Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Pismo tati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ta pasivna agresija je mene skoro dotukla. mogu vam reći.
    pisala sam i na onoj drugoj temi.
    kako sam sa grižnom savjesti srasla...ono skroz...
    kad sam osjetila da će se nešto dogoditi...cca mjesec dana prije njegove smrti...potražila sam i stručnu pomoć...
    i dobro da jesam.
    jer, manipulatori kao što je bio on su veoma vješti.
    moj mozak ne funkcionira na tom nivou...i trebao mi je netko tko će mi reći...onako zdravo razumski...
    taj čovjek ti radi to to i to...radi toga toga i toga.
    pa ti sad vidi...

srećom pa sam progledala.

zato kažem...borba sa takvom osobom, zločestom prvenstveno, manipulativnom, sebičnom do same srži...koju ne zanim jesi li ti dijete koje će uništiti na putu do svog cilja...za mene bi bila totalni emotivni slom.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    moj mozak ne funkcionira na tom nivou...i trebao mi je netko tko će mi reći...onako zdravo razumski...
    taj čovjek ti radi to to i to...radi toga toga i toga.
    pa ti sad vidi...

odlično te razumem! i ja sam bila žrtva takve pasivne agresije jer nikako nisam mogla da sagledam širu sliku. jednostavno ti ostane ona neka slika koju si stvorio kao dete i tu se nekako zakucaš. moja sreća da to nije bilo u najužoj porodici, ali mogu da zamislim otprilike osećanja

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    odlično te razumem! i ja sam bila žrtva takve pasivne agresije jer nikako nisam mogla da sagledam širu sliku. jednostavno ti ostane ona neka slika koju si stvorio kao dete i tu se nekako zakucaš. moja sreća da to nije bilo u najužoj porodici, ali mogu da zamislim otprilike osećanja
    Dobro kažeš Vissnja, to zakucavanje u dječjoj dobi, e to ga se riješiti je već umjetnost sama po sebi, jako jako teško, ali mora se probati pa kud puklo da puklo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •