Evo, opet sma na bolovanju, Janko je opet "bolestan". Ma zapravo uopće ne znam kaj mu je. Bili smo 3 tjedna doma, prvo legana viroza, pa e.colli, pio je ceporex, pa adeno-viroza. I onda je sve bilo ok. Krenuo je u vrtić, ponovo smo radili kontorlu urina, nalazi su bili malo bolji ali još uvijek e.colli. Pedica je rekla da neka pije brusnicu i tak to i da za mjesec dana opet radimo kontrolu urina. Tjedan i pol je bio u jaslicama i onda je počeo jako kašljati, opet dobio temperautru. Prošli četvrtak je imao temperaturu pod pazuhom do 38, davali smo mu bijeli sljez sirup i u petak je već bio bolje, bez temperature, raspoložen, manje je kašljao, mislila sam do ponedjeljka je opet kao novi. Ta dva dana nije bio u jsalicama, I noć sa petka na subotu temperatura 39.5. Pod pazuhom. Okupala sam ga, dala mu lupocet sirup i zaspao je a ujutro smo otišli kod njegove dokice u Runjaninovu koja je bila dežurna. S tim da ujutro od temperature ni T. Vadili su mu krv, leukociti 18,1! Pluća, grlo, nos, sve u granicama normale. Nije vidjela ni čula ništa neobično. Dobio je antibiotik. Nekakav zinnat. Kupila sam mu Petrovićev med za imunitet da malo dođe k sebi. Ali on je dobre volje, raspoložen, nema više ni temperaturu,(imao ju je samo tu jednu noć) ne kašllje više toliko, čak i hoće jesti.Uopće ne izgleda da je bolestan,pa se pitam kaj mu je zapravo. Ja više ne znam kaj da radim. Rekla je dokica da će nas slati endokrinologu. Valjda zbog e.colli. A izludit će me moji sa savjetima da ga odvedem u bolnicu, sveki koja je rekla da bi najbolje bilo da ga i ostavim u bolnici a ja ne vidim razlog za to. Zapravo uopće ne znam kak može imati temperaturu 39.5 jednu noć i gotovo, kao da ništa nije bilo. Jedino kaj stoji činjenica da ima povišene leukocite, očito je negdje žarište..

.
Odgovori s citatom