Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: PRIJENOSNI KREVETIC ili PRAVI KREVETIC ZA BEBU

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno PRIJENOSNI KREVETIC ili PRAVI KREVETIC ZA BEBU

Imam jednu dilemu kupiti prijenosni krevetic koji moze sluziti I kao ogradica kad dijete malo poraste ili potrositi 1500 kuna na prave baby krevetice koji mi poslije nece sluziti valjda nisam spomenula da je to za drugo dijete,da li netko koristi taj prijenosni krevetic I doma I kad ode na vikendicu naprimjer...
    ima li netko savjet ili iskustva s prijenosnim kreveticem vjerujem da se treba jedino kupiti spuzva ili deblji madrac jer koliko vidim on ga nema a predubok je.....savjete molim

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Micica meni ne pada na pamet kupovati krevetic od 1500 kn, ima jeftinijih ili polovnih ili cu posuditi, a imam i prijenosni kad mi dodje necakinja i meni nije to to kao pravi..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo kupili pravi za 700 kuna (Lip Poljčane) a imali smo i posuđeni prijenosni. Kad su bili mali mali, spavali su zajedno u tom prijenosnom u dnevnom boravku (dnevna spavanja)
    Sad noću spavaju u pravim krevetićima.
    Nemoj kupovat novi, samo tu na burzi ima super ponuda krevetića po povoljnim cijenama.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nema potrebe kupiti novi, ali podnica i madrac nikako ne mogu biti zamjena za polu-rješenje prijenosnog krevetića!
    inače, imaš za kupiti i madrace za te prijenosne krevetiće, mi za naš imamo iako muškarac jako rijetko spava u njemu (kod bake, na GO i sl.)
    Posljednje uređivanje od Neli : 23.08.2013. at 12:22

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi smo imali jednu spuzvu cca 7-8 cm bas za njega rezanu i onda "obucenu" tako da prodje kao madrac. To sad sestra zna uzet za svoj putni kad s malom nekamo ide. Meni je putni krevetic sluzio vise kao ogradica za igru za oboje djece (manji je spavao u njemu kad je bio bas mala beba pa puno spavao bez nekog reda i mjesta). Inace ti putni krevetic ima najcesce iste dimenzije kao obicni, znaci onaj madrac od 120x60 ti provjereno ide unutra. Od prijateljice mali je spavao na pravom madracu u putnom kreveticu.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja dajem glas za NE prijenosni...meni eno stoji na tavanu, koristili ga jako malo, nikad spavali u njemu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo imali prvo drveni kimbi u kojem je jedno dijete spavalo na pola, a drugo uopće nije spavalo u kimbu. Imali smo u isto vrijeme i prijenosni za put.
    Oba smo prodali i onda dobili još jednu bebu. Za nju smo kupili prijenosni krevet i to tek kad je imala nekih 16 mjeseci jer više nismo mogli spavati s njom u krevetu, bila je "nemoguća" .
    Sad će za 3 dana iamti 3 godine i još uvijek spava u tom prijenosnom krevetiću koji smo nosili i na putovanja kada smo išli, ali na putovanja bez madraca. Imamo najnormalniji madrac u njemu inače. Sreća ga nismo prodali s kinderbetom kad smo prodavali pa nam bar nešto ostalo za nju.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    nema potrebe kupiti novi, ali podnica i madrac nikako ne mogu biti zamjena za polu-rješenje prijenosnog krevetića!
    veliki potpis

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

mi kupili prijenosni. često mijenjamo mjesto boravka pa nam je bitno da smo što mobilniji. sasvim smo zadovoljni.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moj mladi od 1mj starosti,i stariji od 18mj spavaju u prenosivom.krevetic ima podnicu,i imaju madrac.btw.dimen.je istih kao kindrebet,tako da smo u pocetku stavili madrac iz kindaca.a poslije kad su porasli,otezali kupila deblji.ionako bi i za kindac morala kupiti nove madrace.
    Ne vidim nikakvu razliku ismedu kindaca i prenosivog.osim sto nema drvene stranice.a u nasem slucaju kod starijeg koji je uredno lupao glavom u kindac,zaglavio i ruke i noge.prenosivi to nema mogucnost,i tak tren sklopljen kad putujemo

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    veliki potpis
    Ne kuzim ?
    Kindac ima drvene letvice i na to madrac.
    A prijenosi.u komadu drvenu podnicu koji se stavi,i jos ispod kreveta ima nogice koji sve to ucvrscuju i na to madrac

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vecina prijenosnih to nema
    Ako imaju podnicu i pravi madrac, onda ok
    Al ako nemaju, nema sanse da bi mi dijete stalno spavalo u tome
    Zapravo, ja nisam vidjela niti jedan prijenosni sa podnicom...
    A zapinjanje u kinderbetu meni nije problem jer imamo zastitnu ogradicu
    Medjutim, moja djeca ionako vecinu prve godine zivota (a i kasnije) spavaju u mom krevetu- tako nam je lakse cikiti

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bez podnice nikako slazem se. Meni se stariji i sa ogradom,i to onom visokom uspio zaglaviti
    Ne mogu staviti slike,cisto primjera kak izgelda kad je sa podnicom..

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Moja odluka je došla tako da sam postavila pitanje bi li ja spavala u prijenosnom krevetu? I kupujemo drveni

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

nanimira, tako, da, postavila si pitanje pravoj osobi, najodgovornijoj za dobrobit tvoga djeteta: samoj sebi. I odgovor je baš kako treba

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

a to ti je skoro kao pitanje da li spavati na krevetu ili kauču? kauč može biti udoban, ali krevet je ipak krevet. mi imamo prenosni kad putujemo kod baka, sa onom jednom kesom šta se okači da bude kao međurazina i nisam skroz sretna.
    on se jako okreće dok spava pa to šuška, njiše se cijelo vrijeme, a zauzima ipak značajno mjesta u autu u transportu. kad sam lovu potrošila neću sad to mijenjat, ali mi je skoro žao što nisam kupila i jedan polovni krevetić i stavila ga tu kod mojih..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

e i ako ćeš uz krevet kupovati i madrac, onda ta priča nije jeftina

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja osobno ne vidjeh prenosni krevetić s podnicom??
    svaki ima tu podlogu čvrstu koja se u njega stavi, ali ne podnicu

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

moj treći spava u ovome po danu https://www.google.com/search?q=stok...Bqb5zexDzTM%3A

po noći s mamom, al sad mu je taj omalio i ne znam što ću jer mi je baš super služio

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo imali prijenosni + kvalitetan Hespo madrac napravljen po mjeri. Kad se sjetim kaj su sve izvodile u tom kinderbetu, mislim da bi se u drvenom razbile. Najveći gušt je bio skakati u njemu i vježbati ravnotežu u doba kad su počinjale hodati pa su skakale s jedne strane na drugu uz razne padove.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    a to ti je skoro kao pitanje da li spavati na krevetu ili kauču? kauč može biti udoban, ali krevet je ipak krevet. mi imamo prenosni kad putujemo kod baka, sa onom jednom kesom šta se okači da bude kao međurazina i nisam skroz sretna.
    on se jako okreće dok spava pa to šuška, njiše se cijelo vrijeme, a zauzima ipak značajno mjesta u autu u transportu. kad sam lovu potrošila neću sad to mijenjat, ali mi je skoro žao što nisam kupila i jedan polovni krevetić i stavila ga tu kod mojih..
    Prijenosni su meni super za putovanja, ili ako se netko dosta seli, nema svoj stan/kuću nego iznajmljuje i sl. Ali pošto nama stil života dozvoljava dulje bivanje na jednom mjestu,uz tu i tamo poneko putovanje,ali ništa drastično OK mi je drveni. Da slučajno moramo često seliti i sl. mislim da ne bi uzela drveni jer kvaliteta današnjeg namještaja naprosto ne dozvoljava 100 rasklapanja i sklapanja bez posljedica. A k tome ga kupuje i baka, pa smo mi morali odlučiti smao želimo li baš kinderbed ili onaj malo veći krevetić koji ide i do 7 god. života. E a tu bih potpisala sirius i činjenicu da kad djeca počnu skakat nema tog krevetića koji bi izdržao 7 godina

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi cesto mijenjamo kontinente, imamo na razlicitim lokacijama razlicita rjesenja... Meni je prenosni bolje rjesenje od drvenog koji imamo, a kojem se ne moze sasvim spustiti ili skinuti stranica pa mali ne moze sam lijepo izaci iz njega kad se probudi, ali moze pokusati pa pasti. Iz prenosnog ne moze izaci do 2 g pa ne provjeravam svaki tren jel budan

wolf avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ja iz iskustva mogu reći kako mi je osobno bolji prijenosni krevetić. Naravno svatko ima neko svoje gledanje na to i naći ćete 20 razloga zašto da i zašto ne. Od samog početka su mi se svidjeli krevetići za bebe koji su sklopivi i prijenosni. Ali ja za to imam razlog. Često smo zajedno sa suprugom kao cijela obitelj išli na putovanje em zbog posla em zbog odmora. Kada su djeca bila mala smetala im je promjena mjesta spavanja, često su e noću budili i tako smo došli na ideju da kupimo taj krevetić i to nas je spasilo. Vrlo su lagani, jednostavni, sigurni tako da ih možete nositi sa sobom gdje god idete. Nismo nikada imali problema i isplatilo nam se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •