Stranica 86 od 259 PrviPrvi ... 3676848586878896136186 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,251 do 4,300 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku

I nakon samo ove jedne jucerasnje trke vidim da mi je trcanje puno draze. Draze mi je brojati bandere nego minute do kraja videa, draze mi je biti bar dvanaest minuta sasvim sama, nego u drustvu Anite, Natalie I Jil.
    Dobro, vjerujem da mi se ljubav za kucno vjezbanje tek treba probudit.
    Tu te razumijem, i meni je trčanje puno draže otkad sam otkrila svježi zrak, tj. trčanje mi je za psihičko zdravlje, a kućni treninzi za dobar izgled

Koliko i kako bi trebala trcati da je to usporedivo s recimo 30DS (citaj: da mrsavim)? Koliko cesto, zasto najcesce pise 2-3 puta tjedno?
    Ako uspoređuješ samo gubljenje kalorija, trčanje troši više od 30DS. Naravno, ovisi o trajanju i intenzitetu, ne može se baš uspoređivati. Bilo bi ti najbolje kombinirati trčanje (gubitak masti) i vježbe doma (oblikovanje). 2-3 puta tjedno je optimalno da ne riskiraš ozljede, da se tijelo odmori i da se može kvalitetnije napredovati, a ostalim danima radiš nešto drugo (Jillian, bicikl, pješačenje, što već voliš).

I da, u clanku pise: Dobro je poznato da za trkača morate imati snažan trbušni zid.
    A moji su trbusni ka-ta-stro-fa. Nepostojeci. Imate li neki program, sto kraci, koji bi mogla radit bas usmjereno na trbusnjake uz trcanje? 6 week 6 pack?
    Trbušnjaci rade i u mnogim drugim vježbama, ne samo ovim ciljano za njih (i kod čučnja, iskoraka, sklekova...) tako da se ne moraš zamarati striktnim programom za trbuh. Mislim da je najbolje raditi cijelo tijelo. No ima ovdje i iskusnijih, pa možda tko ima bolju ideju

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    palčice, što kažeš na ovo http://www.jutarnji.hr/video--zivotn...-dana/1153325/

ja još uvijek ne mogu vjerovati. jednostavno mi ne ide u glavu da su ljudima potrebni tjedni pripreme prije utrke i dani oporavka nakon utrke, a da netko može svakog dana otrčati maraton
    Probajte malo guglati ultramaraton:Ran 350 miles (560 km) in 80 hours and 44 minutes without sleep

A najbolje mi je (iz jednog drugog clanka) kako se tip krijepi dok trci: Speaking about his long-distance mileage and nutrition, Karnazes related a story about his favorite way to eat on the run. He says that he keeps Round Table Pizza on speed dial. Then he calls them and gives them the intersection where he will be in thirty minutes. He revealed that the secret to eating pizza ‘on the run’ is to ask the restaurant to NOT cut the pizza into slices. That way the pizza can be rolled into a big type of ‘burrito’ and eaten on the go.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sad sam pogledala Zuzku..njene vjezbe ja radim na aerobicu..samo da mi se naviknuti vjezbat od doma..malo organizacije

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

turkish getups su dusu dali za core

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Prekjučer bila na kettlebell treningu.

Jučer napokon probala Jillian s girjama - Shred it with weights, nije loš program, fora je. Prošlo mi začas vrijeme, odjednom kaže ona cool down, a ja ne mogu vjerovati da je već gotovo.

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    turkish getups su dusu dali za core
    U jednom dijelu radi i ove turkish getupse, ali sam tu zbrljavila jer ih još ne znam. Moram za sljedeći put proučiti dobro kako se rade.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

He revealed that the secret to eating pizza ‘on the run’ is to ask the restaurant to NOT cut the pizza into slices. That way the pizza can be rolled into a big type of ‘burrito’ and eaten on the go.
    Kako uspije tako jesti dok trči.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kosi li se sa pravilima foruma ali uskoro će u ZG-u biti i jedna petosatna radionica kbella, osnove i tako to.
    kako bi bilo super kad bi se mogle organizirat pa da otiđemo i grupno? Bit će samo osnove ili i koji grupni trening dobro bi mi došlo da mi se forma malo prekontrolira obzirom nisam bila na treningu od sredine 2012. kad sam zatrudnila.....

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja ću info na pp - mogu vam srediti bolji tretman.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj evey prvotno napisa Vidi poruku
    Prekjučer bila na kettlebell treningu.

Jučer napokon probala Jillian s girjama - Shred it with weights, nije loš program, fora je. Prošlo mi začas vrijeme, odjednom kaže ona cool down, a ja ne mogu vjerovati da je već gotovo.

U jednom dijelu radi i ove turkish getupse, ali sam tu zbrljavila jer ih još ne znam. Moram za sljedeći put proučiti dobro kako se rade.
    samo se drži dobre forme, nemoj nju pratit, jer njoj forma kod ketl nije baš da se od nje uči....
    Palčice, ja sam 160/53kg, tu smo negdje...
    potpisujem chris, TGU je mrak za core!!!! Uf, uvik krepam od njega
    lunja, meni je toliko stravično ovo 350miles bez spavanja da bi uopće doživila ovu pizzu "on the go"
    acqua, hvala ti za trx, ako se odlučim, svakako ću te tražit kontakt. Imam još mjesec dana do rođendana pa ću smišljat do tad što bi mi najbolje sjelo . MM mrzi bušit zidove pa mi malo kuka predstavlja problem, šteta što nemam knauf - super vam je ideja!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ne znam jel netko vidio bettyin link vezano za povremeni post:
    http://istineilaziohrani.blogspot.co...t-uz-lchf.html

malo sam to pogledala i privukao me dio gdje kaže da se troše masne naslage
    jedino što ja nisam na lchf pa ispada da bi mi to bilo neprimjenjivo?

ja imam jaku želju potrošiti masne naslage na trbuhu. sad... koji mi je najbolji recept, pisali smo više puta, ali ne zham zašto mi ne ide

da izbacim večeru totalno iz prehrane? kao sasa (kojoj to ne paše, istina, a meni večera paše )
    trenirat ću više, tj. stavit ću si duže i jače treninge, ne samo jedan zwow od 15 min.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja ću info na pp - mogu vam srediti bolji tretman.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Danči29 šibni i meni sliku ako ti se da, sigurna sam da su samo brojke približne u našem slučaju.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jel netko vidio bettyin link vezano za povremeni post:
    http://istineilaziohrani.blogspot.co...t-uz-lchf.html

malo sam to pogledala i privukao me dio gdje kaže da se troše masne naslage
    jedino što ja nisam na lchf pa ispada da bi mi to bilo neprimjenjivo?

ja imam jaku želju potrošiti masne naslage na trbuhu. sad... koji mi je najbolji recept, pisali smo više puta, ali ne zham zašto mi ne ide

da izbacim večeru totalno iz prehrane? kao sasa (kojoj to ne paše, istina, a meni večera paše )
    trenirat ću više, tj. stavit ću si duže i jače treninge, ne samo jedan zwow od 15 min.
    izbacivanje večere neće niš pomoći ukoliko ostatak dana pojedeš i ono što bi inače pojela za večeru. Dakle, nema nekog smisla osim ako nećeš jesti sve isto ko do sad pa onda krepat do jutra bez hrane mislim da ti je varijanta: dodat još jedan kraći zwow bolja od ove s izbacivanjem večere ja svoju večeru ne dam nikom
    a sad idem i ja gledat link, sviđa mi se ovaj dio za masne naslage

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

veli meni mm upravo (na tel) da se ne uzrujavam toliko oko kila (jutros opet isto), kad je on počeo trenirati (prije par godina) i digo ručnu na obroke, rezultati su se počeli vidjeti tek nakon par mjeseci (i vaga i odjeća). a kako meni obično sve duže traje, meni će se vidjeti tek za šest mjeseci. ha???? nemrem ja tak dugo bez rezultata, pa poludit ću prije toga!
    doduše, kad bolje razmislim, evo već mjesec i pol vježbam svaki dan (izuzev par dana zbog crijevne viroze) i niš ne vidim. ma mislim, osjetim da sam jača i dobro se osjećam baš zato što radim dobru svar za sebe. ali izvana, nula. pa ajd, znači da možda nije još šest nego valjda još četiri i pol mjeseca? uh

kakva su vaša iskustva po tom pitanju?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma da... ne prežderavam se ja. ali doručak mi je stvarno bitan. nisam od onih koji mogu popiti kavu i ne jesti do ručka.
    ja oduvijek, otkako sam bila mala, jedem čim se probudim.

hvala ti na savjetu, mislim da ću se držati jačeg treninga, a paziti da navečer više ne jedem ono što jedu djeca, ukljikohidratni ovisnici :D

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Danči29 - kakva transformacija, odlično izgledaš i zaista se vidi velika razlika - djeluješ mi sada puno, puno mlađe! I dalje puno mršavije djeluješ od mene.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku
    veli meni mm upravo (na tel) da se ne uzrujavam toliko oko kila (jutros opet isto), kad je on počeo trenirati (prije par godina) i digo ručnu na obroke, rezultati su se počeli vidjeti tek nakon par mjeseci (i vaga i odjeća). a kako meni obično sve duže traje, meni će se vidjeti tek za šest mjeseci. ha???? nemrem ja tak dugo bez rezultata, pa poludit ću prije toga!
    doduše, kad bolje razmislim, evo već mjesec i pol vježbam svaki dan (izuzev par dana zbog crijevne viroze) i niš ne vidim. ma mislim, osjetim da sam jača i dobro se osjećam baš zato što radim dobru svar za sebe. ali izvana, nula. pa ajd, znači da možda nije još šest nego valjda još četiri i pol mjeseca? uh

Budem se ponovila.
    mislim da u nasim godinama i sa nasom visinom nema nista od mrsavljenja bez ozbiljne restrikcije kalorija.
    izracunaj dnevni unos i vidjeti ces da unosis puno previse da bi ozbiljno gubila na tezini .
    1500 kcl dnevno uz vjezbanje je maksimum za unos da bi bilo rezultata na gubitku masti.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evey - evo članka i uputa za tursko https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vj...a-tehnika.aspx

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ovo sa povremenim postom je super, to bi mogla probati. ja nisam tip od doručka, zato večeru rijetko preskačem. Znamo se zezat ako vikendom zabrazdimo uz društvo ili tv da se sve nakon ponoći zapravo računa pod doručak.
    Sinoć odrađen total body circuit, ali zato je bio prvi dan menge i pojela sam vagon hrane. U devet sam iz objesti pojela sendvič koji je ostao malcu, a na slatkiše koje sam strusila ne smijem ni pomisliti.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam odlučila povremeni post uvesti jednom tjedno
    dobar je za disciplinu i za osvješćivanje koliko se ustvari jede
    koliko toga pojedemo a da ni ne znamo

ja opet nisam vježbala jutros a nisam ni jučer
    pišem ovaj post već predugo, jer je na poslu užasna gužva
    i onda mi je gužva doma kad dođem
    u 10 sati, kad djeca konačno zaspu, imam osjećaj da bih se mogla onesvjestiti, a čeka me još peglanje/suđe/mašina
    i tako svaki dan
    baš sam umorna
    jeva čekam da mm-u završi ovaj semestar

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja vas samo čitam jer sam već drugi dan vam pogona...juče povišena temperatura i gnojna angina, danas prešlo na crijeva...čini mi se ništa od vježbanja ni sutra ...
    sirius jesi ti na lchf?meni, izgleda, on ne odgovara za gubljenje kila...jest zdrav način ishrane ali meni opet puno kalorija...već drugi mjesec stagniram sa težinom, a i centimetrima...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

betty :hug:

j-la ozdravi brzo ~~~~~~~~~~

aqua rezultati ce doc, samo ti vjezbaj.

ja sam OPET izgubila papiric s mjerama pa sad opet ne znam ima li rezultata ili nema :/

danas insanity, ne znam jos sta.
    sta ekipa odluci (obicno ja odlucim)

sutra rest day. mazi je sutra rodjendan pa ionako nebi nista stigla.

moram procitat ovaj link o postu kad uhvatim komp.
    doruckujem obavezno, najcesce zobene. danas za rucak riba i blitva.
    vecera ne znam jos. jaja ili nesto sa povrcem, vidit cemo
    Posljednje uređivanje od malena beba : 17.01.2014. at 11:43

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

j-la, LCHF ti je sper za skidanje kila, ne daj da te zbune kalorije

ja sam na LCHF-u prošle godine skinula 10ak kg u dva mjeseca
    još ako dojiš, kile se samo tope
    vidim da ti bebica nije mala, moja je imala oko 7-8 mjeseci kada sam krenula s LCHF, dojila sam cijelo vrijeme i ništa joj nije smetalo
    ne znam da li se baš strogo držiš lchf-a ili povremeno (ili svakodnevno) skrećeš s puta
    ali probaj se držati strogo režima bar 10 dana, sigurna sam da rezultati neće izostati

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

MB, i ja ama stalno gubila te papiriće, najbolje ti je da u neku bilježnicu počenš pisati

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja ne znam sto bih rekla za te male viškove kila. iskustvo mojih frendica je da su uz trening- sličan mom, morale srezat klopu dosta. doduše, ja sam imala dojam da puno jedu. ja ne kužim kako netko tko je pojeo normalan ručak mora jesti ugljihodiratnu večeru. ja mislim anci ako si gladna da trebas pojesti jogurt i basta. vjerovatno zvučim rigorozno, ali nece otic mast samo zzuzkom. pogotovo ne ta neka minimalna i tvrdokorna.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sasa
    Hvala ti

Moja djeca pojedu kruh i namaz i onda sam im se znala prikljuciti i pojesti dvije kriske kruha i putra.
    Ili tri palacinke s orasima :skartoc:

Ali ocito ovo malo sala ne ide dolje niti uz trening. Jucer nisam nista jela od rucka. Popila kavu i dva caja i prezivjela.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne bih se skozila da je lchf kljuc za sve.
    Meni je otislo 7-8 kg , a nakon toga - nista mjesecima.
    kod nekih treba i unos kalorija srezati i gotovo. Pogotovo za zadnjih 10 kg viska.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da tri palačinke s orasima

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih se skozila da je lchf kljuc za sve.
    Meni je otislo 7-8 kg , a nakon toga - nista mjesecima.
    kod nekih treba i unos kalorija srezati i gotovo. Pogotovo za zadnjih 10 kg viska.
    ni ne kažem da je lchf ključ
    ali u j-la-inom (o majketi ) slučaju bi mogao bar potaknuti gubitak kg
    inače, puno se brže mršavi ako se ima puno kg viška
    to se najbolje vidi u onim američkim emisijama o transformacijama, kada nekom 200-kilašu zadaju da izgubi 50 kg u tri mjeseca
    i većina uspije
    a one zadnje kile su najgore, i ja to po sebi vidim
    onih prvih 10 sam izgubila vrlo lako, čak i uz povremne izlete
    a sada trebam biti baš jako disciplinirana i ući u pravu ketozu da bi se nešto promjenilo

anci, odradila si pola "povremenog posta, da jutros nisi doručkovala (i da su te kave i čajevi bili bez šećera) to bi ti bilo to
    Posljednje uređivanje od betty blue : 17.01.2014. at 13:15

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne znam sto bih rekla za te male viškove kila. iskustvo mojih frendica je da su uz trening- sličan mom, morale srezat klopu dosta. doduše, ja sam imala dojam da puno jedu. ja ne kužim kako netko tko je pojeo normalan ručak mora jesti ugljihodiratnu večeru. ja mislim anci ako si gladna da trebas pojesti jogurt i basta. vjerovatno zvučim rigorozno, ali nece otic mast samo zzuzkom. pogotovo ne ta neka minimalna i tvrdokorna.
    Mislim da je ovo sasvim točno. Nažalost.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    anci, odradila si pola "povremenog posta, da jutros nisi doručkovala (i da su te kave i čajevi bili bez šećera) to bi ti bilo to
    uvijek su bez šećera, barem nešto
    a jutros asam pojela malu bananu i jabuku (oko 9 h). postila sam 21 sat.

sasa

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sto se tice prehrane, meni je jos uvijek nakon svega procitanog nadrazi seminar od milosa sarceva. Potrazite ga na netu pa kome se da, neka pregleda (ima 5-6 dijelova videa).
    Nemojte se prepasti, covjek je bodybuilder i na slici koju google prvu izbaci ne izgleda lijepo, ali ovo sto o prehrani govori su po meni temelji.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku

Danas, nakon 4 i po mjeseca vježbanja (ne tako discipliniranog kao tvoje), dvije kolegice su mi rekle da sam smršavila.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

evey - evo članka i uputa za tursko https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vj...a-tehnika.aspx
    Hvala Ima tu još linkova i na puno drugih vježbi, super

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hvala vam svima na odgovorima i razmišljanjima

istina da do sada nisam "digla ručnu" po pitanju hrane, vjerojatno je to najvažnija razlika što nemam fizički vidljive rezultate. evo prije par dana sam ju potegla pa da vidimo. a nekako se nadam da će mi za početak dovoljno kresanje kalorija (praznih) biti nejedenje čokolade i slatkog te kruha i sličnih uh. pa ako/kad dođem do nekog zastoja mogu kresat dalje.

a jutros sam stalno odgađala vježbanje, sve neke isprike (danas radim od doma), da moram prvo ovo za posao, pa ono.. na kraju sam tek u pol dvanajst išla vježbati ali sam joj dala sve što imam, odradila cijeli bfbm (3. dan) i nakon toga stala na vagu. unatoč doručku i čaši čaja (ne šećerim ga, to mi je užasno bljutavi okus, zašećereni čaj) - imala sam pol kile manje nego jučer ha. odma sam bila sretnija. em sam se stvarno sva dala u vježbanju (i ubilo me skoro), em sam još i na vagi vidla pomak (prva brojka je bila 6, hehe). pa sam sad malo mirnija.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

aqua, ja sam cijelo vrijeme brže gubila cm nego kg. Sad imam iste kg skoro pa godinu dana ali je tijelo skroz drukčije... I da, kod mene je što se tiče kg znalo stajati duže vrijeme na mjestu, ni makac ili čak na gore 8u pms-u npr) a onda drop samo odjedno, ni bu ni mu...
    Sigurno ti prehrana igra ogromnu ulogu, tu nema sumnje, ali ako si izbacila sve bijelo, krenut će to sigurno i to jako jako brzo, a kao što vidiš, polako to već ide jer nije tih pol kile sve sama voda samo upornosti i veliki za prvi broj 6!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

drage moje suborke, It will rain sweet odrađen, i mogu reći da sam jako ali jako zadovoljna jer sam se pobijedila u vremenu u odnosu na zadnji put (08/2013) za 1'06'' . Današnje vrijeme 27'21''. Mislim da mi je ovo vrijeme života jer nisam imala uopće pauzi tako da ću ga jako teško i ponoviti a kamoli premašiti.
    btw. bacila sam oko malo unazad po mojoj kalendar-bibliji excellici i prvi sam put IWRS radila 16/01/2013 i vrijeme mi je bilo 38'24''. Reklo bi se da je ovo bila plodna godina što se vježbanja i napretka tiče
    Dakle, curke, vi ste na redu

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

162cm i nisam za slikanje, eventualno dosta mišićave ruke možete dobiti. Trbuh mi je horor, znate i same, carski i ogromna bebuška. Slika će biti, znate da hoće, samo da se stanjim. mala sam i svaka kila je jako vidljiva.
    pa poanta je imati slike prije i poslije a ne se samo hvaliti kad se steses...

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Gymboss, vidi jel ima tu za android
    http://www.androidpit.com/en/android...Interval-Timer
    tenk ju tenk ju,cak sam nasla kako mi se na mobu to downloadira...

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    izbacivanje večere neće niš pomoći ukoliko ostatak dana pojedeš i ono što bi inače pojela za večeru. Dakle, nema nekog smisla osim ako nećeš jesti sve isto ko do sad pa onda krepat do jutra bez hrane mislim da ti je varijanta: dodat još jedan kraći zwow bolja od ove s izbacivanjem večere :
    X ja neznam kako netko moze samo pojest rucak,biti budan do kasno i nista ne pojesti? pa ja bi oko 22h00 bila luuuuda....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danči, wow! Koji napredak!
    Posljednje uređivanje od Maruška : 17.01.2014. at 15:48

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Maruška, a zašto ti mršaviš? :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da uobličim dio od pupka do pete.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aha...a dobro :D
    Ja te doživljavam kao izuzetno vitku!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja cu sutra sweat. Danas sam nekako sva meh, dobila sam. Nekada niti ne kuzim da sam dobila i ne utjece mi na vjezbanje. A nekada bas nemam energije.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danci, 27min za sweat. Idem se onesvijestiti i doci cu k sebi tek sutra
    meni ce trebati duplo duze.
    Posljednje uređivanje od zhang : 17.01.2014. at 18:22

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

danci genijalka!
    svaka ti čast, danci!!

a sad malo ja
    zwow 56 i
    zwow 68: http://litealloy.com/workouts/680

sasa, kavofob, probajte ovaj zwow. meni je super!!

krepana. iscijeđena.
    pojela ribanu mrkvu i ciklu popodne

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

aaaaaaanci, ja nisam baš pod večeru podrazumijevala 3 palačinke sa orasima ali bome ni ribanu mrkvu i ciklu jaoooooooo
    hvala na pohvalama cure!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kad smo kod vecere, ja sam se upravo ubila u punjenim sampinjonima (prsut, dimljeni sir, jaje, luk) i pride zdjeletinu salate sa hrrrrrpom cesnjaka.
    imam blagi feeling da ce me mm izbjegavati u sirokom luku za vikend a njega nisam uspjela nagovoriti na tu veceru

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aaaaaanciiii... pa nije to vecera, misa mu poljubim...

inace, ja ako ne veceram, budim se od gladi po noci i onda redom krsim sve na sto naidjem.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lako tebi reci kad nemas ni grama na trbuhu! :D
    Mada, sad nisam ni gladna...

Sva sam se tresla od zuzke i 20 minuta poslije. Bas je bilo dobro!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zato imam na dupetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •