Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: jeftinija kupnja lego (duplo)- van granice

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno jeftinija kupnja lego (duplo)- van granice

Zanima me gdje vi kupujete legiće (bilo koju seriju)
    Mi smo sad postali fanovi i gledam službenu lego stranicu, pa zaključujem da su skoro upola jeftiniji nego tu kod nas

npr ona lego kutija je kod nas 150kn (i cijena ne pada), a kad preračunam ovdje, ispadne 81kn i mislim si wtf??!!

di vi kupujete? ne vidim niti neka značajnija sniženja nigdje
    imate neke štele (može i na pp ) ili u dućan pa šta košta da košta?
    zapravo me zanima, ako ko zna, da li je jeftinije u npr austriji/sloveniji (tak negdje bliže, ovo je ipak američka stranica)

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dok sam živila u Njemačkoj, puno sam naručivala kod amazon.de.
    Sada, kada je HR u EU, opet ću kod njih naručivati, jer imaju puno toga na sniženju. A i ovako su jeftiniji. I izbor je puno veći uz to.
    Ovdje u HR sam znala u Kaufland-u naići na sniženi Lego ili neke druge kvalitetne igračke.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam ih jucer stavila u 'watch" na ebayu. Cijen su razlicite.neki dan prodane 30kg.legica,za 200€

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gledala sam e bay ali meni se cini to skuplje nego novi kod nas
    s amazona nisam nikad kupovala, kakav je tamo sistem kupnje? malo sam gledala njemački amazon ali pošto ne znam dobro jezik nisam bas skuzila

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa, Amazon je običan online shop. Istovremeno djeluju kao "posrednik". Znači, prodaju i proizvode od drugih (manjih) firmi.
    Često te manje firme ne šalju u HR, i ako šalju onda se poštarina zna jako razlikovati. Prije konačne narudžbe obavezno obratit pažnju na to.

Već sam u jednom drugom postu napisala da cijene koje vidiš vrijede za Njemačku. Pošto oni imaju 6 % manji PDV, kada naručuješ za HR račun se povečava za tih 6 % automatski kod unosa adrese.

Inače sam vrlo zadovoljna s njima. Šalju paket u roku dana/dva, tako da se ne čeka vječnost. A i povrat u slučaju nezadovoljstva je jako jednostavan.

Ako te još šta zanima, samo pitaj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •