Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Natezanje cice? :D

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno Natezanje cice? :D

Sad cemo za koji dan 4 mjeseca i malena je pocela papati totalno cudno. U sjedecem polozaju je hranjenje postalo mission apsolutni impossible pa cu vam opisati lezeci polozaj. ugl., malo posisa i onda se odmakne, al onako dramaticno, s rukicom u letu prema van, pa se opet vrati slatko na tu cicu, pa onda opet.. sva je stisnuta uz mene i cini mi se kao da joj je lijepo, ali uopce ne kuzim u cemu je fora jer mi zna bradavicu nategnuti bas bas jako. e sad, to traje neko vrijeme i tako da nikad ne znam kad je sita. do sad bi papala dok se ne najede (kao i sad po noci) i onda se samo odmakne. ali ovo.. ajme, pa dam jednu cicu, pa drugu, pa opet.. pazim d joj dajem istu cicu u 4 sata, da dobije i kaloricno mlijeko, ali cesto moram taktizirati malo ovu malo onu.
    i zadnjih par dana svaki tren gura prste u usta (i inace to radi, ali sad gura u grlo), pa palac.. cak i onda kad ZNAM da se najela ko prasicica, odmah stavlja prste u usta.
    u dva sam navrata zvala rode jer sam imala problem da mi mlijeko jako sprica pa se ona grcala kad je bila manja, ali nisam imala ovakav problem do sad.
    je li neka od as imala ovu situaciju?
    evo, jos da dodam, ona me uglavnom ne trazi papati, ja joj sama nudim svaka cca 2 sata.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Meni se čini da su zubići počeli i da si dojkom masira desne... AL to je samo moje mišljenje

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

zanimljivo misljenje.. nije mi palo na pamet niti jednom. ma da mi je palo na pamet zbog nekih drugih razloga. npr., jako jako slini i prije par dana je pocela stiskati usne u masnicu i cucati ih, kao da ju svrbi. <3 ali kako saznajem, simptomi zubica znaju trajati i po nekoliko mjeseci prije nego svane rizica?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I meni su prvo pali zubici na pamet,dok sam citala post.
    Mladi sin,sa 3mj,je odjednom poceo "gristi", vuci... I bas kazem tada muzu,ajme sto ce biti kad zubici izrastu. Nisam dobro ni rekla u paru su dvije jednice bile vani. I od tada svaki put,dakle od prvog do posljednjeg zubica,on cicu naprosto toliko stiskao,i razvlacio da stvarno sam jedva izdrzala,nekad sam morala skratiti podoj jer nisam mogla vise od boli, pa cak sam i podlijeve imala.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A zašto joj tako često daješ jesti, ako ona ne traži? Ostavi djetetu da samo odluči kad će jesti. Pusti da joj se isprazni želučić. Možda bude drugačije.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nama simptomi traju od 3.mjeseca, slinjene,stiskanje usnica,bradavice,stavljanje rukica i svega u usta, desni se bijele, tvrde su, al još nema zubića

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

evo, trazila je sama nakon 2.30 sata i opet ista situacija. uzme par gutljaja pa se odmakne i zakenjka, pa se vrati opet uzet gutljaj dva i tako stalno.. ja jednostavno ne znam kad joj je dosta i kad je sita. a gledala sam joj desni i.. koliko mi da da pogledam, nema tu nista sto bi upucivalo na skori zubic.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jak let-down? Moja se odmiče kad mlijeko krene u mlazu...

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pardon, napisala si to već. A vjerojatno su zubići. Moja nema još 2 mjeseca, a ruke joj stalno u ustima. Ponekad nateže bradavicu kako si opisala.

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

inace imam jak let down samo sto je ona sad jaca pa ga zna hendlat. ali meni je isto problem sto mi mlijeko uzasno jako sprica, ko vatrogasci. :D ne znam, mozda je to inace normalno, ali kad stisnem areolu uzasno jako sprica. ali kako to moze odjednom biti problem, kad mi je tako od njenog 2og mjeseca..

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj enolee prvotno napisa Vidi poruku
    Sad cemo za koji dan 4 mjeseca i malena je pocela papati totalno cudno. U sjedecem polozaju je hranjenje postalo mission apsolutni impossible pa cu vam opisati lezeci polozaj. ugl., malo posisa i onda se odmakne, al onako dramaticno, s rukicom u letu prema van, pa se opet vrati slatko na tu cicu, pa onda opet.. sva je stisnuta uz mene i cini mi se kao da joj je lijepo, ali uopce ne kuzim u cemu je fora jer mi zna bradavicu nategnuti bas bas jako. e sad, to traje neko vrijeme i tako da nikad ne znam kad je sita. do sad bi papala dok se ne najede (kao i sad po noci) i onda se samo odmakne. ali ovo.. ajme, pa dam jednu cicu, pa drugu, pa opet.. pazim d joj dajem istu cicu u 4 sata, da dobije i kaloricno mlijeko, ali cesto moram taktizirati malo ovu malo onu.
    i zadnjih par dana svaki tren gura prste u usta (i inace to radi, ali sad gura u grlo), pa palac.. cak i onda kad ZNAM da se najela ko prasicica, odmah stavlja prste u usta.
    u dva sam navrata zvala rode jer sam imala problem da mi mlijeko jako sprica pa se ona grcala kad je bila manja, ali nisam imala ovakav problem do sad.
    je li neka od as imala ovu situaciju?
    evo, jos da dodam, ona me uglavnom ne trazi papati, ja joj sama nudim svaka cca 2 sata.
    Ovo kao da sam ja pisala prije 3 tjedna. Sve isto. I onda u jedno popodne izbila 2 zubića dole. Nudi joj i one đinđe za masiranje desni da gricka. M. je voljela sama i tetru gurat u usta i masirati.
    Sad više ne nateže toliko, ali svako malo prekida hranjenje i izvija se na svaki šum jer je radoznala pa želi vidjeti tko prolazi, reagira na zvukove.

enolee avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

malo se primirila sa takvim nacinom papanja, ali vidim da joj se svasta nesto desava. pocela se okretati na trbuh, sve promatra, non stop mi se iz lezeceg polozaja dize.. sva je turbo aktivna. mislim da je sve to"zasluzno" i za takvo hranjenje i za to da ne moze zaspati u kreveticu popodne (sto nije bio ni najmanji problem do sad), na vecer jedva nekako... cini mi se da nisu zubici, gledam ali ne vidim nikakve znakove na desnima..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •