-
-
Dok sam živila u Njemačkoj, puno sam naručivala kod amazon.de.
Sada, kada je HR u EU, opet ću kod njih naručivati, jer imaju puno toga na sniženju. A i ovako su jeftiniji. I izbor je puno veći uz to.
Ovdje u HR sam znala u Kaufland-u naići na sniženi Lego ili neke druge kvalitetne igračke.
-
Ja sam ih jucer stavila u 'watch" na ebayu. Cijen su razlicite.neki dan prodane 30kg.legica,za 200€
-
gledala sam e bay ali meni se cini to skuplje nego novi kod nas
s amazona nisam nikad kupovala, kakav je tamo sistem kupnje? malo sam gledala njemački amazon ali pošto ne znam dobro jezik nisam bas skuzila
-
Pa, Amazon je običan online shop. Istovremeno djeluju kao "posrednik". Znači, prodaju i proizvode od drugih (manjih) firmi.
Često te manje firme ne šalju u HR, i ako šalju onda se poštarina zna jako razlikovati. Prije konačne narudžbe obavezno obratit pažnju na to.
Već sam u jednom drugom postu napisala da cijene koje vidiš vrijede za Njemačku. Pošto oni imaju 6 % manji PDV, kada naručuješ za HR račun se povečava za tih 6 % automatski kod unosa adrese.
Inače sam vrlo zadovoljna s njima. Šalju paket u roku dana/dva, tako da se ne čeka vječnost. A i povrat u slučaju nezadovoljstva je jako jednostavan.
Ako te još šta zanima, samo pitaj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma