Stranica 97 od 259 PrviPrvi ... 47879596979899107147197 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,801 do 4,850 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

danci super clanak

zanima me ova lokomotiva, pogledam s laptopa popodne ako ne zaboravim.

uhvatila me glad pa grizem jabuku (ponosna sta nisam posegnula za kruhom )
    u mene na programu insanity danas, jedva cekam!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa, tebi je roćkas

biraj workout za ovaj vikend

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sasa sretan ti ročkas

odradila sam danas ponovo bfbm (nakon jednog dana odmora i dva preskočena zbog više sile..), majko mila što mi je teško pao. ne znam jel mi to selektivni mozak zaboravio da mi je i prije bilo tako teško ili je zbog pauze ili u čemu je fora, ali baš mi je psihički teško palo to što mi je bio (fizički) težak.. i trajeeeee. uh.
    al što je lijepu brojku vaga kasnije pokazala

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ok. Za rockas se castim burpee fusionom- to radimo ovaj vikend. Kao swimming ali naopako. Gledala sam treninge i morat cemo ih nekako modificirari jer se u vecini trazi puno opreme.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sasa, sretan rođendan!

Ja ću danas tryometrics ili kako se već zove taj iz P90X3.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    aqua, ja sam nekaj propustila, al kad smo se vidjele meni je tvoj bmi izgledao skroz kak treba
    thanks no to je ono kaj ja svima velim kad mi se čude zašto se uzrujavam oko kila, jer su tako raspoređene da kad sam obučena izgleda sasvim ok (a znam i dobro prikrit odjećom..), al onda kad se skinem, ajme meni.. trudna jedno šest mjeseci sigurno.. - al da se odma ispravim, nisam više, sad sam jedno dva, tri mjeseca trudna imam jedne skijaške hlače koje prije mjesec dana nisam mogla zakopčat. pa ih svako toliko obučem za probu. one su fiksne, nema mrdanja (ko traperice koje se prilagode..). pa i po njima vidim napredak (ne samo po vagi). neki dan sam ih na silu uspjela zakopčati. danas sam ih zakopčala i ok su mi. napete, ali ok. i idem dalje

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku
    al što je lijepu brojku vaga kasnije pokazala
    kad je teško misli na brojke

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ok. Za rockas se castim burpee fusionom- to radimo ovaj vikend. Kao swimming ali naopako. Gledala sam treninge i morat cemo ih nekako modificirari jer se u vecini trazi puno opreme.
    ajme majko

kad sam pisala da odabereš, pomislila sam "valjda neće burpee fusion"

jedva čekam

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

super aqua! Ovo za ski hlače je odlično! Imaš pravo, traperice se uvik prilagode....
    sasa, predlažem da odaberemo i onda kroz dan dogovorimo modifikacije šta i kako
    kod fusiona nema što, svatko radi sa težinom koja mu odgovara - bilo to girja ili uteg

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a baš si mislim kako osjećam malo zatezanje od jučerašnjih 155 burpeeja. ok, ne budem danas, ali bude, tebi za poklon

e, i to bismo mogli uvesti
    rođendanski poklon u vidu burpeeja, sklekova i dead liftova

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a slatkica je ljepša kao plavuša nego kao crnka, jelda?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Puno je ljepsa plava. Jako je zgodna. Jedino su joj cice malo prevelike.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas cu tatianine abse:varamzuzi:

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Danas cu tatianine abse:varamzuzi:

i meni je slatkica ljepša kao plavuša, a 2. povećanje cica joj po meni nije trebalo..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma ima tako dobre sve ostale dijelove tijela da cicke zanemarim.

Meni je super i kao crnka

Sviđa mi se ovo za roćkase... da, mogli bismo raditi razne opaštine slavljeniku u čast

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

nja... nisam bas odusevljena triometricsom p90x3

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

odradila perfect abs u 14.20 i zwow 8.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

odradila perfect abs u 14.20 i zwow 8.

Bemti, ja za 15 min!
    I zwow 56.

Dosljedna sam u vise vjezbanja cijeli tjedan!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sasa,

cure, divne ste i pravi poticaj!
    kad vas procitam, zasramim se misli o preskakanju vjezbi
    sinoc speed, veceras je lower (prema rasporedu, dabome )
    a nisam nesto, glavobolja i grozan dan na poslu

super i za ustrajne u prehrani, svaka cast!

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joj, meni je danas tako zamirišao kruh.. kupila sam fini za klince, još je bio topli i tako je bezobrazno mirišao.. aaaaaa.
    prvo sam se sjetila kavofob tj. lijepih brojkica na vagi (njezina sugestija), malo je pomoglo. al ono kaj je zacementiralo odluku da ne popustim je bilo sjećanje na današnji bfbm, pa nemrem to zauvijek vježbati! a planiram vježbati dok kile ne opadnu. i tako. od muke da ne bi trebala previše dugo piliti po istom programu sam kruh pospremila u ormar

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Summer, cestitam na ustrajnosti! Super, super! Schedule girl

Aqua, bome si jake volje!

Ja cu danas malo ukljikohidratno vecerati :petak:

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Aqua, bome si jake volje!
    ja sam ofca, jelte mi smo tvrdoglaviji nego je dobro za nas

ali do sada očito nisam imala to nešto što mi je trebalo da ustrajem da dođem do drugačijeg tijela. jerbo kile su tu već.. jedan dio nosim još od prve trudnoće, a drugi dio se skupio nakon trećeg poroda, vjerojatno stres na poslu. ne znam zašto prije nisam uspjevala. možda nije bilo dobro vrijeme, nemam pojma. svi pričaju o nekom kliku, nisam sigurna da mi se sad desio baš klik, više je bilo da sam si namjestila zamku da nema van.. baš sam se svjesno nabrijavala na koncept vježbanja, prehrane i drugačijeg izgleda, pazila sam da svaki dan nešto o tome čitam, pišem, razmišljam - i ofkors dolazim tu na forum. jedno vrijeme sam se svjesno navukla na gledanje serije the biggest looser. osim što je pomalo bedasta i ne sviđa mi se režim prehrane, super mi je bio taj zarazni entuzijazam, vježbaš kao lud i onda na kraju tjedna gledaš rezultate. ali zapravo je najveću ulogu odigralo to što sam većinu vremena u danu razmišljala o tome, o guranju izvan granica udobnosti da postigneš to što želiš.. i dobro mi je sjelo da prvo uvedem vježbanje kao konstantu, a onda kad je to bila "stara vijest", uvela sam i prehranu kao konstantu. i sad si mislim da je inercija gibanja dovoljno jaka da nema natrag. jedva čekam novi dan da mogu ponovno vježbati i da mogu ponovno stati na vagu. čak sam si počela mjerkati mišiće na rukama i nogama na špiglu ne vjerujem da sam dočekala taj dan, to je ono što mi je mm nekad prije rekao, on kad završi s vježbanjem jedva čeka da prođe dovoljno vremena da se oporavi da može ponovno, a ja sam tada bila u fazi da sam jedva dočekala da završi vježbanje da mogu ostatak dana uživati ne vježbajući..

raspisala sam se, možda se još netko prepozna ali i meni dobro dođe da osvijestim što se događa

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drugi tjedan T25, odradila upravo onaj dupli trening. Nevjerojatno kako se tjelesa prilagođavaju. Ima nade da ću i ja jednog dana pogledat neki zwow. Mozda.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bravo aqua. vježbanje nije "the hard part", ali prehrana je

ja u zadnje vrijeme brljam s prehranom i išla se maloprije mjeriti, otopila se dodatnih 2 cm u bokovima i 2 u sisama, struk stoji na istom, ne znam može li on još koji cm dolje. možda kad se vratim lchfu i opičim po Insanityju.

sadašnje mjere su mi 90/68/90. rado bih samo struk na 65 spustila i dupe zaokružila pa kolko god cm da bude. sise su mi svejedne, slobodno se mogu i dalje topiti ako će trbušni postajati vidljiviji

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aqua, bas te dobro citati!

Kavofob, ideees, koji struk! Moj je 69, bas sam jucer mjerila. Gradjena sam poput skulirane

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj je 63. Ali veceras raspasoj pa sutra ocekujem koji cm viska

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, pa samo smo 1 cm razlike

sasa, na okrugli bilo bi šteta da se koji cm ne zalomi

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

chris, žao mi da ti se nije svidio.....
    anci, sasa, kako vam je sjeo afterglow? Ja nisam mjerila vrijeme, zapravo za njega nisam nikad mjerila vrijeme a radila sam ga jako puno puta. Baš čudno...mjerim slijedeći put.
    Cure, ajme koje strukiće imate!!!!!!! Moj je najširi - 71cm ma već ću ja to jednog dana, prije ili poslije, dovest u red, valjda....
    marta, samo se ohrabri i kreni sa zwow ! T25 je super podloga, on je meni podigao kondiciju nevjerojatno! Sigurna sam da ćeš se jako pozitivno iznenadit!
    summer, bravo za ustrajnost! Svaka čast!
    aqua čeline volje! Tako se to radi!

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Super Marta, drugi tjedan fora je vidjeti kako napreduješ, stvarno bude iz dana u dan bolje. bude i malo lošije, pa opet bolje. genijalno.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ma, volim ja Tonyja, mnogima ide na jetra, ali meni je simpa taj njegov gym-geek-se-pravi-važan stav jer mi je nekako sav simpatičan u tom svom trudu da sve bude ispravno i stvarno voli to što radi i sav je sretan kao moja Tea kad je uzbuđena zbog rođendana , ali ovo mi je nekako prekratko bilo. Kao da fali još...

A kaj s tim burpee fusionom? Čime da mašem, nemam sandbag...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, meni je bio dobar. Malo se moram prisjetiti koncepta njezinih videa. Ima ona dobrih vjezbi.

Marta, ja mislim da bi ti mogla raditi zwow-e, nije to neki bauk

Dat cemo to koji, moze?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

da chris, mnogi se žale da je antipatičan, meni nije, ja ga baš volim radila sam i P90, X, nešto iz Xdvice i X+ i sad tricu....jedna sam dočekala da izađe. I imaš pravo, vidi se iz aviona da voli to što radi.
    Za fusion - zamjeni sanbag girjom ako je imaš ili utegom
    Ja ću koristit girju 12kg.
    anci, ima ona mrak workoute, njen je koncept usmjeren na snagu.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas sam napravila dvije velike greške.
    Prvo, još sam jučer dozvolila klincima da skaču i motaju se oko mene. I onda me svašta ispituju, pa me trkaju, pa mi smetaju...
    A danas sam još i kasno došla doma, kasno se prejela i onda nakon cca sat vremena pokušala odraditi D8 30DS(1).
    Uspjela sam ravno 15 minuta.
    Em mi je želudac pun, em je bilo i malo slankasto pa sam i stalno žedna. Uglavnom totalni fijasko.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, i meni se cini da je Tati vise usmjerena na snagu, manje skakuce od Slatkice.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja prijavljujem prvo zakazivanje otkako sam počela vježbati
    radim od jutros od 6 i ne zna se dokad ću
    stisnuo posao i ne mogu se maknuti
    a umirem od umora

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Aqua, sviđa mi se kako pišeš, iščitava se promjena u glavi, a ona je najvažnija. Baš mi je drago da ti tako dobro ide i da si zadovoljna
    Sasa, sretan ti rođendan!
    Betty blue, pratila sam malo temu o VUR-u, ali se nisam još uključivala, super da curka više nema refluks! Kod nas je hidronefroza, na desnom se bubregu sasvim povukla, na lijevom smanjila pa se i ja nadam da će to proći bez terapija i kirurških zahvata.
    Tek sad idem odraditi polusatni lower body, već sam jedan dan preskočila, ubit će me ovaj nedostatak vremena iliti moja loša organizacija zadnjih dana
    ZWOW-ovke, mogu vam samo reći da vam zavidim

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja prijavljujem prvo zakazivanje otkako sam počela vježbati
    radim od jutros od 6 i ne zna se dokad ću
    stisnuo posao i ne mogu se maknuti
    a umirem od umora
    ja sam zaključila da se preskakanje vježbanja u situaciji u kojoj bi zapravo htio/volio vježbati, ali je pametnije to ne napraviti ili jednostavno ne uspiješ ugurati - ne računa kao pravo preskakanje. preskakanje je kad odlučiš "phone it in" i preskočiš tak, bez nekog posebno dobrog razloga, ali naravno smisliš neki. dok god se sjetiš da bi vježbao, ali onako iskreno da bi, mislim da se to računa kao da si pola odvježbao..

Cubana ova moja definicija uključuje i tebe

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

apri baš mi žao da te tako stislo...mogu si mislit da si umorna! drž'se!
    cubana, svi smo to prošli. To su greške koje moraš proć pa ih onda zapamtiš tako da ti nikad više ne padne na pamet ić vježbat punog želuca I ne gledaj na to kao na fjasko, naučila si nešto o sebi što ti ne odgovara, sve u radni staž
    anci, ako pogledaš, Tatti ima jednu seriju real time cardio - a ono kad pogledaš to je kardijasta snaga , kako bi chris rekla nja

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i zaboravih - Burpee fusion (umjesto planirane yoge) - vrijeme 15'58''. Girja 12kg.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    i zaboravih - Burpee fusion (umjesto planirane yoge) - vrijeme 15'58''. Girja 12kg.
    usporavanje jel (ak te nije već tm )

za vrijeme

ja ću sutra BF

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zaključila da se preskakanje vježbanja u situaciji u kojoj bi zapravo htio/volio vježbati, ali je pametnije to ne napraviti ili jednostavno ne uspiješ ugurati - ne računa kao pravo preskakanje. preskakanje je kad odlučiš "phone it in" i preskočiš tak, bez nekog posebno dobrog razloga, ali naravno smisliš neki. dok god se sjetiš da bi vježbao, ali onako iskreno da bi, mislim da se to računa kao da si pola odvježbao..

Cubana ova moja definicija uključuje i tebe
    X baš tako...
    marta svaka čast na duplom treningu...ja nema šanse da bi mogla odraditi dva za redom...a trebala bi probati, jednom, nekad ...
    i cure, pa ne mogu vjerovati...taman naučim ko je zuzska a vi udri po tatianni ...ako ništa drugo, bar učim klingonski ...
    kod mene danas ab intervals, meni jako drag trening...sala mi na trbuhu k'o u priči, a meni jedna od najlakših iz focusa...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam jučer popodne provela s mm-om na hitnoj, kad smo se vratili dočekao me haos doma, gladna djeca, kolač i kruh koji sam morala za danas napraviti. Taman sam do utakmice bila gotova...
    zato ću danas probat dupli ili makar 1,5.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kosjenka, jel bilo sve ok?

Danas - sedmi put bfbm. Puno lakše nego jučer, vjerojatno zbog psihičke pripreme nakon jučerašnjeg šoka, ali daleko od tog da je bilo lako. Kile polagano ali stabilno dolje. Računam si, danas je prošlo 10 dana od kad sam si hrabro postavila izazov do ročkasa (se sjećate ovce supatnice? ), dakle 10 od 70 dana, 1 od 7 kila. hm, ovako napisano ne djeluje tako dobro kao što je bio dobar osjećaj vidjeti da je svaki dan klizilo za 0,1 ili 0,2 bez povratka gore.. idem ponovno obuć one skijaške hlače, to će me sigurno razveseliti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aqua, to ti je super "pejs" za skidanje kila. ne bi bilo dobro da je brže

Kosjenka, što se dogodilo?

j-la, no worries, evo tebe uskoro k nama

moj rezultat za burpee fusion je 25:28, radila s 8 kg swingove (utrpala u torbicu 2 utega od 4 kg i baš je bilo dobro)

idem još alpha cardio odskakutati. jučer me snijeg zeznuo pa nisam stigla :/

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imao je reakciju na namirnicu koja mu je dosada bila ok, doduše nije da baš to često jedemo.
    Uglavnom, burpee fusion, vaši rezultati...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moj struk je najsiri :/
    mislim 74 cm kod zadnjeg mjerenja, moram pronac papiric

danas rest day

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

aqua, otprilike je tako i kod mene sazrijevalo vjezbanje i prehrana
    od puno pokusaja, odjednom se ozbiljno primilo, valjda taj famozni klik, samo sto nije bas klik, vise kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
    i vise nije bilo umor, oni dani u mjesecu, izgovori, vec je to stvarno postao zivotni ritam, vjezbanje, trazenje vjezbi, citanje o tome, mjerenje, slike, odjeca, oprema, ...
    i trajalo je dugo, pa sam malo popustila sad pred blagdane, znam otprilike i zasto, neke vanjske okolnosti i nezadovoljstvo, ali sad se vracam, polako, ali sigurno

i meni su ab intervals i stretch najlaksi treninzi iz focus alpha, najmanje je cardia
    a tbc najtezi zbog sklekovaaaaa

palcice, je li ti pomogao magnezij kod nemirnih nogu, zadnjih dana me to ponekad muci?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

kabofob i ja se nadam da ću do kraja godine biti na onoj vašoj tablici ...
    summer i ja takođe ne volim tbc,mogla bi dva cardia umjesto njega jednog...i nije samo do sklekova,koje inače još ne mogu napravit,nego mi je cijeli zeznut...baš me smori...koji si ti sada tjedan?ja od ponedjeljka ponavljam treći jer ga nisam u komadu napravila...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke,cestitam na vremenima..meni bi treala citava vjecnost za tako sta

Aqua,bravo na samokontroli..

A moje mjere: 87-67-93..
    Meni se to svida,samo trebam to sve malo utegnut i bit cu zadovoljna..

Nije mi cilj nista tu rezat,ni cente ni.kile..
    Cak bi da dobijem koji kilu gore,ali misica

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    moj struk je najsiri :/
    mislim 74 cm kod zadnjeg mjerenja, moram pronac papiric

danas rest day
    Najsiri od koga , molim te?!
    jedino se sama sa sobom mozes usporedivati. :81:

Pravila pisanja postova