Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Roditelji kupuju testove za skolu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dođoh napisati što i buba klara. Testove izdavača nije moguće nabaviti u slobodnoj prodaji, škola ih naručuje, odnosno pojedini nastavnici koji imaju "šifru". E sad, ako netko nekoga iz izdavačke kuće poznaje, naravno da vjerojatno može doći do službenih testova.
    Neki sastavljaju testove sami, a neki ih isprintaju s raznih učiteljskih stranica na kojima učitelji/učiteljice postavljaju svoje "listiće" za vježbu đacima, roditeljima i kao ideju drugim kolegicama, naravno u dobroj vjeri, očekujući da će navesti izvor, a ne predstaviti listić kao svoje zadatke.

Testovi izdavača baziraju se na zadacima identičnim onima iz udžbenika i radne b. . U matematici promijene brojeve, u prirodi su često umetaljke tipa definicija prepisana iz udžbenika, a na praznu crtu treba umetnuti ključnu riječ itd.
    Puno su mi draži testovi koje učiteljica sama sastavi jer su logičniji i može se bolje pokazati (ne)znanje .

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Puno su mi draži testovi koje učiteljica sama sastavi jer su logičniji i može se bolje pokazati (ne)znanje .
    Ovako i meni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •