-
Mi smo bili u Sv. Martinu u 6. mj kao hotelski gosti. Vrijeme nije bilo za kupanje vani , pa smo se u zatvorenim kupali..kako spajalica kaže prednost je što u ogrtaču prošetaš do bazena po tunelu, a na samim bazenima unutra i nema nekog sadržaja, tj nikakvog za djecu. ležaljke su sve bile popunjene tako da smo jedva mjesto našli, u restoranu i nije bilo neke pretjerane sklonosti vezano za djecu koja se ne ponašaju po PS--u pa sam se malo ne dobrodošlo osjećala jer je Iskra bila u fazi bacanja hrane sa pladnja, nije baš htjela jesti, tulila je..osoblje , a i gosti su nas malo mrko gledali jer ometamo mir i tišinu, u jednoj prilici sam izašla van s ručka smirit ju i kad sam se vraćala štef sale me pitao dal se smirila i dal će sad biti ok, ako ne da još malo prošetam..za razliku od npr Aurore i Vespere na Lošinju (nisu toplice ali Aurora ima unutarnji bazen) gdje djeca prave krš i lom u restoranu i nitko se ne obazire. ja u buduće pri odabiru toplica biram one s više naklonosti prema djeci i sadržaja za njih
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma