Pri kraju su mi se kod skelova tresle ruke. Nije ni cudo. 200sklekova i 100 dipseva.
točno sam pretpostavila da bi se ovo moglo dogodit, jer sam i ja prvi put kad sam ga radila radila sa sklekom, a u uputama lijepo piše: 1/2 burpee.....pa sam čupala kosu....i mislim si da napišem ili ne. Koji sam ja....uffff, trebala sam naglasit bez obzira.....
Niš Zhang, treba gledat na to kao odrađen fenomenalan trening sa 200 sklekova od kojih će ti se ruke tako lijepo oblikovat da to nije nomalo
Ja sam danas odradila Accelerator (plankovi me ubili) i onda Susan day 3 (prva vježba mi je trajala 100 godina, baš mi je užasna)...
Danci, to se zove optimistican pogled na situaciju.![]()
hvala cure![]()
E, a kod onog kad se radi swing plus burpee do 11, ako swingas s utegom, jel se uteg uzme u obje ruke ili svaka ruka posebno?
Anci, sad ti
vidiš da se da preživit
Idući cilj - IWRS za manje od sataal radit ću burpee bez skleka, hehe
![]()
anci swingas 10 s jednom, 10 s drugom rukom. super izgledas!!! zhang ne mogu vjerovat da si radile sa sklekovima. zabogamiloga.
Hvala, cure!
Danas sigurno ne jer me ubilo trcanje. I fino sam rucala :D
Sutra odmaram.
Anci radi u ponedjeljak
Sasa, a sta dijete zna sta je 500 kila
Posljednje uređivanje od zhang : 18.01.2014. at 17:53
[QUOTE=zhang;2555704]Anci radi u ponedjeljak
[QUOTE]
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 18.01.2014. at 18:22
Anciiiiiii,
Imam pitanjce: nije slučajno da netko naručuje nešto sa SD da mu mogu uvalit jedan top u naruđbu?
Znate sta me samo plasi: to da mi se cini da je danci rekla da je njoj laksi ovaj trening gdje radis 10 rundi![]()
Danci ne racunaj, ona ziher nije sa ove planete.![]()
Danči, javim ako večeras uspijem nagovoriti mm da me počasti nečim za vježbanje sa SD.
kavofob, vidjeh te danas na sličici Fit mame - predobro izgledaš, nisam vidjela one tvoje posljednje slike pa mi je transformacija još radikalnija.
Anci - mogul te i ja vidjeti?
Od danas sam službeno na skidanju sa uh. Eto, rekoh javno, jer sam ovisnica. Čim imam priliku navalim. Hvala svemiru da mm nije pekar.
Ja danas nisam vjezbala. Ulovila me neka crijevna viroza
Sasa, hug!
Palci, kuzim te skroz i drzim fige da izdrzis![]()
Da se ubacim u ove SF priče, 4dan 30DS lvl 1
Nisam 2 dana ništa vježbala jer me viroza baš zgazila.
Al prehrana... sve je bilo dobro do tetinih urmašica.
palči, hvala
sasa, drži se. kad ti preskačeš onda znam da je gadno
zhang, slažem se, Danči nije s ove planete
puna sam adrenalina. ako me bude držao ujutro napast ću IWRS pa da smrtnik da procjenu koliko je težak![]()
Hvala cure! Prijavljivat ću svaku pecivobih krizu ovdje i nositi smoothie naokolo sa sobom.
Drži se sasa!
Sasa probaj crni/aktivni ugljen, meni pomognu 2-3 uzimanja..brzo ozdravljenje!
Ja sam danas samo gledala Zuzku, moram malo proucit prije akcije..i vidim da se i oba dosta muči i uspuše![]()
Iz ovog razloga ni ja ne kupujem neke stvari, baš su ovih dana izbačene sve vrste keksa iz kuće i nema kupovine do daljnjega.
Anci, jesu to neke nove fotke u điru? Što se tiče onih otprije, imaš super trbuh, ni ja tu ne vidim salo
Sasa, brzo ozdravi! Do mene viroze još nisu stigle, nadam se da će me zaobići, ne krećem se puno među ljudima.
Cure, vrijedne ste, bravoInače vas ništa ne kužim dok se ne vratim ZWOW-ovima
Jučer trčanje, 5 km, pejs 7:01. Noge su mi bile olovne, ne znam je li od južine, vjetra ili mi je jednostavno previše tri treninga za lower body i tri trčanja u tjednu :/
Roza, skinula sam runkeeper, možemo se povezati, javim ti ime na pp![]()
Anci fantazira, nema sala nego bice pod povecalom...ili je to mozda do distrakcije rasutom plavom kosom....
zasto sasi savjetujete ugljen,zar se to ne pije samo kod dugotrajnog proljeva?(barem se ja sjecam da sam ga u takvoj situaciji pila)
ja sam sinoc bila na veceri sa ekipom s posla,jeli peku (hoba),oni svi udarili po patatama a ja samo hobu i kupus salatu...karatker,nema sto....zato sam mogla manje vina popit no dobro....vino je OK po LCHF-u....
ponosno prijavljujem svoja prva 2 u komadu odradjena chin-upa!(3ci zapnem na pola
) trebalo mi je 20ak dana da uspijem (po onom programu sa djedicom)
napominjem da mi je sipka zabusena u strop,dakle doslovno prvo moram poskociti skroz ispruzenih ruka da ju uopce dokucim.... (nekad bi u gymu pokusavali s kutije savijenih laktova) iduci korak je pull-up.....do toga ima jos mislim min 1,5mj vjezbe...
Skulirana![]()
Da rasuta kosa loool!
Nis skuzila- sto ste jeli? Patate? Krumpire?![]()
Vikki, bas sam ranije danas pisala- i meni je trcanje bilo olovno tesko danas! Dal je od svakodnevnih treninga ovaj tjedan, i to po dva zwow-a zadnja dva danaili sam si nabila tempo odmah... No jedva sam istrcala isplanirano.
Ovaj tvoj pace meni iskreno najvise odgovara. Tim sam tempom trcala duze relacije od ove danas. Danas sam ciljano isla krace, a nabila sam pace ispod 5 na dijelovima i onda dvije minute laksi tempo, oko 6:30 :D
Nakon 20 min umrla![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 18.01.2014. at 22:39
pa e,dosada ti je bila skupljena (kako i treba poslije treninga) a sad si nas vec pocela zavodit.... (mislim ima neka pjesma o rasutoj plavoj kosi na nekom kusinu/jastuku....)
jep,patate/krtolu aka krumpir
a sta u vas ne pada kisa pa mozete trcat? ovdje lije ko iz kabla cijeli dan....savrseno za hangover day....
Kisa je probala padati jutros, ali vrlo slabo. Moglo se odmah trcati. I cijeli dan je super, jedino je malo olovno :D
Cubana
vi ostale vanzemajke samo prijavljujte
ovo mi je najdraži topic
jako motivirate i tjerate naprijed, nas niže oblike vježbačica![]()
zasad skulirana čekam tvoje pull upo-ove i navijam za tebe. Kako je krenulo nećemo na treningu dugo isprobavati jerbo nitko ne može ni ove prve, pa trener po karikama i trx-u drvi da ovi drugi uspiju. Šipka doma mi je neka čudna, plosnata.....
Vidjela sam Anči. Zaljubljena sam, divno izgledaš. Omg. Vi ste neke manekenke koje glume mame vježbačice, sada sam sigurna.
I idem trčati, kako god da je vrijeme. Rijeka je dokazano kišovitija od Londona pa se moram pretvoriti u rekreativnu kišnu glistu.
skulirana ~~~~~~~~~~~~~~ozdravi brzo
anci super ti je trbuh :bow:
ja sam jucer brljavila jer je bio rodjendan ali nema vise. danas insanity popodne
Hvala, cure!
Ja cu danas odmarati i prosetati do kraljicinog zdenca na kofi. Za dalmatinketi je cca setnja 50 min po medvednici.
malena beba,nije meni nista,to sasa ima crijevnih problema! (ja sam samo bila maaalo mamurna jucer)
Danci,na djedicu si sigurno nabasala na youbitou: http://www.youtube.com/watch?v=mRznU6pzez0
ja sam sad na 3coj fazi...
nesto u zadnje vrijeme dosta citam teorije i "nazalost" sve vise clanaka je u ovom smjeru: http://www.crossfit777.com/1/post/20...y-weights.html
Quote: 2 sessions of heavy lifting a week will burn 3% body fat in 10 weeks without cutting calories. You’ll also burn 100 more calories than if you did cardio, even though your heart rate monitor and calorie counter may tell you that the cardio you just did for an hour burned more than weight lifting, throughout at 24 hour period weight lifting will continue to burn calories and end up burning 100 more than the cardio counterparts
Zasto nazalost? Pa znaci da bi ipak trebalo upisat gym....![]()
Nije nuzan gym, nama curama nasa vlastita tezina predstavlja dovoljan izazov. Radi sklekove s nogama na povisenom, radi ih na povisenom sa jednom nogom. Za svaku vjezbu postoji teza modifikacija. Skicni malo bar brotherse. Samo bodyweight, a izgledaju mrak. Pogotovo kada vidis da im je promjena bila kroz cca godinu dana.
ja sam jučer ipak uspjela odvježbati, ispada da mi je najgore uklopiti vježbanje za vikend
Vježbala sam BR w4. Za sad su mi najgore vježbe kad se moram spuštati i dizati na koljena ili na laktove.
Anci , baš ti zavidim na šetnji, otkad je moja curka porasla, više vikenda ne idemo u prirodu nego što idemo. Dok je bila manja, barem jedan dan u vikendu smo išli negdje u brda, a ostale dane negdje po kvartu, gradu.
Ah, izdržat ću i taj period.
sasa![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 19.01.2014. at 11:52