Da li je tko imao slična iskustva???? Ja sam već luda!!!!!
Moja mala curica od dva i pol tjedna još uvijek nije dobila niti jedan jedini gram!!!! U bolnici smo pali nakon poroda 300g, doma još 100g i sad stojimo i nismo dostigli čak niti težinu pri izlasku iz bolnice. Važemo ju svakih 4 dana (dobili smo digitalnu vagu za vaganje beba) i ja sam očajna. A najgore je to što se malena NE SKIDA sa cice. Znam ju dojiti po 8 -10 sati preko dana - ona zaspi na ciki, pa ju budim, pa ju prošećem, pe krene plač i gladna je, pa opet na ciku. Uglavnom, ovako mala preko dana uglavnom zaspi samo na 20 min, sve ostalo je dojenje, šetanje, dojenje. Prvo sam mjenjala cike, sad forsam jednu ciku 2 - 3 sata, ali nema pomaka. Svaki dan puno piški, a stolica ponekad ima 3 a ponekad niti jednu. Čini mi se da dobro ulovi ciku i da dobro vuče (kad ne zaspi), ali očigledno da je gladna. Meni se čini da imam dovoljno mlijeka, jel moguće da ona nema snage za izvući ono zadnje mlijeko?
S druge strane razmišljam da ona moju ciku doživljava već i kao dudu varalicu i ne može se preko dana smiriti ako ne siše. Dudu varalicu joj još ne namjeravam dati, ali moram priznati da dolazim u napast jer ona ako nije na ciki proždire svoje prstiće.
Po noći je OK. Spava 4-5h u komadu (izmorena od neprospavanog dana), uglavnom se jednom budimo i dojimo SAMO 1h nakon čega mi se čini da je sita i lijepo zaspi.
Ne moram ni reći da su bake počele navijati za adaptiranu hranu, a i meni je teško gledati malu na ciki 10h, a vaga stoji, stoji...![]()
Jel imao tko slično iskustvo???????
Hvala unaprijed na savjetima!!!!!!![]()