-
Moj jaslicar 2.dan dobio virozicu respiratornu,curilo mu sirotome i nije dalo disati,slajmek smo izvlacili aspiratorom ali uglavnom bezuspjesno pa smo 3.dan ostali doma nakon sto je povratio jutarnje mlijeko jer mu se digao zeludac od zraka koji je nagutao sa mlijekom(kad dise na usta).Jucer smo ga ipak odveli na 3.dan adaptacije pa sam shvatila da tete nemaju nista protiv da im se dovodi dijete u akutnoj smrkavoj fazi,pitale su zasto ga nismo doveli kad nema povisenu temperaturu...ajoj,ajoj.I jos nesto.Moj veliki jelac poceo odbijati hranu,nece bocicu,nece svoje omiljene kasice,nece obozavani jogurt..jucer je jeo samo voce i pecivo.Prvo sam to povezala sa virozom,ne moze cuclati na dudu i disati...ali kad je poceo odbijati i zlicice...bas sam se zacudila.Rekli nam u vrticu da neka djeca mogu iz protesta poceti odbijati hranu..ali nisam nekako vjerovala da ce moj mali gladus tako odreagirati.Budemo vidjeli dalje.Ima li netko da mu dijete pocelo odbijati jelo i kak dugo ta faza traje?S obz da je bio dugo pod paskom zbog anemije,da li da mu pocnem ponovo davati zeljezo?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma