Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Jasličari 2013/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prijavljujem jos jednog jaslicara;krecemo sa punih 15 mjeseci.Malo me muci sto jos ne hoda( moze 3-4 koraka) nego jos uvijek puze,ziheras mali.Kod nas nije problem on,da li ce se uspjesno i kako brzo adaptirati,jer vjerujem da bude,da je spreman za odvajanje,ali majka nije.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem jos jednog jaslicara;krecemo sa punih 15 mjeseci.Malo me muci sto jos ne hoda( moze 3-4 koraka) nego jos uvijek puze,ziheras mali.Kod nas nije problem on,da li ce se uspjesno i kako brzo adaptirati,jer vjerujem da bude,da je spreman za odvajanje,ali majka nije.
    Sela,ništa ne brini, evo mog iskustva.
    Maleni je imao 13 mj, nije hodao, nije imao dudu ni tješilicu,uspavljivao se na ramenu, naravno noseći, puzao je i bio jedan od 3 najmlađih. Adaptacija prošla super, tete izvrsno odradile svoj posao, voli vrtić tj. jaslice, danas bih jako žalila da ne ide u vrtić.
    Dakle imam izrazito pozitivno iskustvo kao i veliak većian mojih frendica.

Normalno je da brineš i ja sam, al na krajku je ispalo da se tete puzavciam još više posvete i nosaju ih, vani su ih po parkiću vozili u onim fora dječjim kolima, sjednu njih 4 i vozi,a kasnije su prohodali držeći se za ta kolica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •