Least vjerujem da ste pokrili O ako je do utorka u ponoć bilo akcije
Mi smo krenuli sa "druženjem" čim se počela tamniti LH trakica, ispalo je da je to bilo 3 dana prije O. Keks je pao svaku večer kroz ta tri dana i na dan O, a dan nakon O je bilo i ujutro i navečer. S tim da ja nisam bila sigurna kada je točno O jer mi je dva dana bio pozitivan LH (jedan dan jednako tamno kao kontrolna crta, drugi dan tamnije) i probadanje jajnika oba dva dana. E da, zadnja tri keksa su bila sa stavom svijeće nakon ( naučila na forumu)
A šta se tiče simptoma nakon O, moguće je da sam bila hipersenzibilna zbog edukacije na forumu pa sam sve tumačila kao neki simptom, moguće da ga je bilo i ranije al ga nisam primijećivala. Ugl nekakav lagani pritisak dolje od početka i cijelo vrijeme sam se uvjeravala da je ovaj put uspjelo, cixe nisu bile osjetljive, onda je i pritisak nestao, a kad se približavao termin očekivane M opet pritisak i probadanja i sve mi se činilo da ću dobit sigurno, ako ne i ranije od očekivanog...i bila sam uvjerena da ću dobit M dok jutros nisam vidila povišenu bt