ljubicice ~~~~~~~~~~~~~~!
least kako si?
Ljubičice moje,![]()
![]()
za što duži ostanak u gornjem domu i skore pluseke!
sushi,kaj ima kod tebe,kad ti nastupaš s postupkom?
Kod mene jučer poplava,danas pak jako slabo i to skoro crno,ajme...i cijeli dan me jako pika,bode u lijevom jajniku,ne kužim kaj pak sad to :-O
zuzy kod mene je bilo svastaevo vidi se iz potpisa, s malim zakasnjenjem...
m mi je kasnila prosli c, testove nisam nosila na more misleci da cekam postupak, napravila test reda radi prije uzimanja duphastona kada sam se vratila doma, na 33dc, a kad ono![]()
crtica je bila jako blijeda, mm i ja se odmah zaletili po betu koja je bila niska, a za par dana jos niza...izgleda da smo ju ulovili vec u padu. zato nisam nista ni pisala ovdje, nadam se da shvacate...
dva dana sam bila malo u soku, a kada sam vidjela da su mm i dr sretni jer se (bilo sto) dogodilo, bila sam ponosna na svoje tijelo sto mi je dalo signal da mogunastavljamo s kucnom radinoscu jos koji c...dobili smo dobar vjetar u ledja
zato (pliz!) bez ikakvog tjesenja, samo pozitivno cure i sve je bolje... pripisat cemo taj good luck trenutak ovom vodjenju liste
uz to, slijedeci put kad cu razmisljati (samo) o keksu od o nadalje, svaki dan, svaki sat i tako tjednima...posumnjat cu i napraviti test na vrijeme![]()
Sushi idemo dalje u nove pobjede!!!!
Kod mene situacija i dalje ista.. Popodne odem u wc, obrisem se, papir doslovno proleti i ja si pomislim-evo je, kad ono samo hrpa sluzi. Imala sam i malo sluzi na mislim 26dc i sad opet
Vidjet cemo ujutro. Vec sam luda
Ajme sushi,zbilja se svašta izdogađalo..i svaka čast na sabranosti!Zatrudnijela si,malci su se probili do stanice,znači moguče je i to je super.Žao mi je što se nije nastavilo..ali tako je,idemo dalje!
Žao mi je što ja nisam izvadila betu sad dok mi je kasnila,s obzirom na onu neku ultra blijedu drugu crticu...a tko zna
Puno bi mi značilo da mogu začeti prirodno,a opet to bi značilo da opet nisam zadržala trudnoču.Možda i bolje da nisam znala..
ljubi,držim fige da zbilja ne dojde!
Sandra,planiraš možda ujutro nabaciti opet testić?
krojachica,tebi sad več opasno kasni kaj ne...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ah...kad je to tak relativno. vecini je prirodna biokemijska tuzna situacija, a meni se nakon ovih mjeseci mpo mirenja s cinjenicom da mozda slijede godine cekanja cini kao dobitak na lotu, doduse ne jackpot nazalost...ali sta je tu je, idemo dalje, bar se nesto zbiva a to je samo po sebi pozitivno
nemoj da ti bude zao sto nisi vadila betu, sad je tak kak je, a i smrzlic ceka
krojachica, ljubi, sandra...hoce pasti ti testici sutra?![]()
Sushi, ovo je zbilja iznenadjenje koje daje vjetar u ledja. Sretno dalje!
Garantiram da bih procurila cim bi ga popisala
Al navijam za krojachicu i sandru![]()
Jutrooooo!
Gornji dome hoćeli koja pišnuti testić ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužy - da ti ovaj FET bude dobitan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljubilice, Sandra, Krojačice - ma dajte izvadite testiće na sunce!!! Meni kad bi kasnila 1 dan - ja ne bi čekala sigurno - čisto zbog vas - da vas ne držim u neizvjesnosti - a vi nas baš volite mučiti![]()
lista za 02.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
Jutro..... ako ne dobijem danas, sutra pišnem testić (pripremit ću ga večeras da ne zaboravim)ali sigurno ću procuriti danas, tak sam i prošli mjesec...
Kakvo je ovo zatišje?
Ja sam tuko i uvijek
!
Ajmo cure,simptomiiiii,pišaaaaanje!!
Di nam je krojachica ?
Evo mene opetmislim da će test ostati neiskorišten... do sada ništa, a sada - trbuh boli, neofen popijen... kak to kod mene bude - dolazak crvene armije mjerim u minutama
![]()
Sandra,opče nisi fora...
Izgleda da smo mi ubrale šipak na tom Prčnju...
ljubiliiice,osvjetlaj obraz tom pustom otoku...![]()
Mene danas počeo boliti desni jajnik..toliko ga osjetim da nemogu ni hodat ni sjediti...grrr
Misija na Prčnju neuspjelaizvidnica stigla, uskoro će i čitava crvena armija....
Zuzy dobro si ti rekla, sve smo ubrale šipak tamo..ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ još uvijek ostalim ljubicicama!
Sandra nema predaje!
Ovo je još nesto brljbrlj... Mislim da se ovo ne računa pa bi onda sutra bio 1DC!!! Ma kakva predaja, imamo mi sve Prcanj i doma![]()
'Vecer![]()
Kod mene nista novo, osim neceg sto zelim da pitam![]()
Na 16DC su me tako ukocila ledja, a jajnici zavrnuli (posebno lijevi) a sve skupa praceno jakim grcevima u stomaku da sam kontala da je vanmatericna za koju ne znam, pa opet puca jajovod. I trajalo je neka 3 sata i popustilo.
Poslije toga kao da nista nije ni bilo.
Ima li neko ideju sta se zapravo moglo dogoditi?!
Joj - cure - baš mi je žao! Sad polažem svu nadu u Ljubilicu kojoj M opasno kasni! Ajde Ljubi - javi se!!!!!!!!!!!!
Ja sam u totalnom bedu - postupak mi je totalka poremetio ciklus - sad mi je FeFe označio da je 18dc bila O, a mi smo pokrili one dane kad mi je uvijek bila O - i imala sam nešto nalik O-bolovima u to vrijeme. Ah - briga me. Kako god - i da je jedna i druga varijanta - rezultat je isti: ništa ni ovaj ciklus.
anka,probaj napraviti discard 18. dc vjerojatno ti ili ne bude opče označil O (ko meni prošli ciklus,valjda zbog ne mjerenja u prvom djelu),ili možda čak označi onda dok si i mislila da je bila.
krojachica,ljubilica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje svim srcem!
Sandra,jel se brljbrlj pojačalo?
least,dobro došla u ljubice!
HelloKitty ,neznam otkud ti jaki bolovi,možda ti se ukočio živac pa je bol letjela svuda po struku..teško je onda skužit sam centar,imaš filing da te u biti boli sasvim deseta stvar.Tko zna,a možda je to bila neka hard ovulacija...malo kasnija. Kak god bilo-prošlo je,i badava ti sad glavu razbijat s tim,pogotovo na način da je bila vanmaternična..znaš i sama da je malo prerano za to (osim ako ne misliš od ciklusa prije),a i bolovi bi potrajali vjerojatno.
Mene je jučer i prekjučer tolko pikalo u lijevom jajniku da sam imala filing ko da mi netko noža gura,konstantno mi je pulsirala bol..danas sam ko nova.
Idemo dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Ček,a di nam je MAMI s kafesitom
Sad moram iti kuhat...kaj sad,sve ste pozvane![]()
cure sorry, niskako da vam javim, danas sam već 5dc
Žužy - pričekat ću još s dicard. Očekujem mengulju najkasnije do kraja tjedna - ako dođe tad onda je potvrđena moja inicijalna pretpostavka vezano za O. Ako dođe kasnije, onda ću znati da je FeFe točno odredio O na 18dc.
A slijedeći ciklus budem mjerila disciplinirano i T i radila LH-testiće. Ako mi se ciklus opet pokaže kao bezvezni, možda budem uzimala Vitex jedan mjesec. Vitex mi je super - a taman se tijelo bude od njega isčistilo pred postupak.
Dakle - ostala je samo Ljubilica!! (za Least ćemo malo kasnije navijati)
anka imas malo unosa u prvom dijelu ciklusa pa je FeFe-u tesko procijeniti kad je bila O, zato ju je i oznacio iscrtkanom linijom jer nije siguran
kakvi su ti to notes 9-12dc? po meni, O ti je bila prije 13dc, s obzirom na tvoje uobicajene post i pre-O tempice.
Hmmm...ja bi rekla da su te notes bile ankine hopa-cupa aktivnosti,kaj ne?![]()
Mami kasni s kavom jer nema vode, i to od jučer ujutro, ne pitajte me kako mi je .
Ljubi javi se~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Eto mene...danas 1DC armija ima pravi desantSvima ~~~~~~~~~~~~~~~
haahahaha žužy - moje hopa cupa aktivnosti su evidentirane pod drugom rubrikom
Ma u notesu sam bilježila zatezanja i i probadanja - a budući da nisam mogla odrediti s koje strane potječe bol (s lijeve ili s desne) nisam bila sigurna da li uistinu riječ o ovulaciji ili je nešto deseto.
Ali uistinu sam i prije par dana opet osjetila neko probadanje (znatno slabije nego ono ranije) - zato sam pomislila da je FeFe možda u pravu - ah ne znam. Osim postupka možda mi je i dijeta poremetila ciklus - u 6 tjedana sam skinula 6kg. To je vjerojatno pojačalo efekat postupka. Isto kao što Ljubilica veli od postupka nemam osjetljive grudi niti neke druge simptome lutealne faze koje sam ranije imala. Zato sam i razmotrila uzimanje Vitexa, samo što znam da moj dok to ne bi volio tako blizu postupku.
Kako god - ni ovaj ciklus ništa - jučer radila LH-test koji je negativan.
curke,
hvala što mislite na mene
kod mene još uvijek nema vještice ali nema ni trudnoće. očito se nešto sj..alo. mislim da nije od dijete jer više nije ni upola rigorozna.
vjerovatno je od postupka. nemam drugog odgovora. malo mi se čini da ću procuriti, pa opet ništa. kad se obrišem samo prozirno žučkasta sluz![]()
prehlađena nisam ni ništa tome slično.
anka mene su cice prestale boliti još prije postupaka uopće. tad je i uočen snižen estradiol, samim tim i endometrija sad se samo fino nastavilo. doduše boljele su me iza ET-a
nadam se da će se nešto pokrenuti
sad gibam-imam posla preko glave![]()
Ljubilice baš sam se ponadala da ćeš nam javiti +.
Mene danas cijeli dan bole jajnici i onak sve dolje a nikako da krene, a inače me nikad ne boli i uopće nemam tih problema. Sve nešto čudno.
A sise me nisu nikada nikada boljele.
lista za 03.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
zuzy tak je, reci ti njoj
sandra i krojachica bas steta, cinilo se obecavajuce...
anka pa jel znas imati inace o malo ranije, prije 13dc? 6kg u 6 tjedana nije malo, uopce nije! kakva je to dijeta?mozda se zato malo poremetilo...
mami jesu ti tako skraceni c inace da ju vec ocekujes? least gdje si nam ti? HK nadam se da si bolje danas
cure sta je ovo, kakav je to prazan i otuzan gornji dom...![]()
Sushi da skraćeni koma, da zadnjih par mjeseci je 24 dana s tim da spoting krene već 18 dc.
Sushi - O mi je uvijek bila između 11dc i 15 dc - i to mi je bilo super jer sam znala planirati. Prošli prvi ciklus nakon postupka O mi je bila 20dc - a obradovala sam da se vratilo na staro kad sam imala te neke bolove oko 11dc. A bazalnu mjerila nisam jer smo bili na moru i nije mi se dalo navijati sat da bi mjerila svaki dan u isto vrijeme.
Sad valja čekati...
Na Dukan-dijeti sam!!!!!! Poslije neuspjelog postupka sam se posvetila mršavljenju - da malo skrenem misli i imam drugu zanimaciju - a i bila sam se udebljala u zadnje vrijeme dosta - ne zbog prehrane - jela sam jednako - nego mi se valjda metabolizam usporio. Tako da radim na tome - još 5 kila i bit ću si aman taman.![]()
Sandra - hvala na kavici! Spavala sam gotovo 8 sati, a opet sam se umorna probudila.
Jutro!
Sandra hvala na kavi !
Opet sinoć nisam mogla zaspat i sad jedva gledam.
Sushi piši 2dc.
Jutro cure,
bas sam za kavu. Sva sam nikakva. Vjestice jos nema. Samo se nadam da mi nece putem pljusnuti jer imam osjecaj da bi mogao biti takav scenarij
Mami pa koliko gledam, procurila si 24dc?!?!?! Covjece, al te zeza
Posljednje uređivanje od ljubilica : 04.09.2013. at 08:23
Ljubi da 24 dan i tako već par mjeseci.
Nedavno mi je gin rekla da su skraćeni i produženi ciklusi tek: <21 i >35 dana. Sve ostalo je u normalno.
lista za 04.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
hvala nabas mi treba jedna...ili pet-sest danas
mami a prije ti nije bilo tako skraceno? da li pratis kada ti je ovulacija, koja faza je skracena...i sto je s hormonima?
anka svaka castljubilica nadam se da ces brzo biti ok...
Mene sinoć rasturao jajnik....ovulacija je tu, ali me je toliko bolilo da sam popila neofen i zaspala u 21h i ništa od keksavečeras ćemo
![]()
Hej curke!
Ljubi nadam se da će se uskoro pojaviti ta M, da odahneš..!
Mami
Kudri i Least~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni je jučer popodne bilo malo sluzi...pa smo bacili jedan keks navečer..