Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Edipalna faza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

žao mi je što si se osjetila napadnuta, niti moji postovi mi se ne sviđaju kad ih opet čitam, isprika.

Koliko je postotak onih koji su zaista ozbiljno proučavali Freuda ili psihologiju općenito, pa da svi tako olako pljuju po tome?...
    gle, obzirom da ne vjerujem da nas je ovdje puno takvih, koji su ozbiljno proučavali freuda ili psihologiju, morati ćeš se zadovoljiti s našim laičkim komentarima. i, pazi sad, još na forumu gjde majke itekako doje svoje 3 i plus-godišnjake, dečke, u edipalnoj fazi. zajedničko spavanje je mala beba prema produženom dojenju, po nekoj logici stvari.

no, kako god. i dalje mi freud nikako ne spada u odgojnu literaturu. ono, danas čitam juula, sutra freuda, preksutra junga. osim kao nekakav hobi, ono, voliš psihologiju pa čitaš.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je što si se osjetila napadnuta, niti moji postovi mi se ne sviđaju kad ih opet čitam, isprika.

gle, obzirom da ne vjerujem da nas je ovdje puno takvih, koji su ozbiljno proučavali freuda ili psihologiju, morati ćeš se zadovoljiti s našim laičkim komentarima. i, pazi sad, još na forumu gjde majke itekako doje svoje 3 i plus-godišnjake, dečke, u edipalnoj fazi. zajedničko spavanje je mala beba prema produženom dojenju, po nekoj logici stvari.

no, kako god. i dalje mi freud nikako ne spada u odgojnu literaturu. ono, danas čitam juula, sutra freuda, preksutra junga. osim kao nekakav hobi, ono, voliš psihologiju pa čitaš.
    Pa baš je ovako kako si napisala! Sva ta djela nastala su u nekom vremenskom razdoblju i treba ih promatrati u skladu s tim.

A sad malo zafrkancije - moja djeca imala su fazu mobitela, fazu fiksnog računala, fazu laptopa, a sad ulaze u fazu tableta, he he he.... To ih je bome više zanimalo od roditelja istog ili suprotnog spola.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •