-
nama su 5. i 6. dan bili najgori, jučer sam bila s njim unutra, nije se odvajao od mene i stalno me povlačio da idemo doma,uf. noćas smo imali fijasko,bio je budan oko 1 sat,tako da sad još spava,neću ga ni voditi danas, nema mi smisla da ga dižem cendravog i takvog vodim među cendravce
. ja sam još na odmoru, pa si mogu priuštiti lagano privikavanje.
što se tiče rasporeda, mi smo na moru, večeri su još lijepe i ostajao je do prošlog tjedna budan do 21-21,30. zadnjih par dana sam ga počela privikavati na ranije lijeganje oko 12,30 ( kod nas jasličari oko 11-11,30 imaju ručak i u 12 spavanac), tako da se probudi oko 14,30-15 i ide spavati najdalje do 20,30. još ću to malo skratiti čim dan bude još kraći,tako da ide leći do 20 i da se probudi oko 7 ,to mi paše kad počnem raditi.
što se tiče šmrkanja, na sastanku su nam rekli da curenje nosa može, samo bez temperature i ne smije dolaziti ako uzima antibiotike. je li tako i kod vas sa antibioticima? to mi je čudno jer čim počnu uzimati,nakon 2 dana su bezopasni za okolinu, ili se varam ? kod nas u firmi nama bolovanaja ipod 39*C 
shania potpuno te razumijem, ali ako dobiješ posao za 1-2 mjeseca teže će ti biti odraditi adaptaciju nego sada, bolje da onda budeš mirna kad ideš na posao ...
zuska i andream baš vam zavidim na miru s kojim izlazite iz vrtića 
svima puno smijeha i što manje suza ovaj tjedan
Posljednje uređivanje od mandy : 10.09.2013. at 09:08
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma