Hm...
Ja takodjer nemam negativan stav prema vrticu i ustvari se veselim sto krece.
Kao prvo nekako se nadam da ce usvojiti jelo ( i dalje odbija krutu hranu tj vecinu namirnica) i nadam se da ce nauciti zaspati sam!
Isto tako drago mi je da ce biti medju djecom i da se od tako rane dobi socijalizira! Iako se i bez toga jako puno druzimo s djecom.
Nadam se i da ce svasta novo nauciti
Moram oriznat da me malo strah te vrticke "agresije". Ne znam kako bi se drugacije izrazila, jer vidjela sam par primjera inace mirne djece koja su se u vrticu po pitanju toga dosta promijenila! Guraju se, udare... Mislim kuzim da je to sve normalno i da je tamo borba za opstanak, ali ipak me malo strah.
Tome u prilog ide cinjenica da je i ovaj moj zadnjih recimo mjesec dana postao dosta nagao! Poceo je bacat igracke, zna me lupiti, vani u parku djeci gura prste u oko... Ne bi htjela da se mog djeteta druga djeca boje? Ak me kuzite?! Ja mu naravno mirno objasnjavam i polazujem da se to ne smije, ali nema bas rezultatasto ako se to u vrticu jos pogorsa?
I mene zanima ta prehrana. Danas mi susjeda prica da se za rodjendane nose slatkisine znam pitat cu to na roditeljskom i vjerovatno ispast malo luda jer ovaj moj ne jede pudinge i cokolade!