Ne mogu se sloziti, a govorim iz slicnih cipela. Neke komplicirane, teze obiteljske situacije nemaju rok trajanja, a osobe koje se nalaze u tom zrvnju zapravo trebaju postojati i biti barem donekle zadovoljne i u vrijeme te krize. Nadam se da ovo ima smisla, kad ovako pise.
Ne znam o kojim se zdravstvenim problemima radi kod djeteta (samo sam pohvatala na raznim topicima da je nesto ozbiljno/komplicirano), ali ako to nije nesto sto ce zavrsiti za tri tjedna, dva mjeseca, sest mjeseci ili cak tri godine, onda je izuzetno nezgodno, ako ne i nemoguce, staviti svoj problem (ili "problem") na cekanje dok se ovo ostalo "ne zavrsi". Tim vise ako taj problem zapravo progresivno raste kako raste stres, ili je nevezan direktno uz stres, a svejedno buja.
Mene muci nesto slicno, ne emocionalno jedenje, vec jedenje i nejedenje opcenito i kako ono (ne) utjece na kilazu, a uz to ide i kronicni nedostatak vremena i totalno shebana situacija vezana uz zdravlje (ne moje) koja se vise nego vjerojatno nece popraviti, vec ce ici samo na gore. Rezultat toga je da su sedamnaest coskova kuce skroz moji, plus dodatni problemi koje najcesce uopce ne spominjem jer su skroz nepoznati nekome tko se nije nasao u takvoj situaciji. I onda sto god da uguram u raspored, a da je za mene, stvarno samo i iskljucivo zavrsi naustrb sna. Mojeg, naravno. I to nije dobro, naravno, ali sta's.
Nemam ti neki pametan savjet, osim da nadjes neki manji cilj do kojeg je relativno lako doci, a u nadi da ce te ponijeti. U potpunosti razumijem nedostatak vremena za dodatno kuhanje, prestanak dojenja, ovo ili ono. Kad je neka situacija sranje (pardonmyfrench), onda je sranje. Treba samo naci nacina da se manje kroz njega gaca.