Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Jasličari 2013/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zuska, danas sam na vratima slušala "kritike". Ok, mog su nahvalile ali su dvije mame ispred mene dobile po nosu jer su im klinci neposlušni. Curica divlja, skače, razbacuje igračke, ignorira tete, nemaju baš nikakav autoritet nad njom (to sam i sama vidjela ona 2 dana dok smo bili s njima unutra) a drugi klinac isto tako ignorira tete kad mu kažu da nešto treba pospremiti i slično. Uglavom, obje su dobile naputak da malo postrože odgoj. To mi se baš nije svidjelo upravo zbog ovog što kažeš, adaptacija je tek na pola. Naravno da oni sad testiraju tetin autoritet i živce.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Zuska, danas sam na vratima slušala "kritike". Ok, mog su nahvalile ali su dvije mame ispred mene dobile po nosu jer su im klinci neposlušni. Curica divlja, skače, razbacuje igračke, ignorira tete, nemaju baš nikakav autoritet nad njom (to sam i sama vidjela ona 2 dana dok smo bili s njima unutra) a drugi klinac isto tako ignorira tete kad mu kažu da nešto treba pospremiti i slično. Uglavom, obje su dobile naputak da malo postrože odgoj. To mi se baš nije svidjelo upravo zbog ovog što kažeš, adaptacija je tek na pola. Naravno da oni sad testiraju tetin autoritet i živce.
    Mislim da su tete u pravu, dobro da su na vrijeme upozorile roditelje da malo pokušaju razgovarati i utjecati na djecu. I logično mi je da se i za vrijeme adaptacije pokušava uvesti neki red, jer je jednom usvojene obrasce ponašanja teško mijenjati kad se ustale.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •