Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
U pravu si vertex, generalno.

Ali mene u ovim početnim danima "taj red milke" više muči u smislu da trebam napraviti prvo full detoksikaciju (možda, valjda, nisam još odlučila ), npr. izdržati 20-30 dana bez toga, pa onda kad odradim taj početni dio, onda mi ovako ko Kris neće predstavljati problem taj red čokse. Muči me taj red čokse u ovim početnim danima jer se bojim da bi mi mogao značiti "ah, sad je sve propalo". Ali to je bilo u petak. Na pultu bajadere više nema, nijedna nije završila kod mene tako da...
tome se itekako da doskociti pogotovo u prvim danima. Uvijek doma imam kikiriki maslac koji mi je "dozvoljen" citaj: ja se od njega ne debljam, sluzi mi da dosegnem kalorijski unos radim svoje deserte sto cokoladne, sto od kokosa itd...stvar je pripreme. Od zasladivaca koristim eritrit u maloj kolicini. Ako sam doma pojela zlicu svoje "nutele" ma mozes mi mahati milkom koliko hoces, kada sam se namirila brutalnom cokoladnom kremom koja je jos i dobra za mene jer je od sirovog kakaa bez hrpe dodataka.Ili sam jela ganache na zlicu Istina, ima stvari za kojima "zudim" ali to nikako nisu cokolade, sirevi, razni cizkejkovi, bademi itd...sve to ja jedem i to skoro svaki vikend ili kako mi se hoce. Moja zudnja je trenutno fokusirana na mango xD i samo cekam da naletim na jedan(nekoliko) finih zrelih pa da citav dan jedem mango zudnje koje se meni sada javljaju su cesto rezultat neke potrebe, pa onda nakon dana gdje sam jela manje zelenog drugi dan bih potamanila velike kolicine povrca. Organizam se resetirao valjda.