Baš sam jutros prije posla htjela objavit post za Kaae i sve nestalo. A onda sam nestala ja s ludnicom na poslu.

Upravo ovo što cure pišu svatko treba znat pronać svoj način, svatko ima tu neku granicu koju kad prijeđe počinje mršavljenje.

Baš mi je drago da se javila j-la koja je u nekoliko navrata mršavjela i Kris koja je skoro identično pisala kao ti Kaae na temi. Kris se stalno pitala što ne valja, preispitivala se, vrtila u krug, imala dojam da jede malo,puno vježba, a ništa se ne događa.
Hodala po raznim pretragama, isprobavala svašta dok nije našla što njoj odgovara.

Ima puno cura na vježbačicama koje su prošle debljanje-mršavljenje, a ono tko nije u 40 god života. Pa i sama sam imala faze u par navrata u životu.

BB reći ču ti 3x bravo, bravo, bravo za to suzdržavanje jer kako vertex gore napisa najgora je ta prvotna faza. Kad tijelo još traži, a glava mu ne da.
Kasnije kad se izbaci sve više tog lošeg, slatkiše, smanje uh, u jednom trenu postane lakše jer tijelo više ne traži samo treba preživit tu fazu.
I onda kad se stvore nove navike, to postane stil života i nemaš nikakv osjećaj žrtvovanja i odricanja, dapače postane ti nepojmljivo da se vratiš na staro.