-
Samsung Galaxy S II plus - ima li netko?
Zanima me koliko vam traje baterija? Novi mi je a baterija traje jako kratko, pa me zanima dali ga trebam reklamirati ili je to normalno.
-
ja imam s3 i baterija je trajala manje od jednog dana ukoliko sam ga "normalno" koristila - hoću reči, ako ne visim na mobu cijeli dan, trajat će cca 20 sati.
dobila sam savjet od frenda da u svakom trenutku kad mobitel ne koristim, da isključim internet (mobilne podatke i WiFi) jer to jako troši bateriju.
smanjena mi je svjetlina ekrana i uključena opcija štednja baterije.
s ovakvim postavkama, baterija mi izdrži nešto dulje!
ali u prosjeku ga moram puniti svaki drugi dan!
i znam kako je, ogorčena sam što nemogu nigdje bez punjača il gdje nema struje!
-
Imam ja taj i noćas se isključio
Pri tome pošalje tako glasnu poruku da me probudio.
Ali, ja surfam i surfam, pričam , šaljem poruke, tako da mu ništa ne zamjeram, bacim i koju igricu, pa klipić.
Inače bi mu baterija trajala par dana da se koristi samo kao telefon, isključi WiFi, isključe korisnički podaci, smanji svjetlo. uključi štednju. Znam, jer kad sam u inozemstvu, koristim ga tako i baterija traje i traje.
-
Meni baterija ne traje niti dan. Ujutro ga skinem s punjača, odem na posao, koristim ga za 2-3 razgovora od 2-3 minute, jer imam drugi poslovni mobitel i do 16h je baterija na cca 50-60%. Dođem doma, odem na internet, čitam Rodu s njega i ostalo i do cca 20-21h je baterija gotova. Uključena mi je štednja. Jel znate kako se vide programi koji rade u pozadini, navodno da to troši bateriju.
-
ako ti je uključen mobilni promet baterija ode za čas. i još ako je zaslon na max, za 10 sati je gotov
-
Evo mu specifikacije:http://www.gsmarena.com/samsung_i910..._plus-5213.php
Ako ga stalno koristiš baterija traje 9 sati. U stand-by u traje 22 dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma