Pokazuje rezultate 1 do 50 od 594

Tema: Emocionalno jedenje /ovisnost o hrani

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da nećeš... ali ne treba ni uspoređivati stvar s padom mobitela (nešto loše), jer što ima loše u povremenom užitku za nepce koji je stvarno povremen.
    kako za koga
    za ovisnika ima lose. jako lose

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    kako za koga
    za ovisnika ima lose. jako lose
    Slažem se...
    Kao što je za ovisnike od drogama, alkoholu, jako loše prepustiti se povremenom užitku, tako je i nama koji smo ovisni o šećeru.
    Ja sam nakon dva mjeseca radiklanog reza malo popustila (fešte i sl.), i već treći dan ne mogu se vratiti na staro. Posljedica: nije više -9, nego samo - 7 ...

Dakle, kao što sam na nekoj od prvih stranica rekla, i dalje mislim da je isključivo radikalan rez rješenje za nas koji imamo takve probleme. I onda dalje - samo ustrajnost ... ah, očito bez šećera moramo cijeli život...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, kao što sam na nekoj od prvih stranica rekla, i dalje mislim da je isključivo radikalan rez rješenje za nas koji imamo takve probleme. I onda dalje - samo ustrajnost ... ah, očito bez šećera moramo cijeli život...
    ali ja ne mislim da je tako
    meni je ključ u ovom što je Sirius rekla:

I to je nesto na sto se naviknes privremeno zbog viseg cilja. Ali bas da sam bila super sretna i zadovoljna jer mi je obrok 300 grama dinstanih vrganja s lukom i zdjela zelene salate pa ono bas i nisam. I nije to fizicki osjecaj gladi. Nego emocionalno nezadovoljstvo. Ali to i jest problem.
    Netko bi bio potpuno zadovoljan i pun na sve nacine.
    idealno bi bilo ovako kao Kris
    da o hrani ne razmišljamo, da je to samo gorivo, da su nam uzorci ponašanja tako ispravni da ne moramo ulagati mentalni napor i "odricati se"
    možda se to može steći i bez overthinkinga, ali meni tako ne ide

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

gore sam linkala, ali ću ponoviti još jednom

meni je ovaj link super objasnio što se zapravo događa https://toomuchonherplate.com/perfec...on-overeating/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •