Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: PRIJENOSNI KREVETIC ili PRAVI KREVETIC ZA BEBU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

a to ti je skoro kao pitanje da li spavati na krevetu ili kauču? kauč može biti udoban, ali krevet je ipak krevet. mi imamo prenosni kad putujemo kod baka, sa onom jednom kesom šta se okači da bude kao međurazina i nisam skroz sretna.
    on se jako okreće dok spava pa to šuška, njiše se cijelo vrijeme, a zauzima ipak značajno mjesta u autu u transportu. kad sam lovu potrošila neću sad to mijenjat, ali mi je skoro žao što nisam kupila i jedan polovni krevetić i stavila ga tu kod mojih..

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    a to ti je skoro kao pitanje da li spavati na krevetu ili kauču? kauč može biti udoban, ali krevet je ipak krevet. mi imamo prenosni kad putujemo kod baka, sa onom jednom kesom šta se okači da bude kao međurazina i nisam skroz sretna.
    on se jako okreće dok spava pa to šuška, njiše se cijelo vrijeme, a zauzima ipak značajno mjesta u autu u transportu. kad sam lovu potrošila neću sad to mijenjat, ali mi je skoro žao što nisam kupila i jedan polovni krevetić i stavila ga tu kod mojih..
    Prijenosni su meni super za putovanja, ili ako se netko dosta seli, nema svoj stan/kuću nego iznajmljuje i sl. Ali pošto nama stil života dozvoljava dulje bivanje na jednom mjestu,uz tu i tamo poneko putovanje,ali ništa drastično OK mi je drveni. Da slučajno moramo često seliti i sl. mislim da ne bi uzela drveni jer kvaliteta današnjeg namještaja naprosto ne dozvoljava 100 rasklapanja i sklapanja bez posljedica. A k tome ga kupuje i baka, pa smo mi morali odlučiti smao želimo li baš kinderbed ili onaj malo veći krevetić koji ide i do 7 god. života. E a tu bih potpisala sirius i činjenicu da kad djeca počnu skakat nema tog krevetića koji bi izdržao 7 godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •