Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
Umjesto kruha i putra jela sam pečena jaja i abc sir za doručak a umjesto priloga čudnovati crni kruh iz dm/millera. Brojala sam kalorije i pojela bi oko 1500-2000 (umjesto 2000-3000 kad svaki dan jedem kolače,kekse i čokoladu). Planiram probati ponovo jer nisam bila željna slatkisa a zeljna sam osjecaja da se od zdrave hrane osjecam super.
Kakav je to cudnovati crni kruh iz dm-a? To kruh od brasna?
Na ovo prvo ti vec kazem da ne valja. Super za jaja i abc ali uz to je trebalo neko povrce ici. Putar si mogla na jaja staviti..abc nije bio nuzan. Da si iz to napravila npr.150g smrznutog spinata. Gladna ne bi bila. Poanta izbacivanja uh nije ta da zamjenis sa drugim kruhom,integralnom rizom itd. Kruhic eventualno od cistih sjemenki/orasastih plodova. Ako jedes uh iz tih izvora,masnoce moraju niti nize. Prvih dana kada se izbacuju te skupine namirnica vazno je nadoknaditi elektrolite. Znaci ako ti se manta,popijes limunadu sa malo soli ili juhu na salicu itd...ako se odlucis na to samo mjenjas izvor uh..umjesto iz brasna/rize itd uzimas ih iz povrca s time ako jedes npr..mrkvu ili batat ne jedes bas puno masnoce dok na zelenom lisnatom vise stavis.