Sad cemo za koji dan 4 mjeseca i malena je pocela papati totalno cudno. U sjedecem polozaju je hranjenje postalo mission apsolutni impossible pa cu vam opisati lezeci polozaj. ugl., malo posisa i onda se odmakne, al onako dramaticno, s rukicom u letu prema van, pa se opet vrati slatko na tu cicu, pa onda opet.. sva je stisnuta uz mene i cini mi se kao da joj je lijepo, ali uopce ne kuzim u cemu je fora jer mi zna bradavicu nategnuti bas bas jako.e sad, to traje neko vrijeme i tako da nikad ne znam kad je sita. do sad bi papala dok se ne najede (kao i sad po noci) i onda se samo odmakne. ali ovo.. ajme, pa dam jednu cicu, pa drugu, pa opet.. pazim d joj dajem istu cicu u 4 sata, da dobije i kaloricno mlijeko, ali cesto moram taktizirati malo ovu malo onu.
i zadnjih par dana svaki tren gura prste u usta (i inace to radi, ali sad gura u grlo), pa palac.. cak i onda kad ZNAM da se najela ko prasicica, odmah stavlja prste u usta.
u dva sam navrata zvala rode jer sam imala problem da mi mlijeko jako sprica pa se ona grcala kad je bila manja, ali nisam imala ovakav problem do sad.
je li neka od as imala ovu situaciju?
evo, jos da dodam, ona me uglavnom ne trazi papati, ja joj sama nudim svaka cca 2 sata.

e sad, to traje neko vrijeme i tako da nikad ne znam kad je sita. do sad bi papala dok se ne najede (kao i sad po noci) i onda se samo odmakne. ali ovo.. ajme, pa dam jednu cicu, pa drugu, pa opet.. pazim d joj dajem istu cicu u 4 sata, da dobije i kaloricno mlijeko, ali cesto moram taktizirati malo ovu malo onu.
Odgovori s citatom
a gledala sam joj desni i.. koliko mi da da pogledam, nema tu nista sto bi upucivalo na skori zubic.