Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Pismo tati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne znam . Ja sam postigla zen. Nemam nista . Drugi imaju nesto malo . Meni ne treba - nista od toga. Samo me pustite dalje od svojih gluposti.
    Znas Tanci da ces mozda istjerati pravdu i dobiti dio koji ti pripada , ali nikad sa tim neces dobiti potvrdu i mir koji trazis.
    potvrda i mir su na drugom mjestu .

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam . Ja sam postigla zen. Nemam nista . Drugi imaju nesto malo . Meni ne treba - nista od toga. Samo me pustite dalje od svojih gluposti.
    Znas Tanci da ces mozda istjerati pravdu i dobiti dio koji ti pripada , ali nikad sa tim neces dobiti potvrdu i mir koji trazis.
    potvrda i mir su na drugom mjestu .
    Nemam vremena sve čitati, samo bi potvrdila ovo, i to svim srcem!

Tanči ovo je istina, sve sam pustila, sve. Spakirali se i otišli, i muž i ja imamo slične situacije familijarne, nije mi padalo na pamet da se borim ni za komadić zemlje, za ništa, niti njemu. Već smo se pomirli da ćemo imati onoliko koliko stvorimo sami, iako me peklo jer radilo se o djedovini, ali sam rekla neka, stovirt ćemo mi svoju djedovinu za našu djecu.

Tek sada nakon punih 20 godina, najednom dobijam svoju djedovinu nazad kad sam ivše sve prekrižila, igrom slučaja, to je isto jedna duga, teška i komplicirana priča..

Ali hoću reći, i da je nisam dobila, ostala bi zadovoljna jer si nisam ni uprljala ni otrovala život tužbama, svađama, goričinom i svime time što ide uz to i takvu familiju.
    Ako želiš svoj mir, ako đeliš barem vašu malu zajednicu, tvoju, tvoga muža i djece održati čistom i stvoriti jedan sasvim novi početak za njih, ne upuštaj se u to!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •