Evo nas s pregleda. Malac je tezi 210gr.. Izgleda da je "gubitak" tezine nastao losim vaganjem. Bili smo kod doktorice u dispanzeru, a ne na pedijatriji. Ova doktorica ima digitalnu vagu, dok oni drugi imaju obicnu. Sad sam smirena i zadovoljna. Doktorica kaze da PK veoma lijepo napreduje i na moj upit o tome kako ga dalje hraniti rekla je: "Dojite ga majcino mlijeko je najbolja hrana, mozete jesti sve, unosite dosta tekucine i ne nasjedajte na reklamne price o cajevima i slicnim proizvodima" Zena legenda! 8) Rekla sam joj da sam od patronazne dobila caj za dojilje, ali da ga ne pijem (probala ga da vidim kakvog je okusa :smajliju je muka). Na to je ona rekla da je to reklamni trik i da prema njenom misljenju od toga nema koristi.

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
MRZIM izdajanje i garantiram da količina mlijeka koje možeš izdojiti nema NIKAKVE veze s količinom mlijeka koju tvoje grudi proizvode i koju beba može povući. Izdajalica ne može oponašati pravu tehniku sisanja...Ma bježi od tog plastičnog zla.
Kad sam bila u bolnici zbog lijekova koje sam primala morala sam se izdajati, a Petar Kresimir smio je sisati 7 sati nakon sto dobijem lijekove. Ne moram ni govoriti da od pocetka imam mlijeka u potocima. I kao sto LR kaze MRZIM izdajanje. Osjecala sam se kao muzna krava na nekoj farmi. UZAS! A bol pri izdajanju je bila neopisiva. Jezim se pri samoj pomisli na izdajalicu.