Kako ste zadovoljni sa hranom u jaslicama?
Djelomično. Zadvoljna sam rasporedom i količinama obroka, zadovoljna sam i time što na meniju nemaju hrenovke, paštete (osim riblje), lino proizvode, pizze i slične stvari. Zadovoljna sam što imaju dosta voća i povrća. Ne sviđa mi se što im daju kroasane, fornette i napolitanke, nutellu i slične namaze.
Evo da se malo javim, moj je zagazio u drugu godinu jaslica, dobro se prilagodio u novu grupu i tete.
Tete su probale sa skidanjem pelene, to je zavrsilo totalnim debaklom (osim sto sam svaki dan morala prati masinu robe) tako da je i dalje u pelenama. Sad jedna teta vodi s njim bitku da se sam oblaci, makar papuce, on je tvrdoglav ko mazga i nece, tako da ga svako drugo popodne (kad je "stroza" teta) nadjemo napol obucenog kako sjedi na sofi i igra se scarapom ili papucom, bez neke namjere da ih i stvarno obuce
Ja nemam neke pretjerano visoke kriterije, pa se ne nerviram nad kruh-pasteta doruckom, ili cedevitom uz rucak. Vise me smeta sto je kao alternativa u jaslicama za dorucak cokolino i vidim da mu tete uvijek daju to a znam da bi pojeo bez problema "regularni" dorucak da inzistiraju na njemu. Dodje mi da namjerno preskacem dorucak pa da doma jedem, ali dorucak je do devet pa bi malo previse kasnila svaki dan na posao
Sto se oblacenja tice, obicno idemo autom pa mu samo obucem carape i trenirkicu, a gore preko bodica tanku majcu dugi rukav. U vrticu je podno grijanje i prevruce je za strample. Ak ce izlaziti van, bit ce mu malo hladnije, no vidim da ih skoro uopce ne izvode van cim je zahladnilo, i s tim bas nisam zadovoljna...