moram priznati da sam ju bez problema popila. pa nije mi puno gora od kadulje![]()
Uu ja si pak to nemrem usporediti...kadulju imam i namočenu u medu,pa takav med ubacim u neki "običan" čaj.Za po zimi
Piješ i marulju i vrkutu?
da, i cekala sam da probam koji ce biti groznog okusa... Il sam ja cudnapa mi je pitko. Nije mi fin da se razumijemo, al popila sam bez problema. vjerovatno ce mi se zgaditi s vremenom.
A jel itko pio caj od malinovog lista?
Bravo za srculence
Jesi se malko smirila,sad kad si se uvjerila da je sve ok![]()
jesan.ma najgore mi je bilo sta su mi preko noci bili nestali svi simptomi a ne znan sta je, sad je sve super. narucila me opet 7.10![]()
Jomi super!!!!!!!!!bila i ja danas sve 5 al opet je..... šećer na ogtt-u na tašte ne štima![]()
Pozz curke...
Nema me, ne telum vam kvariti raspolozenje i jadati se, a u zadnje vrijeme jedino to mogu. Naime Ovo ke bio moj 4 ciklus klomifenom i ponovno 2 po redu sad da mi menga kasni, a rridna nisam. Ne razumijem zasto, kako i tako sve redom.
Stvarno se pitam kako cu ja ikad imat bebicu kad nisam u stanju ni mengu dobit uz klomifene. Eto bolje da se nisam javila, samo unosim neko lose raspolozenje ;(
least i meni se dogadjalo isto, 3 od 4 ciklusa na klomifenu beskonacna, pa dufici...dr-i mi nisu dali neko meni smisleno objasnjenje. osim toga, te tablete su me bacale u suicidalnu depresiju, trebale bi imati upozorenje debelim slovima na kutiji...i naravno da je svako raspolozenje ovdje ok, nemoj da ti bude bed pisati
![]()
pila sam vrkutu i marulju prije godinu dana, 3 ciklusa, ali samo po 3dcl dnevno...sva tri je menga dosla na vrijeme, a sad...dal je to bilo zbog cajeva ili ne tko ce ga znat, skepticna sam malo prema tome, makar sam probala. ono sto jesam primjetila dok sam ih pila je bio osjetno jaci vodeni iscjedak...ali ne i eggw. i da..i meni je okus oki inace pijem puno cajeva, nezasladjenih...ovo me cak ugodno iznenadilo s obzirom na price...prestala sam kada sam pocela s klomifenom
Posljednje uređivanje od sushi : 10.09.2013. at 23:45
Jutrooooooooo!
Ajme koje vrijeme, kiša, zima, koma.
Ali zato imamo vruću kavicu .
Ja sam davno probala piti čajeve ali nisam bila ustrajna, i prošli tjedan tražila marulju i nema je nigdje.
Least![]()
Ja sam kupila u pothodniku u importane centru, mislim da je to biljna ljekarna
Least mislim da smo svi blago depresivni, al zato smo tu jedna uz druguIza mene 2 neuspjela postupka.. Isto se pitam-pa do kada? Kad cemo mi zagrliti bebicu? I onda mi kaze mm, onako jednostavno - samo se ti opusti i izbaci negativnu energiju iz sebe
pa kad ga nisam pogodila s necim
Cure šaljen vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~i puno, budite hrabre i ustrajne doći će bebice, kad tad..
Najtužnije razdoblje u mom životu (osim rata) su bile te duuuuge godine čekanja, pa su se zaredalii neuspješni postupci.. ajme koja tuga , koliko suza..
Sad se moram uštipnut i podsjetit se da sam mama ..
sad raste želja za drugim djetetom al to je već druga priča ..
Što se tiče Klomifema , moje je iskustvo nikada više.. pokazalo se što ih duže koristiš da tijelo sve lošije i lošije reagira , pojavile se rane O, s praznim folikulima pa dosadne ciste..
u svakom slučaju samo su mi radili štetu..
Svi mi imamo dane beznađa i pesimizma...ali treba ostati pozitivan i vjerovati..to je ono što ljude tjera naprijed.
Stoga curke, glavu gore!
s obzirom da sam sad na samom vrhu liste, imam obavezu prijaviti svoje stanje
danas, na 32dc - samo se napuhujem i imam vjetrove.
jučer sam imala neka pms probadanja i bol u leđima, danas više ništa.
cice ne bole, možda malo osjetljive.
inače sam ful plačljiva i razdražljiva...jučer zbog neke pizdarije ridala pola noći:/
btw: skinula sam aplikaciju Moj kalendar i super je stvarčica za upisivanje simptoma, temeprature i praćenje ciklusa. računa i prosjek ciklusa, i lutealnu fazu i ovulaciju...
Prema toj aplikaciji, kasni mi 1 dan...
Posljednje uređivanje od kudri : 11.09.2013. at 14:37
lista za 11.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mami u ljekarni ti se moze naruciti sto zelis...samo pricekas koji dan da dodje
ma cure, neće biti kao prošli mjesec s nabrijavanjem atmosfere. zapravo, ovaj mjesec nismo ni pokrili (zapravo mislim da nismo), pa bi bilo ravno bezgriješnom začeću
ja sam samo izvještavala![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 11.09.2013. at 15:16
Kudri samo ti misli da niste, svejedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Sushi dobrodošla u ljubičice!
Skoro pa smo se podjelile na listici..
kudri imam ja jednu koja se prošle god u lipnju 2x poseksala (doslovno), muž išao na neko putovanje, imali neku ludnicu sa starcima, na poslu kaos-znači stres na vrhuncu. i sad gura kolica s bebom od 5,5 mj. tak da![]()
kudrijedan ali vrijedan je dovoljan sex
least žao mi je što ti se to događa,tako je meni bilo s duphastoneom,da nisam imala o i da nisam niti po njima m dobila i nakon 10 mj ludovanja 3 table duphastona sve mi se samo od sebe vratilo u normalu,kako,zašto ne znam i nakon par mj sam tada 1put ostala trudna
Jutroooo!
Sushi bila u dvije apoteke i uvjeravali me da je to za smirenje.
Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I meni ovaj mjesec ništa, mm na putu i to još 10 dana, tako da ništa od ovog mjeseca.
Mami http://www.google.hr/url?q=http://ww...UMmucefh9D6_rA
Imas i latinski naziv.
lista za 12.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Eto da izvjestim kako je kod mene: prekjučer - 12dc, sluzi ko u
priči, bol na lijevoj strani i lijepo smo sve "pokrili", naravno odmah sam počela brinuti da je malo rano za O, obično imam
14 - 15 dc,ali opet si mislim, bilo je cura koje su zatrudnile i 12 dc,
pa i ranije. kad ide ide, kad nejde nejde.
e sad, danas sam osjetila baš jako probadanje na desnoj srani i mislim si pa nije valjda O ipak na toj strani jer mi je taj
jajovod zacepljen.
MM me sinoć oduševio optimizmom, kaže on: Imam osjećaj da smo ovaj put napravili,
a ja njemu: imaš taj osjećaj već 40-tim put![]()
Krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pokrivanje O!
Ljubičice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i vama...ima što novoga?
Meni isto jučer i danas neki pritisak na lijevoj strani..a (.) (.) rastu i bole...standard.
sushi znaš onu statistiku o velikom broju uspješnih ciklusa nakon biokemijske
~~~~~~~~
testić?
statistika?ma ne, necu se opterecivati s takvim stvarima sada, kaj (i kad) bude bude, i ovo je vec bilo veliko iznenadjenje...
inace, na uzv mi je dr rekao da ce ovaj c sve biti pomaknuto za tjedan dana...a i lh trakice kazu nesto slicno, najtamnija je bila prije nekoliko dana... pokrivalo se vrijednotako da ce test pricekati, malo cu se zadrzati u ljubicicama izgleda
a sada nagradno pitanje dana... da li lh trakica moze biti pozitivna a da ne bude ovulacije? (bubekica...?)za svaku korisnu info...
krojachica super za pokrivanje
kudri iii? ~~~~~~~~~
sushi,meni je znala biti pozitivna,al ful,oko dana očekivane menge.Pa sam se afkors ponadala,kad oče i lh biti pozit. u slučaju trudnoče,ali šipak..zašto-neznam.Mislim da to nije normalno.
Jučer mi je dr rekao da lh trakica bude pozitivna i do 6 sati prije same ovulacije.Kolko dugo nakon O,neznam.Znam samo da je meni u jednom danu bila i poz. i neg.
A sam ti pomogla...
Ma bitno da sve vas dvoje nama bili vrijedni,i da se zbilja zadržiš u ljubicama dugo dugo![]()
Veče komadi !
Kupila ja marulju danas, u ljekarni po preporuci naše ljubi, i moram priznat da ni mei nije gadna za pit, ali mi se čini kad sam prošli put pila da je bila gora, i da je čaj bio taman a ovaj je ko kamilica ??
Sushi i meni je znala lh trakica prije nego ću dobit imati crticu, ne baš turbo tamnu i ništa, ali kažu da ako imaš pco ti pokazuje crticu, mada mi je kad sam bila trudna sa starijom curkom isto bila pozitivna i nju sam pišnula 25 dc a test 26 dc.
Kod mene spoting, znači ni ovaj ciklus opet ništ.![]()
sushi iskreno, ne znam, vjerojatno je moguce. lh trakica je pokazatelj lh surgea, koji prethodi ovulaciji.
evo jedne fascinantne fotke
http://php.med.unsw.edu.au/embryolog...ulation_01.jpg
(mozda si neke bolje predoce samu ovulaciju)
Sushi i ja isto mislim da s tim trakicama nikad nisi na cisto. Meni su stvarno znale svasta pokazat...meduti neke cure se dosta dobro njima sluze. Radije ti uvedu jos neko sredstvo kontrole
Hvala cure na utjehama, danas sam malo bolje, ali ne posve. Voljela bih bit vedrija, a ne poceti samu sebe mrzit zato sto mi ne uspjeva zatrudnjivanje. Najgore mi samo kad mi mm pokaze tu sad svoju veliku zelju..
Posljednje uređivanje od Least123 : 12.09.2013. at 23:10
Uf - Bubekice - odakle samo iskopaš sve te fotke?!?!?!? Kad se sjetim onih slika s razvojem sluzi - ufUpozori drugi put na sadržaj - da se mogu psihički i fizički pripremiti na prizor
Šiškica, Least
Meni se desni jajnik već počeo javljati.... Bravo - izgleda da se napokon sve vraća na staro nakon postupka!!!
Ups, zabravim da nemaju svi zeludac za takve stvari, sry...
kod mene još ništa, ali i prije dva mjeseca (kad sam nepotrebno nabrijavala atmosferu) mi je ciklus trajao 33 dana, odnosno procurila na 34dc - što je danas. eto, još da je danas izdržati...
p.s. jutros me kćer, odmah nakon buđenja dok smo se mazile u krevetu, pitala: Mama, a kad ćeš mi roditi seku? Kažem ja njo: Pa budem jednog dana. A ona meni: Ne, želim sada, dok još nisam narasla, a ne jednog danabubicam moja! mogu si misliti koliko želi imati brata ili sestru. sjećam se sebe u toj dobi. sestru dobila tek sa svojih 15 godina
![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 13.09.2013. at 09:51
Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Kudriza seku ili bracu
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brace i seke
lista za 13.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
Ako je na šank, evo meeee!
Evo ja dobila konacno...prijavljujem sutra 2dc
A sad u nove bitke![]()
'Vecer drage moje.
Kod mene jos nista.
Samo imam pojacano bijelo pranje. I grudi su mi vise teske nego sto bole. Apetit 0 bodova.
Uglavnom, nicemu se ne nadam po obicaju.
Kod mene isto još ništa.jučer na večer test negativan.bazalna jutros 36,8..izgleda da me samo ciklus zeza!
Jutrooooooooooooooo!