Drage Rode,već neko vrijeme imam ragadu na desnoj bradavici koja nikako ne zacjeljuje.Sunčica ima 9 mjeseci i još većinom sisa tako da i ne može tako lako zacjeliti...Još prije otprilike dva -tri mjeseca imala sam na toj bradavici blister nakon kojeg je ostala ranica koja se sve više i više povećavala. kada ne dojim stvori se krastica koja se pri ponovnom dojenju ponovno pozljeđuje i tako u krug... često mi zna krvariti i uuužasno boli,naručito na početku a ponekad i tijekom cijelog podoja...mazala sam sa melemom,azenom pa i bepantenom ali nista ... na kraju sam otišla kod doc (želila sam bit sigurna da nije soor..-i nije) a ona mi je dala neku mast Betrion i sol acidi borici i rekla da ne dojim na tu stranu dok ne prođe! :shock: Nisam sigurna što da radim !!Ne sviđa mi se koristiti tu mast,ne pada mi na pamet prestat dojit...bol mogu podnijeti -ali to traje već predugo ...a i Sunči voli dugo i često cickat pa bi volila da u tome zajedno guštamo!!Jedna draga Roda sa sos tel mi je preporučila Purelan i prije nekoliko dana sam ga nabavila ...sad mažem s njim...mislila sam da je netko možda imao sličan problem pa ako ima neki savjet jer ja baš ne volim tablete ,masti ,kreme koje nisu na prirodnoj bazi...