Sinoć smo dogovorili da idemo kad opet kod dr.A na VV po drugog bebača..nema se što čekati..
Čekam M pa zovem i naručujem se za prvi pregled..
opet me nervoza hvata kao i prvi put.. vjerojatno jer znam što me čeka!!![]()
Sinoć smo dogovorili da idemo kad opet kod dr.A na VV po drugog bebača..nema se što čekati..
Čekam M pa zovem i naručujem se za prvi pregled..
opet me nervoza hvata kao i prvi put.. vjerojatno jer znam što me čeka!!![]()
Šiškice odlično !
lista za 18.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškice super za odluku! razveselilo me jutros kad sam vidjelavidis, mene hvata nervoza jer ne znam sto me ceka...a kada si ovo napisala malo sam se zamislila...jel neznanje bolje? uhh... drzim vam fige da bude sto brze!
vucice ljubicasta...kak si?
Jutro cure!
Evo pravim malu pauzu pa da svrnem vamo..
Šiškicabravo za odluku, samo hrabro naprijed!
Sushi ovaj moj me ciklus baš zeza, evo već 2-3 dana imam dolje osjećaj kao da ću dobiti, što je nemoguće jer je još rano...pa danas je tek 25dc, M obično dolazi na 29..Već su mi dopi*...te promjene..moguće da je sve to od stresa zbog ovog učenja. Što da ti kazem...Kako je kod tebe, vidim na vrhu si liste...
Šiškice - sretno!!
Samo sam htjela navratiti da se javim!! U totalnoj sam gužvi na poslu - ne stignem misliti ni na što - i baš sam pustila mozak na pašu - odnosno ostavljam ga na poslu![]()
Ali eto danas se nadam da će biti O - iako ne znam baš - jučer je LH-trakica bila snježno bijela, sluz ne ukazuje na to, ali tempica mi je sumnjiva a i vrijeme je - a što se tiče ovulacijskih bolova - ne znam - upravo sad sam osjetila nešto s desne strane u trajanju od 30 sekundi - a je li to to? Ne znam - ipak mi se još nije sve reguliralo nakon postupka i to me iritira
Ljubilice - još nije bila O?! A watery sluz je bila još neki dan?!?
vucice kod mene samo pms u svojem najboljem izdanjutest cu raditi tek za neko vrijeme ako do tada ne dodje m, sve mi kasni ovaj c...
I kod mene pms u punom sjaju, ovaj mjesec nismo uopće bili aktivni ( možda je bilo jednom ??? ) ...eto ne znam kako nam je to uspjelo, dođi i takvi dani....očito sam ga iscrpila ovih mjeseci sa obaveznim seksom u plodnim danima pa se čovjek zasitio....tako da očekujem mengu svaki dan....
drugim ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prijavljujem 1dc !
Cure, HELP!!!
Jučer mi je bila O! I sretna sam zbog toga. Ovaj ciklus nisam htjela da krenemo par dana prije očekivane O i onda svaki drugi dan kao inače, nego sam ciljala da uhvatimo baš dan ovulacije - i tako je i bilo! Dakle - pokrili jesmo!
Jedino što me muči to, da je LH jučer bio opet snježno bijeli, a ne vjerujem da je greška u testovima - nisu baš nešto - ali sam te iste (iz iste narudžbe) koristila i prije. Da li netko zna razlog ovome i da li to nešto zabrinjavajuće?
Mravak - tebi
Sushi - navijamo
Žužy - pošto ti je graf kao nikad prije - navijam da ti baš on donese ogroman +!!!!!!!!!
Jutroooooooooooooooooo!
Nisam dugo skuhala kavu, pa evo poslužite se !
Anka ja nemam pojma, a kakva ti je bila prekjučer?
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~!
Mami - i jučer i prekučer su testovi bili snježno bijeli!!!!!!!!!![]()
nestrpljiva anka isti problem i kod mene![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 19.09.2013. at 08:58
Ma koma! Pa je li kod tebe bila O ili ne? Imaš li kakav feeling?
Moguće da isto bila jučer kao meni ali budući da ti skok nije baš uvjerljiv, morat ćeš pričekati tempicu sutra ujutro da bi imala izvjesnost.
Tri razlicita LH testa pozitivna, jucer i prekjucer negativna
Jucer je bio blagi feeling, ujutro ziganje s lijeve strane, kasnije s desne u trajanju od nekoliko sekundi
lista za 19.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
anka, meni su trakice do sada uvijek pokazivale sto se zbiva - ako su tamnile bilo je ovulacije (vidjelo se kasnije na uzv ili po progest.), ako nisu nije je bilo...no ja pratim samo uz njih+sluz, a vidim da je tebi graf sasvim dobar za sada... nadam se da su trakice u krivu![]()
Gou ljubi,gou ljubi
mravak,
anka,za uspješno ulovljenu O,neka to bude-to!
Šiškice,bravo za odluku,al navijam svejedno da do mpo ni ne dođete i da vas prije razveseli plusić!
Sandra,di si nam?
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i big kiss!
sinoć je fasovao, a bome će i večeras![]()
(samo da se dovučem kući s posla i da ne krepam od umora)
anka javljaj novosti o testićima
pišite sutra 2dc, stigla M nakon 8 dana spotinga..
Ah - cure ništa mi nije jasno. Danas mi T pala ekstremno!! A imala sam sve naznake ovulacije - ovulacijsku bol itd. Sve je nešto čudno - a ovo mi je 3. ciklus nakon postupka - pa već se trebalo sve izregulirati!!!! Uglavnom nastavljamo keks dijetu, a šta bude bude.
Da - jučer LH i dalje snježno-bijeli. A ako ovo bude anovulatoran ciklus - bit će prvi u dvije godine.
Šiškica![]()
Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 20.09.2013. at 07:08
Siskicavec ovaj ciklus idete na brdo? ~~~~~~~~ za bracu ili seku
Anka neznam sta bi ti rekla! Sta je sa sluzi, sisama? Jel ti to sta govori? Samo vi nastavite s keks dijetom, nece skoditi
Meni sinoc vec svjetlija Lh trakica al zato me sad desni jajnik ziga svjetski, sise-0 bodova. Keks je pao pa sad kaj bu, bu.
Jutrooooooooooooo!
lista za 20.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Hej, curke, pozdrav od mene!!!
Nisam dugo bila ovdje, ali vas redovito pratim. Šaljem pregršt pusa i ************************************************** **************** i javljam da nosim curicu!!![]()
bravo peony ako ti znas spol onda ne sumljam da i meni dr ne bude rekao za dva tjedna!
Peony čestitam na curici !!!
Sushi meni je danas 2 dc....prijavila sam ali ti je promaklo....
ajmo cure jedan plusic
Znači sad smo samo Sushi i ja u gornjem domu...Ja mislim da će moja večeras ili sutra...a ti Sushi hoćeš piškati ili?
mravak i šiškica ajme zao mi je, nisam vas upisala danaszurila sam ujutro zato da lista ne bude tek navecer i eto... ispricavam se i ispravljam sutra, no hard feelings
peony cestitam!
ljudi posvadjala sam se sa svojim ciklusom, opet me zeza...lh trakica je bila pozitivna 23.dc, nakon toga poceo mi po svemu tipican drugi dio c, a zadnja 2 dana eggw i opet ful pozitivne trakice, radila sam ih zbog te sluzi. pms me pustio...kao da sam se probudila u 14.dcinace mi je problem sto ne bude o pa ni trakice ne tamne, ovakvo duplanje mi se ne dogadja... vec sam sama sebi smijesna, poludit cu
![]()
naručena sam u četvrtak ujutro na "brdu".. krećemo
![]()
Sushi bome i tebe zeza ovaj ciklus
Meni i danas pozitivna lh trakica
Siskice sretno na brdu
Jutro cure!
Šiškica sretnoooooooo i da što prije dođete do svoje mrvice!
Prijavljujem 1dc...točna kao urica. Što je najbolje, nisam u bedu..![]()
Ništa od kupanja ovaj vikend.
Sushi tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
lista za 21.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
vucice a steta...al bar je tocna, a sada u nove pobjedesad sam se sjetila...jeste napravili onaj sgram? i da, kupanje?
ti si skroz na jugu? ufff a ja upravo jutros razmisljam o otvaranju sezone grijanja
anka jesu jos uvijek bijeli? vidim da je temp i dalje niska...
zigzag gdje si nam nestala, sta ima kod tebe? jel pratis kad ti je o?
meni test jutros negativan, od m ni traga za sadarazmisljam o ponovnom pokusavanju mjerenja bt sa slijedecim c...
Jutro koke
Vucice sad u nove pobjede. I ja razmisljam o sezoni grijanja, bas mi je hladno
Meni je graf pokazao O na 14dc. Sad da li smo pravilno pokrili nemam pojma.
Inace, mislim da me nesto hvata-jedva gutam
Odoh u berbu, tipkamo se kasnije
Uzivajte
Sushi nismo ga napravili, za to moramo u St, jer ćemo ga radit privatno. Budemo, al ne znam kad..nemam zivaca za ništa zbog trenutnog stanja. I da, kupanje, ja sam u Du..more je još 24 (prošli vikend je bilo super more), a i danas će bit i fina temp. zraka.
Obozavam ovu klimu, tako da sam se odvikla one kontinentalne..
Ljubi odmah čaja i meda..ima tih viroza, sad će krenuti. Ja baš idem pojesti sladoled..![]()
Sushi uhodavam se na grafu fertility friend i nije mi još označio ovulaciju, jučer mi je bio pozitivan LH test, al ne osjećam nikakvo probadanje, šta sam inače znala osjetiti...uglavnom zabavljali smo se sinoć i jutros pa smo valjda pokrili ovulaciju.
Vucice imam osjećaj da si u nekoj drugoj dimenziji kad govoriš o kupanju i sladoledu, ovdje u zg sam davno zaboravila na to![]()
Zigzag~~~~~~~~~~~~~~~ za pokrivanje O...vjerojatno bi i meni bio sok sad doci gore kad je vec hladnije..ajme, kad dodjem kod svojih u Slavoniju, pa bude ona magla, brrr...ovdje toga nema..
jutro curke... nudim jednu nedjeljnu, čaj, nes
Ja sam prekrasno prehlađena, boli me grlo samo tako, mislim da će se uskoro i nos začepiti
Uglavnom, meni i danas pozitivna LH trakica i to fajn, skoro kao i kontrolna, nikad tako nije bilo, trajalo bi plafon 2 dana. Ili s trakicama neš nije u redu
Bitno da mi pokrivamo te dane, mm presretan, ja više ne mogu. Imam osjećaj da sam kao stroj, želim onaj stari, neopterećeni keks![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 22.09.2013. at 09:32
Joj ljubinadam se da ces ozdravit brzo, grozno je bit bolestan a pogotovo se jos keksat tako..
Ja sam zadnjih par ciklusa ful napaljena kad je O..dobro mi dodje..Kolegice koje su prosle muku zvanu pravosudni, rekle su da se nisu keksale mj, kod mene to ocito nije problem..
![]()
lista za 22.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc