ja palchi nisam ni probala sa težim od 8 jer nemam težeg. moram uložiti u utege i teži kbell. gdje da ga potražim? ovaj sam kupila u intersportu, ali nije bilo težih.
ja palchi nisam ni probala sa težim od 8 jer nemam težeg. moram uložiti u utege i teži kbell. gdje da ga potražim? ovaj sam kupila u intersportu, ali nije bilo težih.
Vidi tu:
http://www.polleosport.hr/proizvodi/...a-gumirana-16k
Znam da ima njihov ducan u ozaljskoj.
Ja sam kettlebell naručila na fitness.com, i ne znam zašto je tamo ovaj od 8 kg 150 kn, a u Hervisu X-factov 300 kn, ima neka fora u kvaliteti (težina je ista)?
Sklekove ni ja ne mogu do poda, nisam nikad ni mogla, a nisam se previše ni trudila. Bilo bi vrijeme da i to popravim.
Lunja, dobrodošla, sisavci su zakon za skidanje kila, ali za oblikovanje i mišiće vrijedi samo vježbanje.
Upravo otrčala 5 km, pace 7:15, ali sam napravila dvije pauze po minutu hodanja da malo spustim puls pa je bilo lakše.
koja je razlika izmedju natjecateljske i gumene girje? palcice?
Ja sam isto naručila s fitness.com prošli ponedjeljak, došla mi je odmah drugi dan (na staru godinu).
Dok se palčica ne javi - dok sam istraživala što ću kupiti naišla sam na podatak da su natjecateljske girje sve istog oblika i veličine bez obzira na težinu, pa je kao lakši prijelaz s jedne na drugu bez privikavanja na novi oblik.
ima li među vama koje vježbate/skakućete/trčite... onih sa većim grudima?
gdje nabaviti dobar sprotski grudnjak, jako, jako čvrst?
i da nije Nike
ima
shock absorber je totalno genijalan. drži sve na mjestu bez obzira koliko naskakivala
ja sam kupila na burzi. ima na ebayu, ali nisam još kupovala novi, iako je vrijeme davno bilo
što se girja tiče, meni je Danči objasnila da se masa vježbi ne može s običnim, ali za swinganje je svejedno
Danas s posla ravno na trčanje: brzinsko presvlačenje, iz štikli u tenisice. Uspjela sam otrčati standardnih 5 km. Pace mi je bio jadan: 7,17 ali neka, biti će i boljih dana.
Ja ne bi posebnu temu za trčanje, mene baš motivira što smo ovdje svi skupa. Prošlu godinu smo valjda trčale samo nas tri, ali meni je ovaj topic poticaj za fizičku aktivnost - nekad trčanje, nekad 30 ds ili insanity.
Roza, bas si kul
Meni je dobro da smo svi skupa, meni je to nedjeljivo. Daklem, necu novu temu :D
to bi bas bila fooora!(ne, ne javljam se za zadatak)
svaka cast,ja turkish ne mogu nego sa 8kg,mene (kao i u masu drugih vjezbi) zeza slabi i tanki zglob...
nadodat cu da ne dijelim opce odusevljenje trcanjem, nije mi napeto nimalo...brzo hodanje jos i nekako...
ja sam narucila 2 kbella (8kg i 12kg) 27.12 i jos mi nisu stigli....![]()
sasa,ova me zenska podsjetila na tebe: http://www.youtube.com/watch?v=gqmLWMs26Zg
jos sam imala 2dn prisilne pauze: jucer me uzasno bolila glava (PMS),prekjucer sam udesila stomak radi prezderavanja...
iduci prijavak ide kad uspijem napravit pull-up....vidimo se na ljeto...zhang,koliko je ono tebi trebalo?
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 07.01.2014. at 17:26
ni ja nebi dijelila temu
danas insanity a sutra i prekosutra planinarenje 8)
idemo u planinarsku kucicu na biokovo i ostajemo jednu noc. bas se veselim :D
bili smo vec, super je gori
Lunja, moram ti nešto reći za sklekove: kad sam prije godinu dana započela s 30DS nisam mogla niti jedan jedini. Nula, apsolutna. Do ljeta sam došla do toga da ih radim po 15 u seriji i da bez problema mogu odraditi 4-5 serija, s malim pauzama. I to je zaista nevjerojatan osjećaj, jer mi je ta vjezba uvijek bila onako rezervirana za muške i totalno sam percipirala sklekove kao nešto jako teško. Dakle, samo vježbaj dalje, rezultati stižu. Prije nego što očekuješ.
ja mogu 10
ali onih kakve anita radi, na koljenima
onda pauza od desetak sekundi, pa onda još 10
i to je to
To je sjajan početak, za koji dan budeš napravila i pravi sklek. Kad si započela s 30DS, propustila sam valjda tvoj prijavak?
Posljednje uređivanje od Roza : 07.01.2014. at 18:35
ne prijavljujem dok ne budem imala sliku za naslovnicu
playboya, u najmanju ruku
Cure , hvala vam na dobrodoslici, super ste domacini.
Sto se sportskog grudnjaka tice, ja obucem dva (za dojenje) jedan preko drugog i onda nema![]()
Odradila. zwow 101. super je. za 16.50. i zwow 56.
- 10 Forward/Backward Lunges (Each Leg)
- 20 Side Crunches - 5 reps at a time!
- 20 Side Jump Lunges
- 20 Reverse Plank Knee Tucks
- 20 Sec V-Hold
evo to je zwow 101, za vas koje bi ga radile, a nemate zgym. 4 runde.
Ja se ne usudim još
Tri dana sam imala cca 38,8-39,2 navečer, danas je prvo večer da sam se unormalila.
Koliko vi čekate poslije?
E, da, jutros sam još imala temperaturu 38,5, ali lagala sam da nemam tko me pitao jer sam se već uplašila.
Tek sad nemam.
I još se bojažljivo opipavam.
Anci, neki dan sam radila V-upseve i iskočio mi neki brežuljčić između ravnih mišića. Usrala sam se. Onda sam jako pazila da stišćem mišiće prema unutra i išlo bi do 7-8, ali 9 i 10 ne bih imala dovoljno snage i opet mi iskakalo. Od sad V-ove svih vrsta izbjegavam.
SD curke, stigle su stvari, idem razvrstati kome što ide pa se čujemo za nalaženje![]()
side crunches- 5 na desno, pa 5 na lijevo, pa opet desno i opet lijevo. a ovi forward backward lunges se rade tako da napravis lunge naprijed pa poskočiš u sredini na jednoj nozi pa natrag pa poskočiš- to je jedan, u biti ne spuštaš nogu na pod i poskakuješ.
nisam palcica ali ispričati ću ti moje iskustvo: ja sam kao potpuni početnik prije učenja tehnike naručila 2 girje od 8kg - polugumirane (kažem polu jer ručka nije gumirana nego samo "kugla"). Za swing su bile sasvim ok. I onda sam krenula na trening. Tamo su imali natjecateljske. Učila redom vježbe i oduševljeno ko mala beba došla doma i naravno utvrđivala gradivo. Rezultat je dio da su mi zglobovi bili naručeni, isprebijani, narezani. Naime, te girje ako ih dobro pogledaš imaju u sredini gdje piše težina jedan ravan - plosnati dio. Prijelaz između tog ravnog dijela i ostatka kugle je mene pri svakom rack-u rezao po zglobu (slikovito kad god bi se girja naslonila na podlakticu). I ne, nije bilo do tehnike jer natjecateljske nikad nisu ni najmanje ozljedile moje zglobove. To je moje iskustvo s ovim girjama. Možda je problem samo u mojoj konstituciji, ali nekako mi sumnjivo da sam baš van svih gabarita što se dlanova tiče..
Te sam girje prodala i još dodala da si kupim natjecateljsku, prvo od 8kg pa od 12kg i nikad nisam požalila.
Moj je savjet da prije kupnje svakako prvo isprobate a tek onda kupite, da vam se ne desi što i meni. Ja nisam znala što kupujem. Nisu to sad neki veliki novci bili, ali svejedno.
da, probila se crijevca kroz dijastazu
mada ne kužim kak jer se po testu zatvorila, rupa je onak, skroz kako treba biti
Anci, to je bilo neki dan. otad se stalno pipkam što god da radim s trbušnima, ali je sve ok. pazit ću!
(prekontrolirala sve stvari, sve je na broju, poljepila vaša imena po hrpicama... uskoro stižu)
Ideeees.... koliko ste nastancale danas
Redom, sve nove cure, dobrodosle. Klingonski se brzo uci. I niti jedna od nas nije mogla posteni sklek kad je pocela
Kavofob, ovo je wo: http://www.bodyrock.tv/2011/01/14/sw...sweat-workout/
s time da ja nisam pogledala upute prije pa sam stancala sve do 1 burpeea, ne do 11.
Uz ovaj wo mi je jos i It will rain sweat jedan od drazih...
Na popisu neomiljenih vjezbi su mi trenutno pistolsi. Ali po ostali vjezbama koje su mi nekad bile najmrze, mogu samo reci da ako di uporan kao mazga, postaju najdraze
Skulirana, ne znam koliko mi je trebalo za prvi chin up. Dosta, koliko se sjecam. Ali... i ta mi je vjezba bila jedna od neomiljenih pa sam ju nakon ljeta pocela nemilice raditi i sad ju volem.
Ja sad nisam luda za trcanjem (iako sam nekada davno trcala), ali sam za to da ostanemo na jednoj temi. Bas smo se dobro skupile i bas je dobra vibra.![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 07.01.2014. at 20:40
sad ste me splašile
Anci, kak je ono kod tebe bilo. jel se izbočavalo samo na teškim vježbama ili?
uf, danas nije moj dan. viroza me još sinoć ćopila, ali sam bila uvjerena da ću ju preboljeti do večeras... a sad sam skužila da mi je i temperatura skočila![]()
Da te umirim... to se i meni pijavljivalo dok bf nije pao
U skopu sistematskog, kod uzv trbuha mi je pregledao i sve je ok.
ja sam rekla da odes samo zato da budes mirna...
Kako bf može imati veze s tim?
Gledam link za kupanje u znoju. Nije isto što je Danči stavila, ali su slični. Bacam se na njega čim ozdravimSjećam se da si ti radila skroz do 1
Moram reći da sam se jako osokolila u zadnje vrijeme. Bilo me dugo strah krenuti sa Zuzkom pa kad sam krenula sam birala samo lakše zwowove, a sad se zapalim samo za ove ubojite![]()
A ne znam jel ima veze, samo znam da to vise nemam. A imala sam.
I na uzv je sve bilo ok. Pa sam ja zakljucila da to ima veze jedno s drugim.
Kako je živo!
Računam da sam još uvijek dosta friška pa da i ja dam svoj osvrt na klingonski. Kad sam počela gledati ovu temu, bila mi je pomalo zastrašujuća. Ali takva bi mi bila svaka nepoznata tematika. Pa sam malo gledala, googlala, postavljala pitanja... Nijedno nije ostalo neodgovoreno! I ja krenula! Četiri mjeseca kasnije, osjećam se dijelom ekipe.
Nakon tri dana nerada, danas sam se konačno prisilila da poslije skijanja odradim nešto.
25 čučnjeva
15 sklekova
50 jumping jacks
3 serije
Sklekovi su bili dijelom muški 8/7/5, dijelom ženski.
Nije puno, ali čovjeka veseli. Ipak nisam totalni zabušant.
Svim bolesnicama želim čim brže ozdravljenje.
Hvala draga <3
Skulirana, u vezi zgibova... čini mi se da sam prije mjesec dana dobila štangu i tad sam mogla 1 neasistirani chin. Sada se mogu dići i napraviti još 3 kom. Pull mogu samo jedan jedini (i to ne nakon chinova, nego ujutro kad sam odmorna). Digla sam i štangu gore i teže je, ali ide![]()
Ja još ne znam što su pull i chin, a nisam ni guglala jer nekako zaključujem da još nisam na tom stupnju razvoja da mi mogu trebati
Cure, brzo ozdravite!
ja kad radim it will rain sweat, moram recke za krugove stavljati jer tamo oko 6-7 kruga vise ne znam kako se zovem i na kojoj sam planeti, a kamoli tako neke tricarije koji je krug
I u tom nekom vremenu mi je vokabular kraaasaaan, skidam sve po redu i tko me natjera na taj wo :usedmomnebu:
Posljednje uređivanje od zhang : 07.01.2014. at 21:49