pocne u medjuvremenu.
s moje strane familije (mama, baka) su takodjer skloni debljanju :/
cure jeste vidjele ovaj 100 rep?ugurala je unutra obje moje boljke: pistolse (i to u 2 vježbe!!) i ninja jump! I kao samo 100 rep a kad ono koje su to vježbe
![]()
http://litealloy.com/workouts/702
Jučer zwow8, a danas 9 i ako budem mogla 10.
Moji su svi kuglice u familiji i jako se moramo sve od reda suzdržavati od klope.
Ja sam svoje kile natukla u pubertetu i nakon trudnoće a mjenjanje navika je teško.
koliko vam je vremena trebalo za to preskakanje?
meni mlijeko ne smeta, pa nastavljam
obicno su to oni komentari, jedes puno mlijecnog, od toga se debljas
ali umjesto toga opet moram nesto drugo, a ja si nisam nasla zamjenu koja me zadovoljava
inace smo genetski obliji tipovi, kruske i pjescani satovi - nikad nisam mogla jesti a da se nije primalo, damn
al bar se debljamo tako da ne gubimo puno formu, struk je uvijek tu
doma sam, uzela slobodan dan, eno mi se shaun smijesi s telke, odoh odskakat tbc
cak bi me i veselilo malo dupeta na podlozi, ali ne's ne
Mi krecimo u epizodama, zid po zid
jucer sam cak uspjela ugurati i trening.
Jos mi je ostalo 4 dana godisnjeg, po sitno jos brojim, bilo bi bezveze samo odmarat![]()
zhang, bila sam odlučila maloj na zidu nacrtati jedan my little pony - veličine je recimo 25x25 cm - i trebalo mi je sitnih tjedan dana
kad sam joj ga ponosno pokazala (bio je nacrtan olovkom i tijelo djelomično ofarbano) i nadala se eksploziji veselja, kaže ona meni: ALI MAMA!!!!!!!!!!! A ja zbunjeno: što je ljubice? Ali nema grivu i rep!!!!!!
I uzaludno sva moja uvjeravanja da ću ih obojati pa će ih imati, samo je ponavljala ko papaiga: ali mama, ali mama......![]()
uff i ja spadam u grupu okruglih koji puno jedu...pojedem k'o bauštelac, sram me...i nisam više mlađahna kada se sa manje truda puno postizalo...
zhang pa to je super iskorišten godišnji...mene isto čeka, a odgađam već drugu godinu...samo žmirkam na jedno oko i pravim se da je sve super blistavo...
danči29 taj tvoj little pony, kakav god bio na kraju, za mene je umjetnost...nadam se da ova moja neće imati takvih zahtjeva...
i još da prijavim za juče ab intervals i danas lower focus...ovaj me lower ubio, mislila sam da imam jake nožne mišiće, al očito nije tako...
super je doći ovdje i vidjeti toliko prijavaka, toliko novosti, baš fora
mene je prilično unazadila ona crijevna viroza, tek sam danas krenula u novi set vježbanja, odradih prvi dan ripped in 30. u početku mi se činilo ful lako i baš sam bila hepi i ponosna. onak, ipak je to tek prvi tjedan, lakše vježbe pa nije za usporedbu, ali dobro mi ide. a onda me zviznuo umor i iscrpljenost od bolesti pa sam jedva preživjela do kraja. uh. nakon toga mi je još neko vrijeme bilo muka. ne znam jel od vježbanja ili stvarno (od bolesti). ali sredila sam ga. i sutra će bit lakše
a u međuvremenu sam ispregledala nekoliko serija biggest looser i loosing it with jilliančisto motivacijski, kad već ne vježbam, da budem u toku
ne sviđa mi se njihov pristup, mislim da nije točno kolko nutra tolko van i još malo za mršavljenje. i šokiram se na neke smjernice oko prehrane. ali ok, ne moram ih poslušati, a njima očito pali.
i da, najbolje od svega, moja crijevna viroza mi je priuštila nešto manji broj na vagi nego prije. svako zlo za neko dobro![]()
aquaza ozdravljenje i vježbanje...ići će to, mislim da ti je loše bilo radi bolesti...čim se oporaviš week 1 će ti biti lagan...
Aqua, meni tocno dodje da jednom u 10 dana odradim crijevnu virozu cisto da vidim bilo kakav minus na vagi.
Ja sam se zacementirala na 70 kg, nikad u zivotu nisam vise imala.
Poprilicno brljavim s vjezbanjem, nemam neku zivotnu naviku.
Uvijek sam bila mrsavica, na faksu sam znala popiti sok u kantini i "najesti" se.
Vec 2 mj. si slazem menu-e i jedem manje i cesce ali se nista ne dogadja.
Izgleda da cu morati ozbiljno poceti vjezbati.
aquai niš se ne brini. Meni se prvih tjedan dana nakon boleštine plakalo kako sam odrađivala trening. A onda krenulo na bolje. Kako je meni tad zhang rekla: sve će se vratit na staro jako brzo
Btw. i meni je vaga tad pokazala minus a onda Božić sve vratio u normalu![]()
zaboravih napomenuti da ova dva jutra što nisam vježbala, svako jutro me Lovro budi s rečenicom, mama ajmo vježbati!! lud malacon kao vježba samnom, al stvarno mu bude teško pa posustaje. pa se opet vrati. pa otiđe na igranje. i tako dok ne dođe istezanje. onda dojuri natrag, istegne se samnom i sav je hepi kaj smo još jedan dan vježbali. sjetim se one slike s natpisom - dođe mi da odustanem pa vidim publiku (klinci). pa ti odustani uz takav back-up
matahari, pazi što si želiš da ti se ne ostvarii ja sam se u navali bljuvanja pokušala tješiti da ću barem malo smršaviti, ali nije pomoglo, svejedno sam plakala od muke.. jutros sam na vagi gledala u 70,0. unatoč božiću i svemu. he
danči i j-la thanks na podršci, tako se nekako i ja nadam![]()
Ja sam danas umjesto vježbanja bila na petosatnoj kavi, tračanju, obilasku H&m, zare, manga, i na kraju na kuhanom vinu, gdje smo prešli na filozofiju, religiju i etiku. I kupila sam crni grudnjak bez naramenica i sa šljokicama na 50% popusta za moju večernju crnu haljinu bez naramenica.
Sve što mogu reći je :![]()
Ja sam imala rest day na kraju. Intimissimi chris blue??
Chris, ja bih rekla da si imala bas lijepo poslijepodne. Za mentalno zdravlje :D
Ja sam, sva sreca, odvjezbala jutros. Veceras smo imali movie night uz pizzu :D i to ne lchf![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 03.01.2014. at 22:53
e da je bar moja večera bila pizza....ali meni je dan bio njam ovo, njam ono....nikako da stanem. Pa sam se, nastavno na tako "lijepo" njupanje cijeli dan, višestruko zasluženo kaznila još jednim workoutom: 200 weighted squat (4 vrste po 50x) + 150 feet elevated bridges (50 po nozi + 50 obje noge) + 150 hip thrusts (isti princip kao bridges) + 150 crunches (50x side lifts, toe touches i russian twist).
Chris super za grudnjak, a što Anci kaže, prekrasno popodne![]()
Naišla sam na zanimljiv tekst, ima tri vrste programa 10tjedne pripreme za polumaraton od lake do zahtjevne za iskusne. Čvrsto sam si zadala ili 13.4 i Budimpeštu (ugodno s korisnim) ili Homo si teć krajem 4. mjeseca. Ili ambiciozno oboje. Izazov će biti prijateljici, misli se početi spremati, do sada je istrčala 4 km u komadu. 13 tjedana za pripreme je više nego dovoljno da s eostvari i dobar tempo. Hoće li koja super žena među vama neki polumaraton,a ?
http://www.trcanje.rs/trening/kako-s...a-polumaraton/
uuuuu, sad si mi bacila bubu u uho. ja sam planirala na zg polumaraton (listopad), ono kao, to mi je doma, a i dovoljno je daleko
ovo je nešto vremenski bliže, ali je rijeka, ja volim rijeku (a i tamo smo išli roditi curku).
- edit: sad tek vidim da si spominjala dva polum, a ja odma vidla samo rijeku-
gledala sam ovu stranicu za pripreme, deset tjedana možda stvarno djeluje ok. to bi značilo početak priprema cca 10.02. (ako će pm bit u slično vrijeme, jer nisam našla za ovogodišnji, ali računam cca 20.04.)
uh, uh, izazova li![]()
Posljednje uređivanje od aqua : 04.01.2014. at 08:54
Kad smo kod trčanja, neki dan sam vidjela reportažu o utrci Wings for Life World Run 4. svibnja 2014. koja će se trčati u cijelome svijetu istovremeno. Skupljena sredstva idu zakladi koja se bavi istraživanjima lijeka za oštećenja leđne moždine.
Kod nas je u Zadru, pa ja nažalost sigurno neću moći. Ali eto informacija ako neko drugi želi ići http://www.wingsforlifeworldrun.com/...tvena-utrka-74.
Ajde, dođi!Listopad je predaleko, do tada obaviš koji polumaratončić.
Ja se mislim od sutra početi pripremati. Da stignem poraditi na brzini, pretpostavljam da će biti i jako ružnih i kišovitih dana......mada sam u prednosti jer inače trčim dio te dionice pa mi je 15 godina ta ruta u tenisicama. Dio je grad, a dio je finiji, koliko može biti po cesti. Miislim se dodatno motivirati onim pojasom za bocu kojeg nikako da kupim i finom vjetrovkom. Istina, ovo bi bila prva zima da trčim vani, a ne na traci.
chris odlicno proveden rest day![]()
dancidobro si se kaznila
ja sam jucer odradila insane abs i pure cardio - drugi dio, bez zagrijavanja (odradjeno odmah nakon prvog treninga). uf, bome sam se umorila.
danas rest day. eventualno duza setnja sa prijateljicom pridvecer. ili provozam biciklu sa cimavicom.
Mb, to su dva odvojena treninga?
Koliko traju?
Prvo, running man je pao! Konacno mogu 1 minutu tako skakutati!
Drugo, kupila sam u Lidlu grudnjak za vjezbanje, odlican 50 kn. Mogu skakat koliko hocu bez da me sisa osamari.
mb, svaka čast! Meni je inače cardio bio najbljak trening iz cijelog insanity-a...realno, nijedan mi nije bio baš vauuu jer sam mrzila ono tkz. zagrijavanje. Majke ti mile, rođeno za ozljede...
cure koje trčite, moj naklon do poda, uvik vam se divim. Kažu da je trčanje kao droga, kad počneš zaljubiš se i ne možeš više stat.....ali ja jednostavno imam nekakvu blesavu averziju prema njemu![]()
ooooooooo, Marta eto i tebe opetjesi l ti to isto na ripeed in 30 ili se to javlja i u nekom drugom programu?
(na prvi mah sam mislila da si otišla na trčanje pa reko evo i ona će na riječki polumaraton a ja se tu premišljam..)
Danči, meni je isto to trčanje bilo onak, ko je to izmislio, glupost. i obavezno nakon minutu, dvije, nemrem više, ovo je mučenje i nema smisla.
pa sam u školi trčanja zapravo najviše probila te granice u razmišljanjima. kad je krenulo trčali smo po dvije min u komadu pa pauza. i taj prvi mi je bio valjda najgori trening. deset puta po dvije min. i te dvije niiiikako da završe. ali smo preživjeli. pa se to polako produživalo na 3, 5, 6, 8 i onda hop na 15. mislila sam da ću iskočit iz kože koliko sam se opirala konceptu nastavljanja trčanja nakon osam, deset minuta. al ide cijela grupa, nemrem sad ja stat. i tako. istrčala. nakon toga, sva ostala produživanja su mi bila za puknut od smijeha, al sam znala da se može. sat, sat i dvajst, sat i četrdeset pet. onak. ide. jedino, ljudi, nakon sat vremena trčanja više neeeema teme o kojoj moš razmišljat. nema, sve si već promislio. i tad sam shvatila zašto kažu da se duge trke trče glavom a ne nogama. noge bi išle, al mozak veli da se predaje, ne mogu više, dosadno mi je i teško i ovo već tolko dugo traje da gubi svaku truncu razumskog opravdanja. i onda treba nać nešto da te provuče pa guraš dalje. zato je trčanje meni fora. fizički je teško. al psihički.. e, to treniraš, psihičku čvrstoću.
Marta, najdraži, jel? taj si (još) nisam skinula. možda bi to mogla sljedeće![]()
aqua, divno si opisala ovo s trčanjem. prestala sam disati kad sam te čitala
palčice, tnx na linku. meni je preambiciozno i pomisliti na polumaraton prije jeseni, ali jedva čekam da čujem vaše prijavke i iskustva![]()
evo me, pobjegoh s teških tema s filozofskog gdje se spominje svašta nešto
rekoh idem vježbačicama, one su mi pozitiva
i da ne bi bilo zabune, jest da ja vježbam opet 30 ds, ali svaki dan
vježbam svaki dan
vau!
flopica super, dan po dan
marta![]()
aqua super si napisala ovo za trcanje, dodje i meni da probam
anci, jesu dva odvojena treninga. oba traju otprilike 35 min ako sam dobro zapamtila
flopica super
upravo odradila the challenge i istegla sam desni prsni mišić, kako ne znam, al boollliiiii....
Flopica, odvalila sam na tvoj post na ireligioznomal rekoh, necu se sad tamo ceriti jer se ne javljam tamo :D
Ovdje kolaju samo slike na pp i eventualno velicine grudnjaka. Mada, i to cesto napisemo javno
Aqua, super post o trcanju!![]()
Meni je ovo najbolji topic na forumu, osim onog o kolačima :podvojena: uvijek optimističan!
Nego ja imam žešću upalu mišića guzice, hodam malo čudnjikavo.
Morala sam ici virnuti na tu drugu temu :znatizeljnababa:
Flopice, samo ti ostani tu s nama. Jedina opasnost je da te zarazi pozitiva. Doduse, postoji opasnost da postanes ovisna o vjezbanju. Al, jbg, sve ima i neki feler
On topic: odradjene noge danas. Trenutno se osjecam prilicno lakonoga. Al bi zato sutra moglo biti kukulele![]()
ali meni je ovisnost o vježbanju zapravo cilj
u to ime ostajem ovdje
odradila sam svoj 30 ds za danas![]()
Bravo flopice. Mene uvijek razveseli kad nam se stari vježbači aktivno vrate
A sad idem viriti na filozofski![]()