evo da se napokon i ja javim s našim iskustvom.
Nama tata odrađuje daptaciju jer je on uspio dobiti godišnji. mozda i bolje tako jer mi priča da su mame treći dan ridale ko lude ispred vrtića, a djeca unutra.
Vrtić ima plan adaptacije. Prva dva dana ih dolazi po pet. Budu sat vremena uz prisustvo jednog od roditelja. On je prvi dan reagirao odlično, suze nije pustio. drugi dan isto tako.
Treći dan ostao je cca sat i pol sam, nije bilo nekih problema. Četvrti dan isto sat i pol - nije bilo problema. Danas cca dva i pol sata. obavio tamo i ručak i fino pojeo (iako inače jako slabo jede). u ponedjeljak ostaje i na spavanju.
Ja sam zadovoljna.
Zgrožena sam Zuskinom pričom
Uopće ne mogu vjerovati da još posttakvih "adaptacija". Pretužno.
Kako moj mali ima 14 mjeseci nekako si mislim da zato dobro sve to skupa i podnosi. Stekla sam dojam da dijete što je mlađe to lakše prihvaća prilagodbu na jaslice. mozda se varam.
E da u našem vrtiću imaju razumijevanja za djecu koja ne jedu komade hrane. I u roku od tri mjeseca kažu da dijete uspije savladati i to. Drago mi je radi toga jer smo pored velikog odbijanja dohrane od početka imali problem i s gnječenom hranom.
Toga sam se isto jako bojala kako će funkcioirati, ali evo kazu tete i tetak da se ne brinemo da će i to doći na svoje. Oni će miksati i imaju neki sistem kak ih nauče na komadiće. vidjet ćemo.