Dakle, trebala bi ideje i recepte za nekakvu hranu koja bi mi zamijenila kašice tipa čokolino i obroke tipa hruskavih medvjedića/srčeka/kuglica i drugih crunch ekspandiranih pahuljica s gomilom šećera i čokolade.
Može nešto što bi ja prije skuhala za par dana, ili samo skombinirala.
Zapravo bi rado nešto tipa muesla, ali da nisu muesli jer to neće - trebam za sineka od 7 godina koji je zadnjih tjedana počeo proždirati nekoliko zdjelica čokolina dnevno - kad počisti kućne zalihe neću više kupovati, ali nešto mu moram ponuditi. Treba biti relativno mekano jer mijenja zube pa je osjetljiv na tvrđu hranu, i naravno slatko ali ne kao gotovi proizvodi. Po mogućnosti da ima neki trag čokolade. Griz i rižu na mlijeku ne može vidjeti, a i voljela bi nešto što on sam može skombinirati kao što radi s čokolinom - moguće je da mu je veliki dio tog gušta u pripremi. E da, i da od želje do jela ne prođe više od par minuta. I ne smije biti kiselo.
Ima li nešto takvo?
Danas ću uzeti cornflakese, možda mu to zapaše (u vrtiću ih jede ali doma obično propadnu - kad ih kupimo zbog neke igračke i sl.) Ali drugih ideja nemam...