-
Lili75 je napisala bas dobrih savjeta...
Ja moje nisam dodatno cijepila, i starija je bila malo bolesna ali stvarno nije bilo strasno, cca 3x godisnje bi zavrsila na antibiotiku, naravno i poneka virozica s temperaturom, najgore je u stvari bilo kad je ona i skoro cijeli vrtic dobla rotu, no i to je prosla jako dobro, samo uz proljev.
Mladji je popio antibiotik s 4 mjeseca i od onda pauzira 
Ja se sa svojima trudim uvijek jednako na ostavljanju - skinem jaknu i cipele, obucem papuce, dignem u narucje, pokucam na vrata, dam pusu i predam teti u ruke. Nikakvo odugovlacenje niti odstupanje od rutine. Neki dan teta bila na hodniku i pruza ruke malom a on nece. Onda sam joj rekla da udje u sobu, i cim je usla u sobu odmah joj je pruzio ruke da ga uzme.
Za dezursvo - znam da nam je svima koji radimo do kasno tesko, ali ako mozete probajte da ne budu u dezurstvu makar prvih par tjedana, pogotovo ako su u dezurstvu u drugoj sobi i kod drugih teta, moj mladji je plakao cim bi usli u dezurnu sobu makar bila njegova teta, tek se nedavno naviknuo da moze biti i u drugoj sobi. Srecom ja imam baka servis za podizanje nakon vrtica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma